Medela calma. Inceleyin sonra ayrintiari konusalimmerhabalar herkese..
Şubatta işe başlayacağım bebeğim şuan 6 aylık ve hiç biberon vermemiştim. Sütümü sağıp vermeye başladım ama biberon almadı .. Lansinoh ve avent denedim.. Yardımlarınızı bekliyorum marka ve tavsiyeleriniz için..
İnşallah bende başarabilirimEn güzeli lansinoh bence.alıştırmaya bakın eninde sonunda alacaktır.ben kızımın biberon alması için 1 hafta boyunca sürekli uğraşmıştım ve sonunda kazanan ben oldum
Biberona alisan bebeklerden cogu emmek bir süre sonra zor geldigi icin bırakmak isteyebiliyor medela bu anlamda anne dostu.İnşallah bende başarabilirim
En iyileri onlar zaten avent bende kullandım ama uzun süre biberon almayıncaalmıyo. Bende ılk basta 1 ay mama kullandım bıraktık suküe gecende catlak var dıye sagılmıs sutu verdık zorla içti biberonla. Kasıkla verilir ama artık buyumus senınkı masallah subata kadar da buyuyecekmerhabalar herkese..
Şubatta işe başlayacağım bebeğim şuan 6 aylık ve hiç biberon vermemiştim. Sütümü sağıp vermeye başladım ama biberon almadı .. Lansinoh ve avent denedim.. Yardımlarınızı bekliyorum marka ve tavsiyeleriniz için..
Cam biberonlar kaynatiliyormuPlasrik biberonu da kaynattım ben bisey olmadi bir de biberon fırçaları var iş goruyor
Ben kaynatmıştımCam biberonlar kaynatiliyormu