bi sorum var ???

masalz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
227
5
16
34
Karabük
5 aylık evliyim hiç korunmadım evlendiğimden beri adetlerim hep düzensizdi 3 ay önce dktra gittim ultrason temiz bi rahatsızlığın yok dedi sadece yumurtaların tembel dedi dün yine gittim bu sefer mantar hastalığm olduğnu ve sol yumurtalığımda kist olduğunu söyledi ama önemli değil ddi ve yine yumurtalarn tembel dedi ben bi çocğm olmasını çok istiyorm sizce yapabilceğim bi şey varmı bu konuda bilgisi olanlar lütfen bişi desin ????

Baska bir doktora git bence. Tek bir doktorun teshisinde kalma. Garantiye almak acisindan.
Bende haziran ayinda gitmistim doktoruma, yumurtaliklarimin tembel oldugunu soylemisti, fakat ben dogum control ilaci kullanmistim oncesinde. Bana ilac Verdi yumurtaliklarin calismasini saglayan, sonrasinda yumurtaliklarim normale dondu. Daha sonra hamile kalmak istedigimi bildigi icin, vitamin ve hormon tedavisi Verdi. Su an 3 aylik hamileyim...

Tabii benim yumurtaliklarimda kist yoktu. Mantar hastaligi ise cozumu olan birsey.
Simdi senin tek yapman gereken bir baska doktora daha gorunmek. Once mantar hastaligini tedavi ettir, daha sonra kistlerinin durumunu iyice ogren... Insallah hayirlisi olur...

kistim sol yumurtalığımdaymış ve çok büyük değil dedi sorun olarak görmedi mantar hastalığm içinde krem ve fitil verdi 3 haftaya kadar geçer dedi peki bnm bu yumurta tembelliği için yapabilceğim bişey varmı ?? ilaç vermek istemedi çocuk istediğim için ?

Benim iki yumurtaligimdada kist vardi kisa zamanda dusuyo bbaşka bir doktora git benden tavsiye ben 2 ayda dusurdum kistleri

kisti çok fazla umursamıyorm zaten ama bu yumurta tembelliği var demesi üzdü beni yapabilceğim bişey olmalı sürekli bişiler araştırıyorm ama ???

Dedigim gibi bir baska doktora daha gorun. Zaten mantar icin tedavi oluyormussun, hem kisti hem de yumurtalik tembelligini danisirsin.
Benim doktorum da hamile kalmak istedigimi biliyordu, zaten o yuzden yumurtaliklarimi calistirmaya yardimci ilac Verdi. Hatta `ilac ise yaramazsa farkli yontemlerde var, sakin hemen umitsizlige kapilmak yok` diyerek icimi ferahlatmisti. Yumurtalik yavasligi ne kadar ciddi bir durum bir fikrim yok, ama bana verdigi ilac ise yaradi. Ilac bittikten sonra doktora gittigimde yumurtaliklarimin calisir durumda oldugunu soylemisti. Sonrasinda Ostrejen hormone (yanlis hatirlamiyorsam) Verdi ve folic asit vermisti (hamile bayanlarda kullanir). Verdigi ilaclarin hic birinin hamileligi etkileyen, bebege zarar verecek ilaclar olmadigini soylemisti...

bana bunun için yapabilceğim bişey yok bi sene bekliycez dedi ilaç veremem hangi ilacı verirsem veriyim doğum kontrlol hapı gebeliği engeller dedi

1 aylık evlilim bende cocuk istiyorum ama bande de mantar var,mantar engelmidir tedavi gekektirirmi,karnımda da az ağrı oluyo doktoramı gitsemm:2:

peki sen ne kadar süre sonra hamile kaldım ??

bana bunun için yapabilceğim bişey yok bi sene bekliycez dedi ilaç veremem hangi ilacı verirsem veriyim doğum kontrlol hapı gebeliği engeller dedi

Cok sacma ya, benim doktorum oyle birsey demedi... Ha belki senin ozel bir durumun vardir bilemem, sonucta ben de doctor degilim... ama yine de kendin bu kadar soru isaretleri icerisindeysen, baska bir doktora git! Zor birsey degil, farkli bir doktorun da fikirlerini al...
peki sen ne kadar süre sonra hamile kaldım ??

Ilaclari kullanmaya basladiktan 4 ay sonra hamile kaldim. Zaten verdigi ilaclar vitamin, hormon ilaclariydi. Iclerinde hamile kalmami etkileyecek bir ilac yoktu. Bunyemi saglamlastirdilar o kadar...

biliyorum bi ara bende kullandım folic asit sen hani dedn ya benm de tembellik vardı ilaç verdi fln die onu sordum bana onun için herhangi bi ilaç veremem dedi gebelğini engeller dedi

biliyorum bi ara bende kullandım folic asit sen hani dedn ya benm de tembellik vardı ilaç verdi fln die onu sordum bana onun için herhangi bi ilaç veremem dedi gebelğini engeller dedi

Tamam iste bende onu diyorum, niye gebeligi engellesin canim! Oyle birsey olsa benim doctor niye Verdi? ve hamileyim??

Tekrar ediyorum, bir baska doktora daha git. sonucta ben kendi doktorumun bana vermis oldugu ile kiyaslayarak sana fikir vermeye calisiyorum... Elimden gelen ancak bu kadari, belki senin durumun farkli olabilir... Varsayimlarla bir yere varilabilecegini sanmiyorum...

mantar için verdği ilaçları kullanıyım 2 hafta sonra giderim diye düşünüyorum sence napıyım beklemeden hemen gidiyimmi?

hangi semttesin canım .. Bence doktorunu değiştir. Iyi bi doktor bul..bide önemli değil demiş olurmu benm sol tarafımda ki kis yüzünden ameliyat geçirdim ve ondan önceki doktorum hem kisimi besledi büyüttü hemde görmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…