• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi biberondan nasıl ayırabilirim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kucukteyzos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
3
0
86
İstanbul
kasımın 14 de doğum yaptım oğlum oldu adını eren mehmet koyduk sağlığı yerinde maşallah salı günü acil ameliyat oldum apandist den ben hastanedeyken annane baktı doktorlar narkoz aldığım için sütü sağıp at dediler ve benim sütüm iki gün gelmedi yiğenim sütünü sağıp gönderdi biberonla verildi mecburen şu an biberona alıştığı için beni emmiyor sağıp biberonla veriyorum çok canım sıkılıyo biberonu nasıl bırakıcaz

canım bu konuda tecrübem yok,benim kızım biberonda alıyor meme de
ama istersn bir aç bırakmayı dene,diren biberon verme bakalım,seni emecek mi?
Aslında bebekler biberon alsa bile gece emmeyi bırakmıyorlar,gece ya da uykuya dalarken emzirmeyi denesenCADIARZU

canım uyuyunca emzir yada kucağında gezdirerek falan emzir bi ara benimkide bırakıyordu uyutup emzirdim sonradan geri alıştı emmeye.

canım evet uykuluyken emzirmeyi ve aç bırakmayı dene tabi acıkınca çok sinirlenip hiç emmek istemeyen bebeklerde oluyor inşallah seninki öyle yapmaz

bi de göğüs kalkanı diye göğüs ucu satılıyor eczanelerde onu takarsan belki biberon emziği sana bilir kandırabilirsin

biliyorsun memede sütün inmesi için bir süre emmeleri lazım ama biberonda hemen akıyor tembelliğe alışmış senin kerata gerekirse önce sütünü sağ birkaç kez sütün inince hemen ağzına ver

aklıma bunlar geldi canım inşallah emzirebilirsin

Back