- 10 Aralık 2022
- 2.692
- 1.409
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Pipetli suluk aldım. Alıstırma bardagı ve sulukla içirdım benKızlar selam, bebeğim emzik almıyor, biberon kullanamıyor midesi bulanıyor (mama içiriyorum geceleri onu da biberonla tutmuyor, şırıngayla veriyorum)
Ek gıdaya geçecek ve malum su içirmem gerekecek.
Suyu ne şekilde veriyorsunuz?
-Bardak ilk zamanlar uygun olmayabilir.-
Pipetli suluk mu alayım?
Ya da başka ne kullanıyorsunuz?
Hangi marka daha kullanışlı, daha beslenmeye uygun
Önerileriniz neler?
Alıştırma bardağını kullanamıyorPipetli suluk aldım. Alıstırma bardagı ve sulukla içirdım ben
Çay kaşığıyla verdim küçükken, sonra bardağa geçtim. Suluk vs kullanmadıkKızlar selam, bebeğim emzik almıyor, biberon kullanamıyor midesi bulanıyor (mama içiriyorum geceleri onu da biberonla tutmuyor, şırıngayla veriyorum)
Pipetli suluk mu alayım?
Önerileriniz neler?
İlk başta zaten içeceği 1 çay kaşığı ancak 1 yaşına kadar günlük zaten en fazla 250ml içmesi gerekiyor. Öyle kana kana su içmeside faydalı değil midesini şişirir boş yere. İlk başlarda kaşıkla verebilirsiniz sonrası içinde muchkin pipetli suluklar var onlardan alabilirsiniz.Kızlar selam, bebeğim emzik almıyor, biberon kullanamıyor midesi bulanıyor (mama içiriyorum geceleri onu da biberonla tutmuyor, şırıngayla veriyorum)
Pipetli suluk mu alayım?
Önerileriniz neler?
pipetli suluk olabilir veya onu da çekemiyorsa kaşıkla verebilirsinizKızlar selam, bebeğim emzik almıyor, biberon kullanamıyor midesi bulanıyor (mama içiriyorum geceleri onu da biberonla tutmuyor, şırıngayla veriyorum)
Pipetli suluk mu alayım?
Önerileriniz neler?
Küt silikon uçlu alıştırma bardağı ile başlayıp 7. Ayda pipetli suluklara geçtim.Kızlar selam, bebeğim emzik almıyor, biberon kullanamıyor midesi bulanıyor (mama içiriyorum geceleri onu da biberonla tutmuyor, şırıngayla veriyorum)
Pipetli suluk mu alayım?
Önerileriniz neler?
Bn wee nın sulugunu aldım. Bu bardakla da alıstırma yaptıkAlıştırma bardağını kullanamıyor
Pipetli sulukta öneriniz var mı?
Bardakla tabiki,benim kızım da hiç emzik tutmadı ilk başlarda cam biberonla verdim su sonra kokuyomuş gibi geldi ucu hergun yikamama rağmen,sonra normal alıştırma bardakli plastik olan bilinen marka oda koktu asla gecmeyen bi koku oluyo onuda attım çöpe sonra dedim ne gerek var bunlara bardağa alıştırdım 6 7aylıktan beri bardakla içiyor en azından plastik silikon vs değil ben neyden yiyip içiyorsam kizimada ondan veriyorumKızlar selam, bebeğim emzik almıyor, biberon kullanamıyor midesi bulanıyor (mama içiriyorum geceleri onu da biberonla tutmuyor, şırıngayla veriyorum)
Pipetli suluk mu alayım?
Önerileriniz neler?