- 15 Temmuz 2013
- 4.392
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.614
- 358
- Konu Sahibi Obiranne95
-
Medela calma biberon. Anne memesi gibi cektikce geliyorPeki ne onerirsiniz
Beni de koy çantaya, o derece yer vardır ondaÇantamda her şeye yer var. Okiedog Sumo aldım
Ben bunun testini yaptım, çekmeden de dik şekilde tuttuğunuzda birkaç saniye sonra damlama yapıyor.Medela calma biberon. Anne memesi gibi cektikce geliyor
Aşırı cimri çokzel ilerledim şimdiye dek. Bakalım sonrası ne olur.Beni de koy çantaya, o derece yer vardır onda
Bir de mama ile beslenen bebeğin termos olayları var peff, biberonla bitse keşke.
Sonra yok soğutmayan yok güzel desenli termosu, ek gıdaya geçince yemek termosu, termos çantası bla bla.
Tüketim çılgınlığı resmen anneleri hedef alıyor, beni 12 den vurmuşlardı.
Gel ruh hastasi kardesim bi sarilalimSuavinex setleri alırdım ben, dışarı gezmelik biberonlarımız onlardı.
Çocuğa ne giydirdiysem ona uygun biberon, emzik askısını takardım.
Ruh hastasıymışım herhalde, kıyafete uygun biberon seti nedir acaba
Ben emmeye devam etmesi acisindan faydali buluyorum. Yoksa damlatmaya damlatiyor hepsi.Ben bunun testini yaptım, çekmeden de dik şekilde tuttuğunuzda birkaç saniye sonra damlama yapıyor.
Diğer her biberon gibi yani maalesef, abartılan bir ürün olduğunu düşünüyorum.
Emmede konik ağız, anne memesi şekli bakımından lansinoh benim nazarımda daima öndedir.Ben emmeye devam etmesi acisindan faydali buluyorum. Yoksa damlatmaya damlatiyor hepsi.
Çok haklı herkese ihtiyaç olan bişi değil. Emziriyorum normalde ama emmediği zaman da kesinlikle biberondan içmedi. Çoğu zaman enjektörle verdik ya da kaşıkla içti. Eğer mama kullanmazsanız ihtiyacınız olmaz ve inşallah da ihtiyacınız olmaz. Siz kafanızda markasını kararlaştırın duruma göre gidip alırsınız. Bol sütünüz olsun inşallah.Cam biberon evlerden ırak benim için.
Gece 2 de mama hazırlarken bebe cıyak cıyak ağlıyor diye düşürüp kırıp bir de üstüne basıp ayağımı yardım
Sakar olduğumu söylememe gerek yok herhalde.
Emziren anneler için sıfır biberon, gerçekten ihtiyaç olan bir şey hiç değil hatta ola ki emme sıkıntısı olursa alınsa daha iyi.
Yoksa boşa giden bir malzeme yani.
Hastalığımızda boğarız onları evelallahGel ruh hastasi kardesim bi sarilalimex esim de benim tek ruh hastasi oldugumu dusunuyordu, bu kutsal bilgiyi, yalniz olmadigimi ilk konusmamizda iletecegim (ki daha da ruh hastasi oldugumu dusunsun )
Tuketim cilginligi ve bosanma arifesinin birlesmesi beni suavinex’e ortak yapmisti isteHastalığımızda boğarız onları evelallah
Bir kadını ruh hastası ya da alman pastası edenler onlar, kim neyi hakederse ne yapalım yani.
Bu kadar güzel ama bu kadar da işlevsiz başka ürün görmedim ben yaTuketim cilginligi ve bosanma arifesinin birlesmesi beni suavinex’e ortak yapmisti iste
Ben kiraz tipi emziklerini seviyordum bak yalan yok ama biberonlari tartisilir yani bebe cok ufakken iyi degiller bence de ama kendileri icmeye baslayinca hafif ve ergonomik olmalari sebebiyle iyiydi yaBu kadar güzel ama bu kadar da işlevsiz başka ürün görmedim ben ya
Tam bebenin ağzına koyacaksın ordan pötürcük hava yapıp mama çıkmaya başar, ehi ehi çok gözel ama bakın emzik askısıyla takım aynı zamanda kıyafet oyuncağına da uyum sağlıyor diye kendini kandırırsın.
Üzerindeki desenlere bakıp iskandinav havası yaşarsın evde ama gerçekler şizofren gibi suratına çarpar.
Ah suavinex, hoşsun ama boşsun.
Emzik ve askısıyla az sükse yapmadım ben de şimdi gömmeyeyim sadece de, eve gelip anında aventi veriyordum.Ben kiraz tipi emziklerini seviyordum bak yalan yok ama biberonlari tartisilir yani bebe cok ufakken iyi degiller bence de ama kendileri icmeye baslayinca hafif ve ergonomik olmalari sebebiyle iyiydi ya
Bu arada benzetmelerine koptum
Bak senin icin foto ekledim, biz evde de hakkiyla kullanmisizEmzik ve askısıyla az sükse yapmadım ben de şimdi gömmeyeyim sadece de, eve gelip anında aventi veriyordum.
Hala evin bir yerlerinden çıkıyor askılar, o kadar çok almışız biz ruh hastaları
Biberonlar ise dışarıda böyle masada bir yerde iken dekor olarak çok güzel duruyorlar, insan bez ya da mama reklamındaki anne bebek gibi hissediyor kendini bez değişimine kadar.
Kısa küçük mutlu anlar işte
Şimdi gördüm nasıl bir tatlılık bu lülerini yediğimBak senin icin foto ekledim, biz evde de hakkiyla kullanmisiz
Yok canim bizde daha dolu fotolar da var, bu gene insafli haliŞimdi gördüm nasıl bir tatlılık bu lülerini yediğim
41 buçuk kere maşallah tütütütü
Yalnız yatak durumu sizin de öyleymiş, öyle oyuncak yastık şu bu dolu ki çocuk kayboluyor bazen içinde, tek bizde sanıyordum ben
Hangisini beğendin?Konuyla asla alakam olmamasına rağmen bütün markalara baktım ve kendime biberon beğendim
Hangisini beğendin?
Evinizden alınmaya hazır olur. Şu anda suç işlemiş bulunuyorsunuzNuk pp klasik yada nuk cam biberon.
Nuk disinda düsünmeyin bisey.
Bilal e anlatir gibi yazdim anlamayanlar anlasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?