- 6 Ağustos 2021
- 436
- 176
- 53
- 29
- Konu Sahibi Obiranne95
-
Avent alabilirsin cam biberonyeni doğan için alınabilecek en iyi biberon ve emzik markası tavsiyeleri alabilir miyimm? farklı tavsiyelere de açığım nelerden uzak durmalı neler zararlı falan şimdiden bilgi edinmekte yarar var dimi ama
Bebeğin gazını engelleyen borusu olan bir biberon türü var adını unuttum.yeni doğan için alınabilecek en iyi biberon ve emzik markası tavsiyeleri alabilir miyimm? farklı tavsiyelere de açığım nelerden uzak durmalı neler zararlı falan şimdiden bilgi edinmekte yarar var dimi ama
Aa guzell arastirmakta yarar varrBebeğin gazını engelleyen borusu olan bir biberon türü var adını unuttum.
Onu alın
Bebeğiniz gaz sancıları cekmesin
Bende onu aldım. Kaliteli, güzel daha kullanmadım ama bazıları hızlı akıtıyor demiş ins sıkıntı olmaz.Ben de arastiriorumChicco natural feeling 150 ml cam almaya karar verdim.
Dr brown’s o dedigin marka ve guzel gercekten ben kullandim ama 7 haftalik gebelikte biberon arastirmak beji sok ettiBebeğin gazını engelleyen borusu olan bir biberon türü var adını unuttum.
Onu alın
Seni daha da şoke etmesi gereken benim benceDr brown’s o dedigin marka ve guzel gercekten ben kullandim ama 7 haftalik gebelikte biberon arastirmak beji sok etti
Cocuksuzlugun tadini cikar, delirmeSeni daha da şoke etmesi gereken benim bence
Bak şimdi.
planladigim gibi giderse 2 sene sonra çocuğunu kucaklayacak birinin bebekle ilgili herşeyi araştırıyor olması peki?
Mesela gece tuvalete alıştırma masallarıni araştırıyorumgüle güle kakalar
Teo'nun kaka dünyası mi ne öyle şeyler
Benimde ins erkek olacak. İlerde gelinim edepsiz olursa ne yaparım diye düşündümSeni daha da şoke etmesi gereken benim bence
Bak şimdi.
planladigim gibi giderse 2 sene sonra çocuğunu kucaklayacak birinin bebekle ilgili herşeyi araştırıyor olması peki?
Mesela gece tuvalete alıştırma masallarıni araştırıyorumgüle güle kakalar
Teo'nun kaka dünyası mi ne öyle şeyler
Mesela Yaşlanınca cocuklarim bana bakmicaklar diye ağlıyorum sessizceBenimde ins erkek olacak. İlerde gelinim edepsiz olursa ne yaparım diye düşündümSonu gelmez bu işin
Dr browns biberonlar onlar.Bebeğin gazını engelleyen borusu olan bir biberon türü var adını unuttum.
Onu alın
Bana mı dedin sen bunlarıDr browns biberonlar onlar.
Hiç bir faydasını da görmedim gaz önleyici vs.
Her türlü biberon ve emziği deneyimlemiş bir anne olarak, cam biberonlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.
Konik yapısı ile lansinohları ilk etapta almaları kolay oluyor.
Emzik içinse kauçuk ve damaklı olanlar yine ilk etapta garantiye yakın.
Büyüdükçe silikon damaksızlara geçersiniz.
Ahahah yok yok ilk satır sana, bahsettiğin biberonun markası için.Bana mı dedin sen bunlarıbı anda bunalıma girdim noliyyy diye
Avent ve chiggo kullandim aventi tavsiye ederim cam alin mutlaka emzik ben eczaneden almıştım öyle pahali bişey almadım ama aventin emziklerini kullananlarda memnunyeni doğan için alınabilecek en iyi biberon ve emzik markası tavsiyeleri alabilir miyimm? farklı tavsiyelere de açığım nelerden uzak durmalı neler zararlı falan şimdiden bilgi edinmekte yarar var dimi ama
Aa heyecanliyiz kiz oyle deme hem 8 haftaligiz biz :)) simdi yavas yavas arastirayim da sonradan tutuşmayayim dedim bi de seffaf emzikler var ya cok tatli oluyo onlardan mi alsamDr brown’s o dedigin marka ve guzel gercekten ben kullandim ama 7 haftalik gebelikte biberon arastirmak beji sok etti
Bilemiyorum. Benim bir oglum asla emzik almadi, her marka modeli denememe ragmen, digeri aldi. Yani cocuktan cocuga degisiyor bu emzik olayiAa heyecanliyiz kiz oyle deme hem 8 haftaligiz biz :)) simdi yavas yavas arastirayim da sonradan tutuşmayayim dedim bi de seffaf emzikler var ya cok tatli oluyo onlardan mi alsam
Ben aldım ama asla kullanışlı değil. Emzik içine çöküyor ve hızlı akıyor ayrıca çok kabaca yapılmış tutuşu rahat değilBen de arastiriorumChicco natural feeling 150 ml cam almaya karar verdim.
Peki ne onerirsinizBen aldım ama asla kullanışlı değil. Emzik içine çöküyor ve hızlı akıyor ayrıca çok kabaca yapılmış tutuşu rahat değilavent çok güzel ama akıtma yapabiliyor o da şuanki aklım olsa biberon ağzına bile sürmem bebeğin. Biberon yüzünden anne memesi emmiyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?