Biberiye Sabunu

aynulhayatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
157
0
46
Ankara
kızlar biberiye sabununun methini sizlerde duymuşsunuzdur bende birçok şeye iyi geldiğini duymuştum.özellikle ağrılara.ve çanta takmaktan olduğunu düşünüyorum sol omzumda çok ağrı oluyo ve denemek amaçlı aldım 1 buçuk haftadır banyoda o bölgeye direkt olarak sürüyorum sabunu ve elimle masaj yapıyorum bir iki dakika da sıcak suyun altında duruyorum su o bölgeye denk gelecek şekilde.ve gerçekten o bölgede eskiye nazaran rahatlama var sizle de paylaşmak istedim.ayrıca bacaklarımda biraz selülit var ve sabunu sürüp kolayca masaj yapıyorum azalma var.bu arada saç uzatma etkisi de varmış saçımada süresim var =)

canım bende bu hafta tesadüf aldım saçlarım için biberiye sabununu hatta kuaförümede sordum çünkü benim saçlarım röfleli kullanma dedi ama ben inanmadım kullandım saçlarım berbat oldu :( eger saçlarında boya varsa sakın kullanma mahvediyor saçları 2 gün kullandım sanki koptu saçlarım uçlarıda keçeleşti bıraktım hemen bakım yağları falan yaptım şükür düzeldi bıraktım ama tavsiye etmem saç için....

Back