• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biberon reddi

tugbalitugba

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
32
12
18
30
Merhabalar biberon reddi olan bir bebeğim var. Yarın işe başlıyorum. Kaşıkla da almıyor. İş ile evim arası yarım saat o da bir aksilik olmazsa. Süz nasıl yemdiniz bu sorunu

Biberon değiştirdiniz mi kauçuk emzik denediniz mi
En kötü ihtimalle yanınıza emzirmek için getirmeleri gerekiyor
Şırınga ile aldı mi onuda deneyebilirsiniz

Biberon değiştirdiniz mi kauçuk emzik denediniz mi
En kötü ihtimalle yanınıza emzirmek için getirmeleri gerekiyor
Şırınga ile aldı mi onuda deneyebilirsiniz
Biberonların hepsini denedim neye alışırsa diğer şeyi unutuyor oğlum beni almıyordu şimdi beni alıyor biberon almıyor yanıma getiremezler hem hastanede çalışıyorum hem de yol mesafesi 45 dakka trafiksiz 🤷🏻‍♀️ Kilo vermeye başladı sanırım

Biberonların hepsini denedim neye alışırsa diğer şeyi unutuyor oğlum beni almıyordu şimdi beni alıyor biberon almıyor yanıma getiremezler hem hastanede çalışıyorum hem de yol mesafesi 45 dakka trafiksiz 🤷🏻‍♀️ Kilo vermeye başladı sanırım
Çok olmuş yazalı ama o zaman bir çözüm bulabildiniz mi? Bisürü biberon denedik almadı şıronga kaşık hiçbiri olmadı üç haftaya işe başlıyorum benden baikası da deniyor almıyor ağliyor açken de almadı tokken de almadı ağzında geveliyor sadece

Çok olmuş yazalı ama o zaman bir çözüm bulabildiniz mi? Bisürü biberon denedik almadı şıronga kaşık hiçbiri olmadı üç haftaya işe başlıyorum benden baikası da deniyor almıyor ağliyor açken de almadı tokken de almadı ağzında geveliyor sadece
Biz de aynı durumdayız, çözüm bulabildiniz mı?

Çözüm bulamadım biberon hala deniyorum istemiyor doktoruna söyledim kaşık maması verirler dedi ama o da nasıl olacak bilmiyorum sanırım işte sağdığım sütle mama yapıp verecek annem
Anne sütü ile mama oluyor mu?
Ben foruma baktım yapılmaz yazmışlar.
Biz de çözüm bulamadık, kaşık biberonu da reddetti, kapattı ağzını açmadı asla.

Çok uğraştık en sonunda lansinohu tuttu. İlk günler biraz aç kaldı kaşıkla ne kadar ağzına verebildiysek oyle yaptık sonra kendisi tuttu biberonu. Ama iki hafta sürdü süreç

Anne sütü ile mama oluyor mu?
Ben foruma baktım yapılmaz yazmışlar.
Biz de çözüm bulamadık, kaşık biberonu da reddetti, kapattı ağzını açmadı asla.
Bazı kaşık mamalarında şu veya anne sütü ile yapılabiliyor
Kaşık biberon deneyebilirsin. Uyurken biberonu özellikle dene. Uyumaya yakın ya da… o zaman alıştı benimki de. 6 aylıkken verdim ben de çok zorlanmıştım
Kaşıkla içmediğinden kaşık biberon almadım uyurken de ağzıyla itiyor
Çok uğraştık en sonunda lansinohu tuttu. İlk günler biraz aç kaldı kaşıkla ne kadar ağzına verebildiysek oyle yaptık sonra kendisi tuttu biberonu. Ama iki hafta sürdü süreç
İlk iki ay sorun yoktu avent ile içiyodu sütüm azdı sonra süt yetmeye başladı mamayı bıraktık son iki aydır denememiştik. Bu ara avent de almıyor lansinoh ta almadı Comotomo aldım bir defa içti ama savaşarak yani inşallah alışır gelişme olursa yazarım

Biz de aynı durumdayız, çözüm bulabildiniz mı?

Kaşık biberon deneyebilirsin. Uyurken biberonu özellikle dene. Uyumaya yakın ya da… o zaman alıştı benimki de. 6 aylıkken verdim ben de çok zorlanmıştım

Kızlar iki gündür bebeğim meme emerken özellikle akşamüstü bir ekip bir geri çekiliyodu. Gazı var sandım arada bir üst gazını öıkartıp tekrar meme verdim aynı. Bi fırt alıyor bırakıyor geri itiyor kendini sonra deli gibi aranıyor aç belli sonra tekrar aynı şey. Biberon da almıyoedu. Avent lansinoh falan. En son Comotomo almıştık onunla 120 ml süt yaptım iki üç direndi ama memede süt olmadığını bildiği için içti bitirdi. Akşama doğrı genelde anne sütü gündüze göre az gelirmiş. İkinci memeyi teklif edince de almadı ilkinden gelmeyince ama sonunda biberon dan içti yarın akşam aynısını yaparsa yine denicem bakalım yine içecekmi

Kızlar iki gündür bebeğim meme emerken özellikle akşamüstü bir ekip bir geri çekiliyodu. Gazı var sandım arada bir üst gazını öıkartıp tekrar meme verdim aynı. Bi fırt alıyor bırakıyor geri itiyor kendini sonra deli gibi aranıyor aç belli sonra tekrar aynı şey. Biberon da almıyoedu. Avent lansinoh falan. En son Comotomo almıştık onunla 120 ml süt yaptım iki üç direndi ama memede süt olmadığını bildiği için içti bitirdi. Akşama doğrı genelde anne sütü gündüze göre az gelirmiş. İkinci memeyi teklif edince de almadı ilkinden gelmeyince ama sonunda biberon dan içti yarın akşam aynısını yaparsa yine denicem bakalım yine içecekmi
Ay senin adına çok sevindim. Çok şükür bulmuşsun bebişine göre olan biberonu. Darısı bulamayanlara artık ☺️

Avent çektikçe gelen anne memesine benzer biberonu alin

Bakalım bugün de bi deneyelim bi kerelik mi değil mi anlarız 🥰
Yok kuzum o onunla devam eder. Ben de çok denemiştim. Bana mısın demezdi. Hiç almazdı. Sonra uykuyla uyanıklık arası dr browns aldı. Sonra bir daha da onunla gitti. Onu aldıysa bir daha da gider onunla. Artık sen de değiştirme. Tek onu teklif et. Alışsın iyice ☺️

Yok kuzum o onunla devam eder. Ben de çok denemiştim. Bana mısın demezdi. Hiç almazdı. Sonra uykuyla uyanıklık arası dr browns aldı. Sonra bir daha da onunla gitti. Onu aldıysa bir daha da gider onunla. Artık sen de değiştirme. Tek onu teklif et. Alışsın iyice ☺️
Uykuyla uyanıklık arası demişsiniz ya, uyurken mı verdiniz? Nasıl yaptınız?

Back