Bi test pozitif bi test negatif

safakizm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
136
26
Kızlar adetime 4 gün var. Bir gebenin günlüğü testim silik pozitif, laboquick testim negatif çıktı. Sonuçlar ilk 10 dakika için geçerli. Ne yapmalıyım?? Hangisi daha güvenilir ?

O test bana yalancı pozitif çıkardı. Hemde 3 tane yapmıştım. 3 üde pozitifti. Sonra kan verdim negatif. Sende inşallah doğru sonuç vermiştir.🤲
bende iki tane yaptım ikisi pozitif cıktı, sonra laboquick yaptım negatif. bir yıldır ilk defa silik de olsa pozitif gördüm. bir gebenin günlüğü ilk kullanışım :KK43:

Kızlar adetime 4 gün var. Bir gebenin günlüğü testim silik pozitif, laboquick testim negatif çıktı. Sonuçlar ilk 10 dakika için geçerli. Ne yapmalıyım?? Hangisi daha güvenilir ?
Merhaba bendede öyle çıkıyordu gebelik yeni olduğu için ve üst üste yapınca hgc hormonu idrarda azalıyormuş. Sabah ilk idrarla tekrar deneyin laboquick kullanmıştım Bende . İnşallah güzel haberler alırsınız 🤲🏻💐

Merhaba bendede öyle çıkıyordu gebelik yeni olduğu için ve üst üste yapınca hgc hormonu idrarda azalıyormuş. Sabah ilk idrarla tekrar deneyin laboquick kullanmıştım Bende . İnşallah güzel haberler alırsınız 🤲🏻💐
olabilir vallla, acaba dedim biri çok hassas diğeri daha mı normal test diye

X