Bebek Beslenmesi biberon tavsiyesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Obiranne95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
436
176
53
29
yeni doğan için alınabilecek en iyi biberon ve emzik markası tavsiyeleri alabilir miyimm? farklı tavsiyelere de açığım nelerden uzak durmalı neler zararlı falan şimdiden bilgi edinmekte yarar var dimi ama

yeni doğan için alınabilecek en iyi biberon ve emzik markası tavsiyeleri alabilir miyimm? farklı tavsiyelere de açığım nelerden uzak durmalı neler zararlı falan şimdiden bilgi edinmekte yarar var dimi ama
Bebeğin gazını engelleyen borusu olan bir biberon türü var adını unuttum.
Onu alın
Bebeğiniz gaz sancıları cekmesin

Dr brown’s o dedigin marka ve guzel gercekten ben kullandim ama 7 haftalik gebelikte biberon arastirmak beji sok etti
Seni daha da şoke etmesi gereken benim bence
Bak şimdi.
planladigim gibi giderse 2 sene sonra çocuğunu kucaklayacak birinin bebekle ilgili herşeyi araştırıyor olması peki?
Mesela gece tuvalete alıştırma masallarıni araştırıyorumgüle güle kakalar
Teo'nun kaka dünyası mi ne öyle şeyler

Cocuksuzlugun tadini cikar, delirme

Benimde ins erkek olacak. İlerde gelinim edepsiz olursa ne yaparım diye düşündüm Sonu gelmez bu işin

Bebeğin gazını engelleyen borusu olan bir biberon türü var adını unuttum.
Onu alın
Bebeğiniz gaz sancıları cekmesin
Dr browns biberonlar onlar.
Hiç bir faydasını da görmedim gaz önleyici vs.

Her türlü biberon ve emziği deneyimlemiş bir anne olarak, cam biberonlardan uzak durmanızı tavsiye ederim.
Konik yapısı ile lansinohları ilk etapta almaları kolay oluyor.

Emzik içinse kauçuk ve damaklı olanlar yine ilk etapta garantiye yakın.
Büyüdükçe silikon damaksızlara geçersiniz.

Bana mı dedin sen bunları bı anda bunalıma girdim noliyyy diye

Avent ve chiggo kullandim aventi tavsiye ederim cam alin mutlaka emzik ben eczaneden almıştım öyle pahali bişey almadım ama aventin emziklerini kullananlarda memnun

Dr brown’s o dedigin marka ve guzel gercekten ben kullandim ama 7 haftalik gebelikte biberon arastirmak beji sok etti
Aa heyecanliyiz kiz oyle deme hem 8 haftaligiz biz :)) simdi yavas yavas arastirayim da sonradan tutuşmayayim dedim bi de seffaf emzikler var ya cok tatli oluyo onlardan mi alsam

Aa heyecanliyiz kiz oyle deme hem 8 haftaligiz biz :)) simdi yavas yavas arastirayim da sonradan tutuşmayayim dedim bi de seffaf emzikler var ya cok tatli oluyo onlardan mi alsam
Bilemiyorum. Benim bir oglum asla emzik almadi, her marka modeli denememe ragmen, digeri aldi. Yani cocuktan cocuga degisiyor bu emzik olayi

Ben de arastiriorumChicco natural feeling 150 ml cam almaya karar verdim.
Ben aldım ama asla kullanışlı değil. Emzik içine çöküyor ve hızlı akıyor ayrıca çok kabaca yapılmış tutuşu rahat değil avent çok güzel ama akıtma yapabiliyor o da şuanki aklım olsa biberon ağzına bile sürmem bebeğin. Biberon yüzünden anne memesi emmiyor cunku

Peki ne onerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…