vajinada çift giriş olabilir mi yani 2 delikli bölge biri zarlı diğeri zarsız. zar olmayan deliğe giriş acısız ama diğerine baskı yapıldığında acı hissedilir mi lütfen bi bakın
Ya öyle değil işte bi ilişki yaşamıştım geçen sene ama kan gelmedi erkek arkadaşım sanki iki delik var gibi birine baskı uygulayınca bisey hissetmiyosun diğerine olunca acıyo dedi kan gelmemesi beni ürkütüyo yani oda şüphelendi başkasıyla bi ilişkin mi oldu diye bende anlayamadım açıkcası
Ya öyle değil işte bi ilişki yaşamıştım geçen sene ama kan gelmedi erkek arkadaşım sanki iki delik var gibi birine baskı uygulayınca bisey hissetmiyosun diğerine olunca acıyo dedi kan gelmemesi beni ürkütüyo yani oda şüphelendi başkasıyla bi ilişkin mi oldu diye bende anlayamadım açıkcası
vajinada çift giriş olabilir mi yani 2 delikli bölge biri zarlı diğeri zarsız. zar olmayan deliğe giriş acısız ama diğerine baskı yapıldığında acı hissedilir mi lütfen bi bakın
vajinada çift giriş olabilir mi yani 2 delikli bölge biri zarlı diğeri zarsız. zar olmayan deliğe giriş acısız ama diğerine baskı yapıldığında acı hissedilir mi lütfen bi bakın[/QUOTE
zarlı mı olur zarsız mı bilmem ama çift delik olabiliyor. Şöyle ki ; vajiana girişini ortadan ikiye bölen bir septa olur bu şekilde iki giriş varmış gibi görünür.Ancak böyle sorunu olanların ilişkiye ya hiç giremediklerini yada çok kanamalı olarak girdiklerini biliyorum.
Cift delik diye bisey yok. Biri çiş yapilan digeri iliski icin. Zar esnek olabilir illa yırtılma olacak degil. Onu ogrenmek icin bir jinekologa gitmeniz sart