biberon curuklerı bılgısı olan

ozlemm78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
767
0
slm herkese. bebegımın dişlerınde kahverengılesme var. okudum netten bıberon curugu olabılırmıs. daha cok bıberonla beslenenlerde veya tum geceyı memede gecırenlerde oluyomus. bız bıberon kullanmıyoruz. oğlusum gecede bı yada ıkı kez emıyo. ama gene de var işte. cok moralım bozuldu ya. sızlerden var mı basına gelen?

yok hayatım bizimde henüz dişimiz ama benim yeğenimdede vardı aynı sorun vücuttaki demir fazlalığından oluomuş bize biberon çürüğü dememişlerdi

reçel yada balla emzik veriyosanda olabilir ..dikkat etmen lazım çünkü onlar gerçekten çürük başlangıcı olabilir..dr danış istersen ama flor hapı veriyorlar dişleri güçlendiriyo..

canım çürük olmayabilir
ebeler sıkı sıkıya tembihlemişlerdi bana demir damlası kullanıyorsan dişleri çıktığında mutlaka damlanın ardından su ver diye
yoksa dişlerini boyar demişlerdi
eğer kullanıyorsanız ondan olabilir

demır damlası vermıyoruz zaten cunku test yapıldı demırı ormal cıktı. bakalım yarın goturcez dr a gostercez

slmlarrr. o lekeler curuk deılmıs cok şükür. verdıgım vıtamındekı demır yapıyomus. olcegı azalttık. tabı bunu dr vermeden once soyleseydı bosa endıselenmıcektım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…