• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi tuhaf oldum:(((

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.744
333
5 aylık bi bebeğim var emziriyorum ve bebek istemiyorum büyüten kadar geçen ay üç gün kahverengi lekelenme yaşadım bu ay hala adet olmadım ara ara kasık bel ağrım var kokular beni rahatsız ediyor tansiyonum düşüyor karnım şiş ağlamaklıyım kan testi yaptım hamile Değilim acaba test mi yanlıştı acilde yapmıştım hamile kalmak istemiyorum Of of

Anlam veremiyorum bu belirtilere bi de çok yorulunca adet sancısı gibi karnım ağrıyor

Karnım da şişti ayva göbeği gibi

İnşallah hepsi psikolojiktir

Kan testi yanlış çıkar mi ki çok korkuyorum

Genelde doğru çıkar karıştırılmadıysa
Psikolojik olabilir ben çocuklar 8-9 aylık olana kadar adet görmemiştim

Ben kırkımdan sonra adet gördüm geçen ay kahverengi akıntı oldu İlk defa

Kada cikmasiysa degilsindir bi hafta bekle bida yaptir

İnşallah hiç istemiyorum

Canım spiral istemedim korkuyorum

Hayır geri çekme

Evet akıllandım peki kanda çıkmadı kesin hamile Değilim o zaman

5 aylık bi bebeğim var emziriyorum ve bebek istemiyorum büyüten kadar geçen ay üç gün kahverengi lekelenme yaşadım bu ay hala adet olmadım ara ara kasık bel ağrım var kokular beni rahatsız ediyor tansiyonum düşüyor karnım şiş ağlamaklıyım kan testi yaptım hamile Değilim acaba test mi yanlıştı acilde yapmıştım hamile kalmak istemiyorum Of of
kan testi doğrudur. hamile değilsin. emzirirken adet normale dönene kadar böyle ağrılar normal. istemiyorsanız korunmanı gerek. yumurtlar yumurtlamak hamile kalabilirsin.

Merhabalar. Benim de 4 aylik bebeğim var. Doğumdan sonra 3. Ayda regl oldum ama simdi kendimi yine hamile gibi hissediyorum. Kasık batmam var. Adetime de daha 5 gün var. Hamile miyim acaba

Merhaba konu eski ama ben de aynı durumdayım 2 aylık bebeğim var düzenli emziriyorum adet olmadım henüz ama 2 gün önce pembe akıntı geldi 2 gün sürdü şimdide kasık ağrısı ile bel ağrısı var normal mi evde test yapmayı düşünüyorım sizinki de böyle miydi?

Back