• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı derecede bunalımdayım. Lohusalık dedikleri bumu

Bu zamana kadar sağıp veriyor dum artı mama dün ilk defa tuttu emiyor ama yinede aranıyor yutkunma sesini duyuyorum acaba sütümmü yeterli gelmiyor bu seferde
Sürekli mememde durmak istiyor.
daha yenidoğan bebek, sürekli aranması, memede durması çok normal.
biberon emzik vermeyin emzirin

Valla alkışlıyorum çok güzel anlatmışsınız emmiyorsa emmiyor yapacak bi şey yok sağıp verirsin mama verirsin dünyanın sonu değil kendinizi kötü hissetmeyin tabiki keşke emse anne sütü gibisi yok ama olmuyorsa da yapacak bi şey yok zaman çabuk geçiyor sağlıkla büyüsün Bebişler
Tabii öyle. Ben biraz zorlasam çocuğum çığlık çığlığa ağlardı herkes aç bırak zorla ver derdi. Değer mi sırf emzirdim demek için o çocuğu öyle yıpratmaya. Sağdım verdim, çocuğum iştahla içiyor gerisi boş. Yok aranızda o bağ oluşmaz, emzirmek farklı o bu bi ton laf ediyorlar. Çocuğum aklı erdi ereli sütü benden başka birinin kucağında asla içmez. Kendi içerken bile gelir kucağıma yatar.

Tabii öyle. Ben biraz zorlasam çocuğum çığlık çığlığa ağlardı herkes aç bırak zorla ver derdi. Değer mi sırf emzirdim demek için o çocuğu öyle yıpratmaya. Sağdım verdim, çocuğum iştahla içiyor gerisi boş. Yok aranızda o bağ oluşmaz, emzirmek farklı o bu bi ton laf ediyorlar. Çocuğum aklı erdi ereli sütü benden başka birinin kucağında asla içmez. Kendi içerken bile gelir kucağıma yatar.
Her çocuk kendi kullanım kılavuzu ile doğuyor 2. Çocuğumu dünyaya getirdiğimde anladım bunu o yüzden akışına bırakmak çocuğa bırakmak rahat olmak en güzeli👍

Her çocuk kendi kullanım kılavuzu ile doğuyor 2. Çocuğumu dünyaya getirdiğimde anladım bunu o yüzden akışına bırakmak çocuğa bırakmak rahat olmak en güzeli👍
Kesinlikle öyle. Ve her çocuğun kendi istekleri var. Evet çok küçükler bebekler ama bize karşı koyamadıkları için zorlamak çok rahatsız ederdi beni.

Back