5 aylık evliyim hiç korunmadım evlendiğimden beri adetlerim hep düzensizdi 3 ay önce dktra gittim ultrason temiz bi rahatsızlığın yok dedi sadece yumurtaların tembel dedi dün yine gittim bu sefer mantar hastalığm olduğnu ve sol yumurtalığımda kist olduğunu söyledi ama önemli değil ddi ve yine yumurtalarn tembel dedi ben bi çocğm olmasını çok istiyorm sizce yapabilceğim bi şey varmı bu konuda bilgisi olanlar lütfen bişi desin ????
kistim sol yumurtalığımdaymış ve çok büyük değil dedi sorun olarak görmedi mantar hastalığm içinde krem ve fitil verdi 3 haftaya kadar geçer dedi peki bnm bu yumurta tembelliği için yapabilceğim bişey varmı ?? ilaç vermek istemedi çocuk istediğim için ?
Baska bir doktora git bence. Tek bir doktorun teshisinde kalma. Garantiye almak acisindan.
Bende haziran ayinda gitmistim doktoruma, yumurtaliklarimin tembel oldugunu soylemisti, fakat ben dogum control ilaci kullanmistim oncesinde. Bana ilac Verdi yumurtaliklarin calismasini saglayan, sonrasinda yumurtaliklarim normale dondu. Daha sonra hamile kalmak istedigimi bildigi icin, vitamin ve hormon tedavisi Verdi. Su an 3 aylik hamileyim...
Tabii benim yumurtaliklarimda kist yoktu. Mantar hastaligi ise cozumu olan birsey.
Simdi senin tek yapman gereken bir baska doktora daha gorunmek. Once mantar hastaligini tedavi ettir, daha sonra kistlerinin durumunu iyice ogren... Insallah hayirlisi olur...
bana bunun için yapabilceğim bişey yok bi sene bekliycez dedi ilaç veremem hangi ilacı verirsem veriyim doğum kontrlol hapı gebeliği engeller dedi
peki sen ne kadar süre sonra hamile kaldım ??
krem kullanıyorum 2 yıldır var,karnımda hafif ağrılar oluyo gecen hafta hasta oldum ama sağlık ocağa gitsem cnm belli olurmu:2:
biliyorum bi ara bende kullandım folic asit sen hani dedn ya benm de tembellik vardı ilaç verdi fln die onu sordum bana onun için herhangi bi ilaç veremem dedi gebelğini engeller dedi
5 aylık evliyim hiç korunmadım evlendiğimden beri adetlerim hep düzensizdi 3 ay önce dktra gittim ultrason temiz bi rahatsızlığın yok dedi sadece yumurtaların tembel dedi dün yine gittim bu sefer mantar hastalığm olduğnu ve sol yumurtalığımda kist olduğunu söyledi ama önemli değil ddi ve yine yumurtalarn tembel dedi ben bi çocğm olmasını çok istiyorm sizce yapabilceğim bi şey varmı bu konuda bilgisi olanlar lütfen bişi desin ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?