Bebek Beslenmesi Biberon tavsileri lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

melekoz90

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
74
50
31
merhabalar herkese..
Şubatta işe başlayacağım bebeğim şuan 6 aylık ve hiç biberon vermemiştim. Sütümü sağıp vermeye başladım ama biberon almadı .. Lansinoh ve avent denedim.. Yardımlarınızı bekliyorum marka ve tavsiyeleriniz için..

Oncelıkle hayırlı olsun Allah analı babalı uzun omurler versın ınsallah...
Kuzenım avent kullanıyor cok memnun bende dogumdan sonra aynı markayı dusunuyorum.

En güzeli lansinoh bence.alıştırmaya bakın eninde sonunda alacaktır.ben kızımın biberon alması için 1 hafta boyunca sürekli uğraşmıştım ve sonunda kazanan ben oldum

Medela calma. Inceleyin sonra ayrintiari konusalim

Plasrik biberonu da kaynattım ben bisey olmadi bir de biberon fırçaları var iş goruyor

En iyileri onlar zaten avent bende kullandım ama uzun süre biberon almayıncaalmıyo. Bende ılk basta 1 ay mama kullandım bıraktık suküe gecende catlak var dıye sagılmıs sutu verdık zorla içti biberonla. Kasıkla verilir ama artık buyumus senınkı masallah subata kadar da buyuyecek

Biberon temizleyici deterjan cok iyi. Her seferinde kaynatmaya gerek yok zaten. Ilk aldiginiz kaynatmaniz yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…