Cilt Bakımı Ürünleri ???bi sorum olcakkk ???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

fascination

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
2.653
6
0
Bursa
kızlar ya bi sorum daha var size nemlendirici konusunda nivea alıcaktım ama vazgeçtim nedeni ise;bu araştırdığım ürün amerikada çok revaçta o yhüzden bunu almayı düşünüorum ama bakalım sizlerin fikirlerini de soruyorum şimdi soruma geçeyimsositososito
OLAY complete care gündüz kremi ve gece kremini alıcam ama yaşım 22 olduğu için bi zararı olur mu bilemedim kullananlar yada bilgisi olanlar paylaşsın lütfen saygılara
.s.

Son düzenleme:
cnm ben OLAY ın kremlerini kullanıyorum ..gündüz kremini..toniğini....göz altı yatıştırıcısını veee leke kremini ( destekleyici olarak) .nemlendirimesi gayet güzel yumusacık yapıyor...yalnız cildine göre uygun olanı seç...vee nemlendiriciyi çok fazla sürmeee azı yetiyor çünkü çok fazla sürünce parlama yapar..cildinin durumuna göre ayarlarsın sen...nivea ya gelince niveanın nemlendiricileri güzel kokmaktan başka birşeyini görmedim ben...

yani en çok kullanılan ve talep gören ürün kozmetikde...

Son düzenleme:
cnm ben OLAY ın kremlerini kullanıyorum ..gündüz kremini..toniğini....göz altı yatıştırıcısını veee leke kremini ( destekleyici olarak) .nemlendirimesi gayet güzel yumusacık yapıyor...yalnız cildine göre uygun olanı seç...vee nemlendiriciyi çok fazla sürmeee azı yetiyor çünkü çok fazla sürünce parlama yapar..cildinin durumuna göre ayarlarsın sen...nivea ya gelince niveanın nemlendiricileri güzel kokmaktan başka birşeyini görmedim ben...

evet işte niveayın şık tasarımının yanında hiç bir belirtisini görmedim bende ürünlerinde mesela temizleyici ve temizleme sütünün pekde faydasını gördüğüm söylenemez yani o yüzden olay alsam diorum bu kadar kullanılıo onların bi bildiği vardır heralde peki senin yaşın kaç canım kullanabilirmiyim acaba benbilmiyorumkismile

evet işte niveayın şık tasarımının yanında hiç bir belirtisini görmedim bende ürünlerinde mesela temizleyici ve temizleme sütünün pekde faydasını gördüğüm söylenemez yani o yüzden olay alsam diorum bu kadar kullanılıo onların bi bildiği vardır heralde peki senin yaşın kaç canım kullanabilirmiyim acaba benbilmiyorumkismile

cnm benim yaşım 28 ama OLAY ın genç cilt orta yaş ve olgun ciltler diye ayırmıslar...sen genç ciltler bölümünden olan nemlendiricisini al...ben total efect kullanıyorum orta yaş için olanını...yaşını söyle ona göre bir ürün verirler zaten..

Arkadaşım hangi markayı alırsan al önce içeriğine bakmanı tavsiye ederim,

ww.cosdna.com adresine girip almak istediğin ürünün orjinal İngilizce ismini yaz,

İçeriği çıkıyor,yeşil kutucuklar zararsız maddeler,sarılar şüpheli,kırmızılar ise zararlı olan maddeler,

Ben Olay ın nemlendiricisinin içeriğine baktım senin için,

Aşağıdaki linki tıkla gör,

Karar senin...boshayallersmile

http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_08f212542.html

Çok da kırmızı kutucuk yok,yani temiz içerikli denilebilir...

cnm bn diadermine kullanıorm hm 15 faktörlü güneş koruması var hmde yağlandırmadan nemlendirio çok güzel :)

hahahaha karıştırmışım kız amannnn ne fark eder önemli olan anlatmak istediğimi anlattım ama az gülmedim yanii hihihidelikafadulden futbola kaymış benim aklım heralde kaydirigubbakcemile3hemen düzeltiyim

Son düzenleme:
Arkadaşım hangi markayı alırsan al önce içeriğine bakmanı tavsiye ederim,

ww.cosdna.com adresine girip almak istediğin ürünün orjinal İngilizce ismini yaz,

İçeriği çıkıyor,yeşil kutucuklar zararsız maddeler,sarılar şüpheli,kırmızılar ise zararlı olan maddeler,

Ben Olay ın nemlendiricisinin içeriğine baktım senin için,

Aşağıdaki linki tıkla gör,

Karar senin...boshayallersmile

http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_08f212542.html

Çok da kırmızı kutucuk yok,yani temiz içerikli denilebilir...
saol bacımm ilgin için a.s.

cnm bn diadermine kullanıorm hm 15 faktörlü güneş koruması var hmde yağlandırmadan nemlendirio çok güzel :)

hmm yağlandırmadan nemlendirmesi çok ii tabi banada öyle lazım bakim onada bakıyım gittiğimde teşekkürler tatlımolumunekankayizsmile

Back
X