• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi umut isde

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaslar bnm adetim 2 qun qecti ama olcakmisim qibi bi sanci var bakiyom bakiyom yok bisi normalde duzenliydi adetim ndn bole oluyo acaba bilqisi olan varmi

Daha önce böyle bir gecikme olmadiysa ve sen vucudunu iyi taniyorsan hamile olma ıhtımalın yüksek inşallah hayırlı haberler alırsın test yap çıkar

Son 3 4 aydir adetim duzenli hep qunu qunune oluyordum ama bu ay qecikti bu ikinci qun sanci var ama olmadim hala ins dediqinn qibidir cok istiyorum cunku

Test yapmsada korkuyorum.aslinda sonuc neqatf cikar die hayal kirikliqina uqramak istemuyorum

Test yapmsada korkuyorum.aslinda sonuc neqatf cikar die hayal kirikliqina uqramak istemuyorum
Hıc korkma o durumu bende yaşadım ama Ilk defa günüm geçtiği zaman hamile olduğumu hıssetmıştim inşallah sende o güzel haberi alı alacaksın

Ins ya bi qun daha bekliyimde olmazsa yaparim testi ins hayal kirikliqi yasamam

Ins ya bi qun daha bekliyimde olmazsa yaparim testi ins hayal kirikliqi yasamam
. Allah'ın izni ile yaşamayacaksın canım Rabbim çok büyük kullarını sevindirmeyi sever inşallah sende sevinenler arasına gireceksin sabah testıni yap zaten düzenli adet olanlarda genelde hemen çıkıyor ben bile heyecanlandım sabah yap bende merak ettim şimdi ama inanıyorum sen hamilesin

Son 3 4 aydir adetim duzenli hep qunu qunune oluyordum ama bu ay qecikti bu ikinci qun sanci var ama olmadim hala ins dediqinn qibidir cok istiyorum cunku
Canım 3-4 ay öncesinde adetlerin düzensizmiydi? Polikistik over falanmısın? Naptın da adetin düzene girdi? Buarada inş hamilesindir

Ins cnm ya evt ewlwnmeden once adetlerim duzensizdi ewlendikten 3 4 ay once kendiliqinden duzene qirdi ewlenmeden oncede kist vardi oda kendiliqinden qitti

Ins cnm ya evt ewlwnmeden once adetlerim duzensizdi ewlendikten 3 4 ay once kendiliqinden duzene qirdi ewlenmeden oncede kist vardi oda kendiliqinden qitti
Yaptıgın herhangi bir kür bitkisel birşey varmıydı canım bende adet düzensizliğşnden müzdaribimdd:(

Yoo hic bisi yapmadim ne olduysa kendiliqinden oldu adet duzensizliqi icin hayit suyu oneriyolar istersen onu arastir bi dene

Hyr ya yapmadim cesaret edemiyorum ya yoksa bosuna kendi kendime umuylnmk istemiyorum :KK43:

Back