bi sorun !

zuzum87

AŞK
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
782
1.070
63
37
arkadaşlar dün sabah doktora gittim
ve bana kis olduğunu ve 4 cm olduğunu söyledi...hamile kalman için bu engel deil dedi ama yinede huzursuzum..yani yumurtlama döneminde oluşuyormuş bende :( ve ben 15 gün boyuncada soğan suyu içtim..faydası olmadı sanırım...şimdi neyapıcam bilmıyorum..

Merhaba
Bende farklı şikayetlerden gittim. Usg de 6 cm kist çıktı. Henüz doktora sonucu göstermedim. Başka tahlillerimi de bekliyorum. Öncelikle konuyu iyice araştırıyorum. Hepsinde stres ve takıntı yapmayın yazıyor. Ayrıca ameliyat, ilaçla tedavi, doğum gibi geçmesi için şeylerde yazıyor. En net bilgi doktor tarafından verilir tabi ki. Anladığım ve araştırdığım kadarıyla inanılmaz riskli bir şey değil ya da doğuma engel değil. Ama tabi ki adet olurken çektirdiği ağrı var. Bende senin gibiyim yani ne yapim bilmiyorum. Ama buradaki yazıları okursan arkadaşların nasıl yol izlediği sonuçlarının ne olduğunu görebilirsin.

bendede var 4 cm reglim bitsin kontrole gidicem belki küçülür demişti,sabah 5 cm bi parça geldi ,umarım odur düşen

yumurtalık kisti hamile olmana engel değil dedi zaten doktor
eğerkii kist gitmeden de hamile kalırsan dikkat etmen den fazla dikkatli olman gerekiyor dedi
oyüzden de ilaç vermedi 10 gün sonra belli olur hamile olup olmadığın dedii

yumurtalık kisti hamile olmana engel değil dedi zaten doktor
eğerkii kist gitmeden de hamile kalırsan dikkat etmen den fazla dikkatli olman gerekiyor dedi
oyüzden de ilaç vermedi 10 gün sonra belli olur hamile olup olmadığın dedii
adetinin kaçıncı günü gittin doktora?

Back