♥gözyaşı♥;32063595 .!.:Eğer hemen ayrılmak istemiyorsan bir de psikolojik destek almasını istesen..
İş yerinde böyle bir iş arkadaşımız vardı.
Bize çok belli etmese de karısını baskılayıp duruyordu,
Ne konuştuğunu çok bilmez, öfkeli bir adamdı..
Sonra eşi ile ayrılma durumuna gelmişler..
Son dört beş aydır bu kişide büyük değişiklik oldu..
Daha anlayışlı sevecen, sessiz, sakin, ılımlı bir adam oldu çıktı..
Geçenlerde biz iş yerinde iki arkadaş şakalaşıyorduk "işte çalışmaktan bunaldık, insanlarla uğraşmaktan psikolojimiz bozuldu, iyi bir psikolog lazım" diye internetten doktor araştırıyorduk..
Bu konuşmalarımızı duydu, benim gittiğim doktorun numarasını vereyim o çok iyi biri dedi..
Sonra anlattı benim değişimimi fark etmediniz mi, işte tedavi gördüm doktor bana kötü yanlarımı, göremediklerimi gösterdi şimdi artık hatalarımın farkındayım değiştim falan diye anlattı..
Yani gerçekten de büyük değişim var...
İstersen, değer diyorsan böyle bir şeyi şart koş, kabul ederse deneyin bir müddet..
Hem etmezse daha kuvvetli gerekçelerin olur..
O kişi bunu kabul ettiyse eşine de ona de ne mutlu... Çok sevindim onların adına. Ama benim nişanlım mümkün değil kabul etmez böyle bişeyi, daha önce güzel bi dille söyledim. Söylemez olaydım. O kadar geri kafalı ki, psikologları deli doktoru gibi görüyor. ben deli değilim ne işim var benim orada diyor. Tatlı dille anlattım psikologların deli doktoru olmadıklarını, her sağlıklı insanın bile aslında psikoloğa gitmesi gerektiğini, bunun gayet normal bişey olduğunu anlattım ama bana mısın demedi valla... Kıyamet koptu...