- 22 Aralık 2008
- 541
- 5
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim şimdi gögüslerimden süt gelio gibi yani gögüslerime dokununca falan.bu şimdi sütüm geldi demek mi ??CELAL paşamı doyururz inşallah bi şekilde.dogum yaklaştıkça düşünmeden edemiyorum :))
Kızlar yavas yavas bebişin hazırlıklarını bitireyim diyorum.geçen kayınvalidem biberon almadan olmaz ya sütün gelmezse bebeğe mama verilir biberonla dedi.öle mi?ben kesinlikle emzirm ek istiorum.alışmasın die düşünüyorum kaşıkla versek yiyemez mi,???
bir kere kesin emzirmek istediği için seni alkişliyorumalkisalkisalkis,bebeklerin içgüdü emmektir,doğar doğmaz emmek ister,ilk sütü çok önemli,sarımsı arkadaşın daha önce yazdığı gibi,seni emmek ister senin kokusunu almak ister,o yüzden hiç sıkma kendini,seni hissedecek sen sinirli isen o da huysuz olacak,sen sakin ise o da uyumlu olacak,hastaneler biberonlara çok tepki veriyorlar,dr devamlı 5 dk 1 gelip senin nasıl emzirdiğini kontrol ediyorlar,ne sıklıkta,emzirmek hem senin hem bebeğin sağılığından çok önemli,çok güzel bir anne olacaksın hiç şüphe olmasın:hooray:,sütün de olacak inşl,yok olamazsa düşünmelmaz:,bol bol su iça.s,ve bebeğin olunca sık sık emzira.s,sinirlenmea.s,iki-üç güne sütün gelir bebeğin doğuduktan sonra:ecrin_bebek:,ve ben de taaa ilk bebeğimde biberon almıştım ve hiç paket açmadan 4 yıl durmuştu,bebeğim emdi ve kesinlikle emzik istemedinaniknanik,ikinci de öylea.s,başkalara verdim biberonlerı:kedi:,aa allah korusun bebeğin oldu ve gerçekten sütün gelmedi hiç:1shok:,o zaman 24 saat açik eczaneler var orda 1 tane alırsınyerimseniben(gece ise)gündüz ise her yerde bulursuna.s,ama dediğim gibi sütün gelir hiç şüphe olmasın:teytey:,hiç moralinı bozma ve kendini zorlama:asigim:,senin bebeğin olacak bir mücizeopuyorumnanaktan!!!kimsenin senin moralinı bozmasını vermelmaz:,bebeği düşün opuyorumnanaktanKızlar yavas yavas bebişin hazırlıklarını bitireyim diyorum.geçen kayınvalidem biberon almadan olmaz ya sütün gelmezse bebeğe mama verilir biberonla dedi.öle mi?ben kesinlikle emzirm ek istiorum.alışmasın die düşünüyorum kaşıkla versek yiyemez mi,???