Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yeniden denemekten başka çare yok. Beni de alintilayinKızlar adetime 4 gün var. Bir gebenin günlüğü testim silik pozitif, laboquick testim negatif çıktı. Sonuçlar ilk 10 dakika için geçerli. Ne yapmalıyım?? Hangisi daha güvenilir ?
şeyi merak ediyorum acaba bir gebenin günlüğü testi daha mı hassas?Yarın yeniden denemekten başka çare yok. Beni de alintilayin
O test bana yalancı pozitif çıkardı. Hemde 3 tane yapmıştım. 3 üde pozitifti. Sonra kan verdim negatif. Sende inşallah doğru sonuç vermiştir.şeyi merak ediyorum acaba bir gebenin günlüğü testi daha mı hassas?
bende iki tane yaptım ikisi pozitif cıktı, sonra laboquick yaptım negatif. bir yıldır ilk defa silik de olsa pozitif gördüm. bir gebenin günlüğü ilk kullanışımO test bana yalancı pozitif çıkardı. Hemde 3 tane yapmıştım. 3 üde pozitifti. Sonra kan verdim negatif. Sende inşallah doğru sonuç vermiştir.
Yok yapmadım âdet tarihimi bekliyorum zaten yine negatif görmek istemiyorumTekrar test yaptınız mı ?
Bir gebenin günlüğünü fotosunu atar mısınız pozitif gorunenlerinYok yapmadım âdet tarihimi bekliyorum zaten yine negatif görmek istemiyorum
Merhaba bendede öyle çıkıyordu gebelik yeni olduğu için ve üst üste yapınca hgc hormonu idrarda azalıyormuş. Sabah ilk idrarla tekrar deneyin laboquick kullanmıştım Bende . İnşallah güzel haberler alırsınızKızlar adetime 4 gün var. Bir gebenin günlüğü testim silik pozitif, laboquick testim negatif çıktı. Sonuçlar ilk 10 dakika için geçerli. Ne yapmalıyım?? Hangisi daha güvenilir ?
olabilir vallla, acaba dedim biri çok hassas diğeri daha mı normal test diyeMerhaba bendede öyle çıkıyordu gebelik yeni olduğu için ve üst üste yapınca hgc hormonu idrarda azalıyormuş. Sabah ilk idrarla tekrar deneyin laboquick kullanmıştım Bende . İnşallah güzel haberler alırsınız
adetim gün geciksin direkt yapışacağım acilin kapısınaÇok yenidir testler yanılıyodur. Bikaç gün bekleyip kan ver en iyisi. Bizler dayanamıyoruz daha yumurta spermle merhabalaşırken test yapıyoruz
En iyisi gecikme olursa direk kan vermek.Yok yapmadım âdet tarihimi bekliyorum zaten yine negatif görmek istemiyorum
Onunla ilgisi yok canım sen ilk idrarla bir tane daha yap eğer silikse kan verolabilir vallla, acaba dedim biri çok hassas diğeri daha mı normal test diye