Biberon tutmayan bebeğe suyu nasıl vereceğim?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.692
1.409
Kızlar selam, bebeğim emzik almıyor, biberon kullanamıyor midesi bulanıyor (mama içiriyorum geceleri onu da biberonla tutmuyor, şırıngayla veriyorum)

Ek gıdaya geçecek ve malum su içirmem gerekecek.

Suyu ne şekilde veriyorsunuz?

-Bardak ilk zamanlar uygun olmayabilir.-

Pipetli suluk mu alayım?
Ya da başka ne kullanıyorsunuz?
Hangi marka daha kullanışlı, daha beslenmeye uygun

Önerileriniz neler?

Pipetli suluk aldım. Alıstırma bardagı ve sulukla içirdım ben

Çay kaşığıyla verdim küçükken, sonra bardağa geçtim. Suluk vs kullanmadık

İlk başta zaten içeceği 1 çay kaşığı ancak 1 yaşına kadar günlük zaten en fazla 250ml içmesi gerekiyor. Öyle kana kana su içmeside faydalı değil midesini şişirir boş yere. İlk başlarda kaşıkla verebilirsiniz sonrası içinde muchkin pipetli suluklar var onlardan alabilirsiniz.

pipetli suluk olabilir veya onu da çekemiyorsa kaşıkla verebilirsiniz

Küt silikon uçlu alıştırma bardağı ile başlayıp 7. Ayda pipetli suluklara geçtim.

Ikı pıpetlı suluk bırde bu bardak var. Suluk bırını askılı tarz aldım dışarıda onu kullanıyor. 6 aydan ıtıbaren sulukla kendı içti alıstı hemn. Kasıkla bnnmkı ıcmeyıp kendı içmk istıyordu mesela cok ıyı oldu

Bardakla tabiki,benim kızım da hiç emzik tutmadı ilk başlarda cam biberonla verdim su sonra kokuyomuş gibi geldi ucu hergun yikamama rağmen,sonra normal alıştırma bardakli plastik olan bilinen marka oda koktu asla gecmeyen bi koku oluyo onuda attım çöpe sonra dedim ne gerek var bunlara bardağa alıştırdım 6 7aylıktan beri bardakla içiyor en azından plastik silikon vs değil ben neyden yiyip içiyorsam kizimada ondan veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…