Bebek Beslenmesi biberon tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Peki ne onerirsiniz
Şuan en kullanışlı gelen avent in natural pp leri ama kapakları biraz tuhaf dikkatli kapatmak lazım akitmamasi için. Emzik kismi çok kaliteli cam olanı saglikli olabilir ama kırdım ben onu hem pp de hafif bebeğin eline veriyorum kendi kendine içiyor 5 aylıktan beri

Avent almayın,su pandemi döneminde yedek başlık bulamama yüzünden delirme noktasına geldim, mam güzel ona bakabilirsiniz anti kolik biberonlari

Evet ayrı.
Pp olanlar içerisinde sağlıksız hiçbir madde içermez, aynı zamanda cam gibi kolay yıkanır ses çıkaran bir malzeme.
En sevdiğimdir bu arada.
Ben biliyorum da arkadaş hangisini öneriyor anlaşılır olmamış diye bir alıntılama yaptım. Coştu sağolsun. Ben şimdilik cam aldım film biberon çok kullanacağım bir şey olunca pp alırım diyorum kendi tutabileceği vakitlerde.

yeni doğan için alınabilecek en iyi biberon ve emzik markası tavsiyeleri alabilir miyimm? farklı tavsiyelere de açığım nelerden uzak durmalı neler zararlı falan şimdiden bilgi edinmekte yarar var dimi ama
Dr browns geniş ağız yeşil pipetli olan iki çocuğumun da gazını kesti

Cam biberon evlerden ırak benim için.
Gece 2 de mama hazırlarken bebe cıyak cıyak ağlıyor diye düşürüp kırıp bir de üstüne basıp ayağımı yardım
Sakar olduğumu söylememe gerek yok herhalde.

Emziren anneler için sıfır biberon, gerçekten ihtiyaç olan bir şey hiç değil hatta ola ki emme sıkıntısı olursa alınsa daha iyi.
Yoksa boşa giden bir malzeme yani.

Zaten anam alıyo diye ucuzlardan aldım simdilik minik bi tane Gerek olursa alırım bir tommie tippie diyorum çok tatlı modelleri bence.

Zaten anam alıyo diye ucuzlardan aldım simdilik minik bi tane Gerek olursa alırım bir tommie tippie diyorum çok tatlı modelleri bence.
Onca biberon kullandım, bir tane bile o marka almamışım biliyor musun?
Şuan kendimi çok kötü hissettim, nasıl denemem yahu

En en en sevdiğim mamajoo gold olanlardı.
Diğer pp biberonlardan farkı vardı da unuttum şimdi, plastikleri cam gibi yıkadıkça garc gurc ediyor asla solma yıpranma yapmıyordu.

Tuh ya biberon emzik kurdu bilirdim kendimi, 90 dan gol attın şimdi bana hiç oldu mu bu

Ben de twist shake hastasiydim, bissuru rengini eskittik
Suavinex setleri alırdım ben, dışarı gezmelik biberonlarımız onlardı.
Çocuğa ne giydirdiysem ona uygun biberon, emzik askısını takardım.
Ruh hastasıymışım herhalde, kıyafete uygun biberon seti nedir acaba

Baktın mı modele? Çokzeller di mi?

Bunu da yeni duydum. Ay o kırlangıçlısıııı Ba-yıl-dım.

Çok ciciler ama ben almazdım sanırım.
Çok ergonomik gelmedi tutma açısından, bir de çantaya sığdırması var.
Dar uzun biberon favorimdir, yer kaplamaz skshshshsh
Çantamda her şeye yer var. Okiedog Sumo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…