Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhabalar herkese.. Şubatta işe başlayacağım bebeğim şuan 6 aylık ve hiç biberon vermemiştim. Sütümü sağıp vermeye başladım ama biberon almadı .. Lansinoh ve avent denedim.. Yardımlarınızı bekliyorum marka ve tavsiyeleriniz için..
Oncelıkle hayırlı olsun Allah analı babalı uzun omurler versın ınsallah... Kuzenım avent kullanıyor cok memnun bende dogumdan sonra aynı markayı dusunuyorum.
En güzeli lansinoh bence.alıştırmaya bakın eninde sonunda alacaktır.ben kızımın biberon alması için 1 hafta boyunca sürekli uğraşmıştım ve sonunda kazanan ben oldum
merhabalar herkese.. Şubatta işe başlayacağım bebeğim şuan 6 aylık ve hiç biberon vermemiştim. Sütümü sağıp vermeye başladım ama biberon almadı .. Lansinoh ve avent denedim.. Yardımlarınızı bekliyorum marka ve tavsiyeleriniz için..
En güzeli lansinoh bence.alıştırmaya bakın eninde sonunda alacaktır.ben kızımın biberon alması için 1 hafta boyunca sürekli uğraşmıştım ve sonunda kazanan ben oldum
En iyileri onlar zaten avent bende kullandım ama uzun süre biberon almayıncaalmıyo. Bende ılk basta 1 ay mama kullandım bıraktık suküe gecende catlak var dıye sagılmıs sutu verdık zorla içti biberonla. Kasıkla verilir ama artık buyumus senınkı masallah subata kadar da buyuyecek