Ş
şeker kız kendi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi şeker kız kendi
-
Şeker anneler...
Ben emzirmeyi kesinlikle düşünüyorum da,ki sizler de tahmin ediyorum ki, bebeğinizi emzirmeye can atanlardansını!!!
Benim sorum: hazırda biberon da bulundurayım mı? Bazı kitaplar bazen çay da verebilirsiniz diyorlar. Ama başka kitaplarda da çocuk anne sütü emiyorsa, su dahi vermeyin deniliyor.
Sonra biberona alıştı mı bir kere, anneden emmek istemiyormuş keratalar, ondan dolayı ilaç gibi şeyleri de, yeni anneler şırıngayla veriyor.
Açıkçası kafam karıştı, doktoruma soracağım da, sizlerden de yorum istiyorumsengözlerimebaksanab
Sonra çeşitli marka biberonlar var, Avent galiba en iyisi, Avent'in iddialarına göre, anne memesine en yakın olanıymış ve o biberondan içerse anne memesini red etmezmiş-- bizi mi kandırıyorlar yoksa. Bu konuyu tartışabilir miyiz...şimdiden teşekkürler
Ben Aldim Birtane Her Ihtimale Karşi Allah Korusun Belki Sütüm Olmaz Filan Die Düşündüm Bence Almakta Fayda Var
yenidoğanlar için olanından aldım bebek mağazasından ama markası aklımda deil şunda :sm_confused:cnm hangisinden aldın ? bu biberon takımları var..onlardanmı alsak ...
canım biberonun markasına baktım bebedor emzikde almıştım oda weecnm hangisinden aldın ? bu biberon takımları var..onlardanmı alsak ...
bende araştırıyorum kuzenim aldı bebişlerime disney'in wiinne li biberonu geniş ağızlı yeni doğan biberonuymuş.ağız kısmı geniş olanlar daha kullanışlıymış. birde temmuzlardan askito nun aldığı bir biberon var onları aldırıcaam almanyada satılıyor. fakat tefal bebek ürünlerindede varmış.üzerinde sıcaklık -soğukluğu ölçen ve uyaran dereceler var çok güzel tavsiye ederim.
kezboşum o biberonu ben de gördüm,hatta tefalin sitesine baktım ama bulamadım. sen bulursan bana haber verir misin cnmcım? :asigim:
bende araştırıyorum kuzenim aldı bebişlerime disney'in wiinne li biberonu geniş ağızlı yeni doğan biberonuymuş.ağız kısmı geniş olanlar daha kullanışlıymış. birde temmuzlardan askito nun aldığı bir biberon var onları aldırıcaam almanyada satılıyor. fakat tefal bebek ürünlerindede varmış.üzerinde sıcaklık -soğukluğu ölçen ve uyaran dereceler var çok güzel tavsiye ederim.
ayyy inşallah elvinciğim, özellikle ilk saatlerden itibaren 2-3 gün gelen sarı süt çok çok çok önemliymiş. Bütün antibiyotikler, aşılarımız en yararlı besinler bu sütteymiş, onları içti mi yavrularımız rahat ederiz. Içiremezsek sarılık falan olma ihtimalleri çok yüksek, bu sefer de ilk haftayı yine hastanede geçiriyorsun, minnoş tedavi görürken perişan oluyorsun valla. Oluruz diye düşünüyorum senağlamabana bebedorun biberon seti gelmişti. başka da almadım. inş gerek duymam,şeker kız dediğin gibi anne sütü içen bebeğe başka bir şey verilmemesi gerekiyor özellikle ilk 6 ay için. biberona alışınca memeyi istememelerini de ben de duymuştum ..inş hepimizinki cok cok aylarca emerler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?