Ben baya mesafe koydum ayda yılda bir gidiyorum.eşim gidiyorsa gidiyorm ama onda birinde telefonla kesinlikle görüşmüyorum.ama tek gittiginde eve dönerken hareketleri degişiyor gibi geliyor.dolduruluyor muhtemelen ama aşkım canım dyorum şebeklik yapıyorm.baslarda bunu yapamıyodum.sürekli sen degiştin niye öyle baktn kim benm hakmmda sana ne dedide böyle yapıyosun falan diyodum.simdi hiç sallamayıp sürekli yanaşınca oda normale döndü.mesela suan annesi tek basına yasıyor maaşı iyi.hastalandı ilaç parası bin lira tuttu.kendiside her ay kenara bir bucuk bin atan birisi evde kendine ait ama ilaç parasını biz ödüyoruz.susuyoruö mesela.annesi birikim yapcak diye biz yedigimizden içtigimizden kısıyoruz ama sorun yapsam bosanma sebebi biriktirdigini söylemeyecek hastalık bu dicek nası bi canisin dicek.o yüzden onlar hiç olmamış gibi davran canım...bide bayramlarda falan kalablk ortamlara giriyorsa sevmediklerinle göz teması kurma ama diger akrabalarla can ciger ol.cnkü seni herkese muhtemelen kötülüyorlardır.ama sen tezlerini çürütceksin eşinde akrabalarda dicek ki kv görümce kıskanıyor.ben o duruma düşürdüm hepsini böyle yaparak