2 haftadır okuldan biriyle çıkıyorum hem aynı sınıftayuz hemde aynı yurtta kalıyoruz ikimizde öğrenciyiz yani bu benim ilk sevgilim o yüzden nasıl davranıcamı bilmiyorum bazen benim sıkıldığım konu şu biz her an aynı ortamda olduğum için hep birlikteyiz yemek alırken falan bana bi kere yemek ısmarladı ben bundan çok rahatsız oldum ama bişeyde diyemedim izin verdim ama bu hep olmaz çünkü ikimizde öğrenciyiz ertesi gün bende kahvaltıda aldım onun yiyeceğini ama ben sıkılıyorum böyle şeylerden ya sizce doğrusu ne ne yapmalıyım herkes kendi parasını vermeli değilmi ben hiç bilmiyorum nasıl davranıcamı arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bi sorum var kızlar lüftem yardım
- Konu Sahibi Liar
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Temmuz 2008
- 7.771
- 211
- 163
onunla konusabilirsin canim.. biz bi sen bi ben seklinde ayarliyorduk baslarda.. zaman gectikce alistikca bu azaliyor zaten kimin parasi varsa o aliyor durumuna donuyor.
o istemese bile kimi zman sen ismarla durumu dengelemeye calis.. konusursan onunla rahatlayacagina eminim.
sahsen ilk baslarda ben de bunu cok dert etmistim.
o istemese bile kimi zman sen ismarla durumu dengelemeye calis.. konusursan onunla rahatlayacagina eminim.
sahsen ilk baslarda ben de bunu cok dert etmistim.
ya kızlar ben hala bu sorunu çözemedim ben ısmarladığım zaman bana çok kızıyo ben kendi yiyeceğimi alsam oda kendininkini alsa nasıl olur mesela önce ben söylüyorum alırken ne istediğimi parasını veriyorum hemen sonra o kendisininkini alsa öyle ayrı gayrımı olmuşr olur resmimi olur offf ya sıkılıyorum bu konuda ben yardım edin kızlar
ben zaten hiç bişey istemedim şimdiye kadar isteyemem zaten ama okulda yurtta sürekli birlikteyiz yemekleri alırken hep onun almasını istemem çünkü öğrenciyiz ikimizde ben ısmarladığım zaaman çok kızıyo mesela sinemada hep yapıyo bunu bikere doğum gününde zorla ben almıştım biletleri çok kızmıştı surat asmıştı bana ama ben kendimi kötü hissedrim öyle o paray verirken ben boş boş duruyim mi
canım allah bozmasın ilişkiniz devam ettikçe sen ısrarlarına devam et vermek için
bi süre sonra dengeyi bulursunuz
ilişkinin başlarında özellikle erkekle ciddi düşündükleri kızlara bişi ödetmemeye çalışıyorlar
kendini kötü hissetme içinden geldiği için yapıyor bence.
şimdilik dengele mesela ödetmiyor ya o zaman o anda sen de "o zaman sinemalar da benden" vs gibi diğer şeyin senden olduğunu söyle.
tek sorununuz bu olsun canım :)
bi süre sonra dengeyi bulursunuz
ilişkinin başlarında özellikle erkekle ciddi düşündükleri kızlara bişi ödetmemeye çalışıyorlar
kendini kötü hissetme içinden geldiği için yapıyor bence.
şimdilik dengele mesela ödetmiyor ya o zaman o anda sen de "o zaman sinemalar da benden" vs gibi diğer şeyin senden olduğunu söyle.
tek sorununuz bu olsun canım :)
bi karikatürde adam diyo ki "hadi sevişelim artık. " kadın güya nazlanıyo " ay olmaz daha çok erken" filan. adam diyo ki "e yemek yedik, sinemaya gittik, napcaz ki daha?" kadın duruyo düşünüyo adamı haklı bulduğunu gösterir aynı zamanda da şaşkın bi ifade yüzünde "ay tamam geelll." diye kravatına yapışıyo adamın.:)
sanki yemekler ısmarlanınca, para harcayınca erkek, karşılığını da bekler gibi bi düşünce var. bu inkar edilemez bi durum. ciddi oturmuş düzeyli bi ilişkide başka tabi ama öğrencilikte seni bu düşünceler yıpratabilir. ve o da öğrenci şeklinde düşünebilmen gerçekten asil bi davranış. bunu düşünmeyen o kadar çok insan var ki. erkek ailesinden iki katı para istemek zorunda kalıyor öyle olduğunda. ve aileye de yazık. sonuçta kimse oğlunu üniversiteye bi kızı doyursun diye yollamıyor. seni tebrik ediyorum gerçekten. a.s. henüz başındasınız sanırım, bi süre daha bekle, sonra açıkça kırmadan konuş. senin ne açıdan rahatsızlık duyduğunu iyice anlamasını sağla.
sanki yemekler ısmarlanınca, para harcayınca erkek, karşılığını da bekler gibi bi düşünce var. bu inkar edilemez bi durum. ciddi oturmuş düzeyli bi ilişkide başka tabi ama öğrencilikte seni bu düşünceler yıpratabilir. ve o da öğrenci şeklinde düşünebilmen gerçekten asil bi davranış. bunu düşünmeyen o kadar çok insan var ki. erkek ailesinden iki katı para istemek zorunda kalıyor öyle olduğunda. ve aileye de yazık. sonuçta kimse oğlunu üniversiteye bi kızı doyursun diye yollamıyor. seni tebrik ediyorum gerçekten. a.s. henüz başındasınız sanırım, bi süre daha bekle, sonra açıkça kırmadan konuş. senin ne açıdan rahatsızlık duyduğunu iyice anlamasını sağla.
Son düzenleme:
ilk baslarda öyle oluyor:) ben kuzenimin bile bir şey ismarlamasindan nefret ederim..sanki benim param yok veya sanki onun parasini yemeye calisiyormus gibi hissederim..bir erkek arkadasım veya sevgilim bir şey ısmarlamaya kalkti mı icime dert olurdu :)
ilk baslarda sevgilimle biz de boyleydik,bir o ismarlardi bir ben ben ısmarladığım da surat yapıyordu..bende bir gün onun ısmarlamasının hoşuma gitmediğini söyledim,kuzenim bile ismarlasa hoşlanmıyorum diye anlattım,sonunda anladı ve uzun bı süre öyle gitti..ama şimdi kimde para varsa o öder..
erkekler genelde yanlarında bayan varken o bayana para odettirmemeye çalışırlar,bayan öderse bozulurlar saçma sapan gurur yaparlar..
bence direk söyle erkek arkadaşına,ikimizde ogrenciyiz de,hoşlanmıyorum böyle olmasını de..baktın yapmıyor,yine hesabı o ödüyor sana odetmiyorsa git bir hediye al..ben öyle yapıyordum..
ilk baslarda sevgilimle biz de boyleydik,bir o ismarlardi bir ben ben ısmarladığım da surat yapıyordu..bende bir gün onun ısmarlamasının hoşuma gitmediğini söyledim,kuzenim bile ismarlasa hoşlanmıyorum diye anlattım,sonunda anladı ve uzun bı süre öyle gitti..ama şimdi kimde para varsa o öder..
erkekler genelde yanlarında bayan varken o bayana para odettirmemeye çalışırlar,bayan öderse bozulurlar saçma sapan gurur yaparlar..
bence direk söyle erkek arkadaşına,ikimizde ogrenciyiz de,hoşlanmıyorum böyle olmasını de..baktın yapmıyor,yine hesabı o ödüyor sana odetmiyorsa git bir hediye al..ben öyle yapıyordum..
bi karikatürde adam diyo ki "hadi sevişelim artık. " kadın güya nazlanıyo " ay olmaz daha çok erken" filan. adam diyo ki "e yemek yedik, sinemaya gittik, napcaz ki daha?" kadın duruyo düşünüyo adamı haklı bulduğunu gösterir aynı zamanda da şaşkın bi ifade yüzünde "ay tamam geelll." diye kravatına yapışıyo adamın.:)
CADIARZUben hiç böyle düşünmemiştim gerçekten öyle mi düşünürler kikaydirigubbakcemile3
yok be canım gurur yapıolar bence çünkü benim erkek kardeşim de bana ödetmez yanımdayken abla sen ver ben kasaya ödeyeyim derkaydirigubbakcemile3
ama tabii konu sahibinin düşüncesi güzel sonuçta ikisi de öğrenci...
- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.018
- 723
Ya bendede tam tersi bir durum vardı. Ya bu ısmarlama meselesinde benim almama hiç bir şey demezdi hatta memnun oluyor gibiydi. Bir hafta önce bitirdim ilişkiyi çünkü ne bileyim kendimi kullanılıyormuş gibi hissettim tersi durum da hoş degil. Bir erkek çok parasız bile olsa gidior arkadaslarından borc vs istiyor gene de ısmarlıyor erkekler bu gibi durumlarda destek. Ama o hiç alınmadı bile ya benim ödememe. Ve aslında ilişkinin çok başlarında olmamıza rağmen. ki kısa sürdü. Ben de hiç sevmem başkası bana ısmarlasın çok şükür çalışıyorum ama erkekte erkekliğini bilsin.
ortaokul anım aklıma geldi :))
ortaokulda bı çocukla çıkmıştım,o zamanlar bowlinge takiliyorduk Hilton da :) ctesi gunü cocuk beni oraya götürdü,bı o ismarliyo bı ben..neyse öyle takıldık o gün daha sonra söyledi;megersem o gün için hem arkadaslarından borç almış hemde Bayram parasını almış yanına,bana bir seyler ismarlamak için ama ben de ismarlayinca borç paraları geri vermiş :)) çocukluk iste beee safmisiz o zamanlar :))
ortaokulda bı çocukla çıkmıştım,o zamanlar bowlinge takiliyorduk Hilton da :) ctesi gunü cocuk beni oraya götürdü,bı o ismarliyo bı ben..neyse öyle takıldık o gün daha sonra söyledi;megersem o gün için hem arkadaslarından borç almış hemde Bayram parasını almış yanına,bana bir seyler ismarlamak için ama ben de ismarlayinca borç paraları geri vermiş :)) çocukluk iste beee safmisiz o zamanlar :))