Bebek Beslenmesi Biberonla beslerken hava yutmasına nasıl engel olurum?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

deep7979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Bebeğimi biberonla besledikten sonra cok hava yutmus oluyor. Omuza alıp gazını çıkartmadan rahatlamıyor.Şuan 6 aylık. E tabi kilosuda günden güne artıyor. Zorlaşmaya başladı her sefer omuza al gazını çıkart. Biberonla beslerken hava yutmasına nasıl engel olurum? Çünkü gece kalktıgında da tam uyuyacak hava yuttuğu için uyuyamıyor ...Birde böyle gaz çıkartmaya bebeğiniz kaç aylık olana kadar devam ettiniz?

bebeğin 6 aylık olmuş dönerek gazını kendi rahatça çıkarması gerek.
Birde biberonla beslerken 1-2 saniyeleğine biberonu ağzından çekip tekrar geri verirsen o emzikteki havayı almış olursun,bunu bi dene derim,ben öyle yapıyorum hala...:79:

bebeğin 6 aylık olmuş dönerek gazını kendi rahatça çıkarması gerek.
Birde biberonla beslerken 1-2 saniyeleğine biberonu ağzından çekip tekrar geri verirsen o emzikteki havayı almış olursun,bunu bi dene derim,ben öyle yapıyorum hala...:79:

kolık azaltıcı bıberonlar var ben onlardan kullanıyorum memnunum.hamılleıgımde de son 3 ay gunde ıkı tane nar yedım kızım gaz sorunu yok sukur.

ben Avent marka biberon kullaniyorum kizim dogdugundan beri cok memnunum.bebegin ayina gore biberon uclari degisiyor.gaz her halukarda oluyor ama rahatsit edici degil.mamasini ictikten sonra kaldirip gazini muhakkak cikartiyorum.tavsiye ederim.

canım doktor brows un biberonunu öneririm içinde mekanizmalrı var ve hiç emzik yapışmıyo ben öyle önlemini aldım hiçte rahatsız olmuyo bebeğim havada almıyo hava kendi içide dönüyo yutmuyo havayı bebek

canım chicco nun 30 derece açılı biberonları var onlardan tavsiye ederim.. çok büyük faydasını görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…