• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biberon konusunda yardımcı olun lütfen

Gul Pera

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
7
0
1
38
Merhaba kızlar 3 aylık bebeğim var sadece mememi emmek istiyor ama sütümün yettiğini düşünmüyorum biberonla arada mama vermek istiyorum ama kesinlikle almıyor kendi sütümü sağıp koyuyorm yine almıyor sizce nasıl biberon kullanmalıyım benimle aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirmi

Merhaba kızlar 3 aylık bebeğim var sadece mememi emmek istiyor ama sütümün yettiğini düşünmüyorum biberonla arada mama vermek istiyorum ama kesinlikle almıyor kendi sütümü sağıp koyuyorm yine almıyor sizce nasıl biberon kullanmalıyım benimle aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirmi
Biberon işi bebeğe bağlı neyi severse onunla içiyor
Ben medela calma slow flowdan memnun kaldım çünkü kendiliğinden akmıyor bebeğin meme gibi çekmesi gerekiyor mamayı çıkartması için.
Kullanmadım ama dr brown botthe kullananlar da memnun

Siz hangi marka biberon denediniz?

İki çocuğuma da Philps Avent kullanıyorum. Anne memesine en yakın başlıkmış. Diğer aldıklarımı tutmadılar.

Sütünüzün yetmediğini düşündüren sebepler nelerdir? Akıllı minik yapay bişey istemiyor😍❤️ . Açıkçası aylık kontrollerde kg alımı iyiyse , günde 5-6 çişli bezi varsa eminim sütünüz yetiyordur. Bence hiç bulaşmayın mamaya , biberona ne güzel sütünüz varken🌸❤️

Back