• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi biberona bir türlü alışmıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

meltem2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
10
0
86
Aydın
Oğlum 14.5 aylık , 2 ay sonra memeden kesmeyi düşünüyorum.Ama oğlum süt ya da mamayı bardaktan da biberondan da içmiyor.Bu durumda nasıl memeyi keseceğiz bilemiyorum.Hiç olmazsa anne sütüyle süt ihtiyacını gideriyordu.Biberonun emziğini kemiriyor.Ağzına süt gelince atıyor.Ne yapsam nasıl alıştırsam yardımcı olun lütfen

canım benım oglusumuda memeden keserken bıberon emmıyodu fakat cıcho nun meme ucuna benzeyen bıberonunu aldık ve muzlu sut koyduk ıctııı tabı almadı falan en sonunda aldı alıstııı bence bunu dene ıstersen

canım benım kızımsa almıyordu ne yapcam dıye düşünüyordum bıgun teyzem muzlu süt almış içmez dıye düşündük bıberona doldurmamla hoop bı guzel içti:) meemden keseli 1 ay olcak nerdeyse normal sütede döndük gece uyanıyo bıberonu verıyom tekrar uykuya sende bence hemen bı dene belkı alır kolay gelsın :)

dene bakalım bizede bidir tamam mı canım insallah içer annesi:)valla biberon rahatlıkmış

hay allah razı olsun sizden..inşallah benimki de alır biberonu...muzlu ve çilekli süt iyi fikir...bakalım alacak mı tospaa...

benim kızım da ne biberon ne emzik emdi.24 saat memedeydi ne fenalıklar geçiriyordum.sütten kestikten sonra da hiç dert etmedim.meyve püresini sütünü hep büsküvi mamalarının içine koydum.o şekilde yedirebildim.zamanla hadi kızım birlikte bardaktan süt içelim diye diye alıştı.geçiyorum karşısına bi yandan sohbet edip bi yandan meyve suyu süt içiyoruz.o şekilde deneyebilirsin tabi aklı erince...şimdilik mamalarının kahvaltılarının içine koy.zorlama sakın daha da uzaklaşır.

bende memeden ,ayıralı 2 hafta oldu ne yaptımsa süt içiremiy1om muzlu ballı çılekli hepsini denedim içmiyo pipetle dahii verd,m agzına bi yudum gitti tükürdü geri nasıl alıştırcam bn bunu yaa

Back