Bi yardım eder misiniz

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
Merhabalar,benim âdet günüm 4 gün gecikti.Dogum kontrol hapini bitireli 4 gün oldu ama hala olmadım.Dogum kontrol hapina adetim bittikten 5 gün sonra baslamistim.Adetimi beklediğim günden 5-6 gün önce bi test yapmıştım ama negatif çıktı.Bu testi gebelik beklediğim için değil de gebeliğe zarar verecek bi ilaç alacağım için yapmıştım eşimle konuştuk bi test getiriyim istersen dedi ama ben yeni ilacima perşembe günü basliycam eğer çarşambaya kadar olmazsam o zaman al dedim sanırım biraz sonuçtan korktum siz ne dersiniz başınıza böyle bisey geldi mi? Bu arada mide bulantısı ve halsizlik hariç başka biseyim de yok yani göğüs hassasiyeti falan cekmiyorum bu arada beklediğim adet tarihinden iki gün önce çok hafif kanamam oldu

Son düzenleme:
Aile hekimiyle gorustuk hamilelik olabilir dedi yarın sabah test yaptırıp çarşamba günü öğrenicem inşallah çok heyecanlıyim çarşambaya daha çok var :)

Anlamadım doğum kontrol hapı kullandınız ve hamilelik olabilir diyorsunuz.

Benim bildiğim doğum kontrol hapına adetin 2. Günü falan başlanır sanırım geç başlamışsınız moralinizi bozmak gibi olmasın ama geç başlayınca regl de gecikir normaldir yani

Maalesef doğum kontrol hapina erken baslayamadim adetim bittikten sonra basladim ve koruduğuna emin değilim ama sonuçta artık ilacım bitti ve 4 gün geçti benim adetim normalde de düzenli değildir daha önceden de yani bekarken dedoğum kontrol hapı kullandım duzene girmesi için ancak o zaman hapı bıraktıktan sonra iki gün içinde oluyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…