- 20 Eylül 2019
- 555
- 497
-
- Konu Sahibi mochaulatte
Olmaz ben hep 1 gün önceden yaparım hazır olsun diye miss gibi oluyor canımBuzluğa değil dolabın normal kısmında saklayacağım 1 gün olduğu için sorun olmaz sanırım
3 gün bekleteni biliyorim ama annem iki günden fazla tutmuyor sonuçta soğan salça falan oluyor ya içinde :))Buzluğa değil dolabın normal kısmında saklayacağım 1 gün olduğu için sorun olmaz sanırım
Daha çok lezetli oluyor bekleyince sarma dolmalarKızlar merhaba ,
Bu akşam biber dolmasını içini çiğ şekilde doldursam (kıymalı olacak) dolaba koysam , yarın akşam suyunu verip pişirebilir miyim?
Neden pişirip dolaba koyup yarın yemiyosunuz diyenler olabilir ama böyle olması gerekiyor bu defa , eğer daha önce deneyen varsa yazarsa sevinirim.
Sarma falan bu şekilde yaptım aslında daha önce , hatta kimileri insan arefe günü sarıp bayram sabahı da pişirir ama biber dolmasını hiç yapmadım bilen var mı?
Kiymada varsa pişirip bekletin isitirsinizAnnem her zaman pişmemiş pirinç içi dolapta durup sonra pişerse güzel olmaz derdi. İçiniz pişmişse sorun olmaz sanırım. Ama kıymada var bilemedim valla
Konuyu ben açmadım gızzKiymada varsa pişirip bekletin isitirsiniz
Sebze yemekleri kızartma falan durdukça lezzetleniyor piştikten sonraDaha çok lezetli oluyor bekleyince sarma dolmalar
Evet canım ben yaparım arada öyle enfes oluyor gerçektenSebze yemekleri kızartma falan durdukça lezzetleniyor piştikten sonra ☺