• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biberon reddi

zeynepokcuy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
36
-2
1
34
Herkese iyi günler 7 aylık bebeğim var 1 ayı geciktir ek gıdaya başladık son 4-5 gündür biberon reddi yapıyor bazen canı isteyince içiyor ya da uykuya geçeceğinde vermeye çalışıyorum önceden böyle yapmıyordu sorunsuz içiyordu neler yapabilirim ne önerirsiniz

Herkese iyi günler 7 aylık bebeğim var 1 ayı geciktir ek gıdaya başladık son 4-5 gündür biberon reddi yapıyor bazen canı isteyince içiyor ya da uykuya geçeceğinde vermeye çalışıyorum önceden böyle yapmıyordu sorunsuz içiyordu neler yapabilirim ne önerirsiniz
Biberon başlığını değiştirdiniz mi? Akış hızı yavaş geliyor olabilir.

Ek gıdayı fazla veriyor olabilirsiniz bi de karnı tok olabilir. Günlük toplam yediği ek gıdanın 150 200 ml yi geçmemesi gerekiyor 7. ayda

Mama bozuk değil ama mama reddi yapiyorsa çözüm öneriniz var mı
Benimki yaptığında
İlk önce içine doktor vanilya koyabilirsin dedi
Vanilya, kara dut özü, pekmez, bal .. bunları denedik... pek işe yaramadı bizde. Bir kaç hafta içti sonra gene istemedi. Sonrasında mama markasını değiştirdik. Mamanın ta kokusundan diğer markayı biliyordu içmedi asla onu. Yeni mama olduğunu anlayınca içti beğendi. Şimdilik içiyor. Beğenmezse yeni markaya geçeriz artık yapacak bir çare yok açıkcası

Back
X