Bebek Beslenmesi biberon ısıtıcısı almalı mıyım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bistrogirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
289
3
96
Adana
Kızlar haliyle 7 aylık prensesim gece ve günün içinde belirli saatlerde mama yiyor.özellikle gece mutfağa gitmektense yanımda bir biberon ısıtıcısı bulundursam nasıl olur?

dikkat etmem gereken nedir? hangi marka, ve dezavantajı var mı bu cihazın?
almalı mıyım? sağlık açısından bir sıkıntısı var mı? ne diyorsunuz?
almayanlar neden almazlar bunu? tehdit var mı

mutfamı gitmeye üşeniyorsun. ayrıca bu biberon ısıtıcılar tam olarak ne işe yarıyor sadece soğuyan mamayımı soğutuyor eyer öyleyse sakın alma çünkü mamaları yapıp yarım saat içinde tüketmek gerekiyor kalanını atıyoruz bebeğine soğuyan mamayı ısıtmak yerine taze taze yap canım ki ishal olmasın mikrop kapmasın benim 2 çocum var hiç almayı düşünmedim bile

ben aldım ama 1 kere bile kullanmadım canım. bence cok gereksiz. kettle da su ısıtıp içine oturtsan biberonu daha cabuk ısınır ben sana söliyim...

teşekkür ederim yorumlarınız için.

bende almanın gereksiz olduğu düşüncesindeydim. Ancak eşim alalım lazım olur kullanırız diyordu. Mamayı orada sabit sıcaklıkta tutmaktansa taze yapmayı tercih ediyorum...

arkadaşlar gece pratik olması açısından ben termos kullanıyorum. sıcak su ve bir küçük kavanoz soğuk su alıyorum tepsinin içine biberonlar ve mama kutumuz başucumuzda.. gece uyanınca prenses çok rahat oluyor mama hazırlaması.. Tavsiye ederim...

Benim için çok rahatlık oldu ben herkese tavsiye ediyorum. Yapılmış mamayı hazır içinde bekletmiyorum suyunu sabit sıcaklıkta tutuyorum yiyeceğine yakın mamayı koyuyorum benin kullandığım mama için ideal su sıcaklığı 40 derece mesela o aletsiz bunu sağlamak zor.mamayı ideal sıcaklıkta tutuyor. Benimkinin araba şarjı da var yolculukta falan da yanımda götürüyorum çok rahat oluyor.

Back