Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıc korkma o durumu bende yaşadım ama Ilk defa günüm geçtiği zaman hamile olduğumu hıssetmıştim inşallah sende o güzel haberi alı alacaksınTest yapmsada korkuyorum.aslinda sonuc neqatf cikar die hayal kirikliqina uqramak istemuyorum
. Allah'ın izni ile yaşamayacaksın canım Rabbim çok büyük kullarını sevindirmeyi sever inşallah sende sevinenler arasına gireceksin sabah testıni yap zaten düzenli adet olanlarda genelde hemen çıkıyor ben bile heyecanlandım sabah yap bende merak ettim şimdi ama inanıyorum sen hamilesinIns ya bi qun daha bekliyimde olmazsa yaparim testi ins hayal kirikliqi yasamam
Inşallah olurIns ya ne zmandir istiyorum ins bu aya kismet olur
Canım 3-4 ay öncesinde adetlerin düzensizmiydi? Polikistik over falanmısın? Naptın da adetin düzene girdi? Buarada inş hamilesindirSon 3 4 aydir adetim duzenli hep qunu qunune oluyordum ama bu ay qecikti bu ikinci qun sanci var ama olmadim hala ins dediqinn qibidir cok istiyorum cunku
Yaptıgın herhangi bir kür bitkisel birşey varmıydı canım bende adet düzensizliğşnden müzdaribimddIns cnm ya evt ewlwnmeden once adetlerim duzensizdi ewlendikten 3 4 ay once kendiliqinden duzene qirdi ewlenmeden oncede kist vardi oda kendiliqinden qitti
Ne yaptiniz test yaptiniz mi sizi cok Merak Ettim insallah hayirli haberi verirsinizYoo hic bisi yapmadim ne olduysa kendiliqinden oldu adet duzensizliqi icin hayit suyu oneriyolar istersen onu arastir bi dene
Hayirlisi olsun insallahYapcamda bi iki qun daha beklicem belki o zamn kesin sonuc cikar