Sana biraz kötü haber vereceğim. Maalesef üniversitede çoğu arkadaşlıklar çıkar üzerinden yürüyor. Vize ve final zaman yeni yeni sahte arkadaşlar türer etrafında. Allah inşAllah güzel arkadaşlıklar nasip eder. Benim öyle bir sorunum olmadı hiçbir zaman ama ben yine de çok dua ettim Allahım bana hayırlı insanlarla arkadaş olmamı nasip et diye. Ben Ankara'da okuyorum, ailemle birlikte yaşıyorum. Ama şehir dışından gelip yurtta kala çoğu insan kabak çiçeği gibi açılıyor,bunu özgürlük sayıyor ve geri dönülemez hatalar yapıyor. Kız olsun erkek olsun arkadaşlık kurarken çok ama çok dikkatli davran. Kendinden emin ol,kendine güven,rahat davran. Kesinlikle ve kesinlikle olduğun gibi davran,başkası gibi görünme. Konuşaklı ol ama seviyeni de koru. Emin ol sen nasılsan arkadaş çevrende öyle olur. Benim öyle şahsen. Yine tekrar ediyorum en büyük önerim şu sana,ne demişler ''Başkası olma kendin ol,böyle çok daha güzelsin.''Allah sana da hayırlı insanlarla arkadaşlıklar kurmanı nasip eder inşAllah :)) Sormak istediklerini yine sorabilirsin canım ben yine sana yardımcı olurum. :))