• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi biberonu ne zman bıraktınız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

widaco

işte hayat! çağan-ada
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2009
335
2
96
Uşak
kızlar 20 aylık oglum var.bıberonla bişeyler içmeye bayılıyor.içine ne koyarsa içiyo.mesela ayran koyuyorum içine bı tane sarımsak rendelıyorum onu bıle mızlamadan içiyo.içtikten sonra agzında sormaktan bıle zevk alıyor.bende hoşuna gıdıyo diye ellemıyorum.memeyı 9 aylıkken bırakmak zorunda kaldık.bardaktan ta içiyor içmesıne ama bıberon kadar deıl.bıraksak anlamaz sorun yapmaz ama gecelerı susadıgnda mecbur verecem diye dusunuyorm.sizler kaç aylıkken çıkardınız hayatınızdan bıberonu[/COLOR][/FONT][/FONT]

gorumcemın kızı ıkı ay sonra 3 yasına gırecek sabah ve gece sutunu bıberonnla ıcıyor sadece

benim kızım daha küçük ama ablamın kızı biberonu ilkokul 1. sınıfta bırakabildi ancak bağımlı oldu çocuk resmen.:37: sonra da damak yapısı bozuldu dişleri önden gidiyo. bence çok abartmamak lazım gün içinde en azından kullanmayın

bencede abartmamk gerek cnm hem biberon çürüğü oluyor dişler bebeciklerin hemde tüm diş yapısı bozuluyor ve çocuk tirkayi oluyor resmen biz oğlumu doktora getirdik biberon yhiç emmediği halde meme emiyor diye bile diş yapısını beyenmedi tavşan diş dedi veilerde çok para dökersiniz yaotırmak için memeyi bıraktır dedi benim oğlumda meme hastası 24 saat emse hayır demez bende çok istiyorum memeyi bıraksın ama zor görünüyor allah yardımcımız olsun....

Back