Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok deilmEvli misiniz, eğer evliyseniz bi gebelik testi yapın. Evli değilseniz de adet söktürücü kullanabilirsiniz. Bir jinekoloğa gidin öncelikle neden dolayı gecikmiş olabilir
Dün soğan suyu kullandım da gelmediSoğan suyu, kekik bunlar adet söktürücü dür. Ama ben hayıt suyu kullandım hemen söküldü adetim.
Sanmıyorum aktardan hayıt suyu al düzenli kullan şişe bitene kadar düzene girer ben 2.içişimde hemen adet oldumYok deilm
Aspirin işe yararmı
Sanmıyorum aktardan hayıt suyu al düzenli kullan şişe bitene kadar düzene girer ben 2.içişimde hemen adet oldum
Hmmm tamma saolun bi bi alim deniyimSanmıyorum aktardan hayıt suyu al düzenli kullan şişe bitene kadar düzene girer ben 2.içişimde hemen adet oldum
Ben içtim bi ysrın saat oldu etkisini ne zaman gosterir acabaSanmıyorum aktardan hayıt suyu al düzenli kullan şişe bitene kadar düzene girer ben 2.içişimde hemen adet oldum
Hayıt suyu muBen içtim bi ysrın saat oldu etkisini ne zaman gosterir acaba![]()
Ben akşam içtim ve öbür günün sabahı içtim sonra adet oldum yarın olursun büyük ihtimalBen içtim bi ysrın saat oldu etkisini ne zaman gosterir acaba![]()
EvetHayıt suyu mu
Benim kızken 2 ayda bi 3 ay da bir oluyordu hiç bir sorunum yok 3 aya kadar normal diyordu benim doktorumNormalde adetim duzenlidır ama 7 gün oldu gecikeli hala adet olmadım ne yapabilirim acaba
3 aya kadar normal mi?Benim kızken 2 ayda bi 3 ay da bir oluyordu hiç bir sorunum yok 3 aya kadar normal diyordu benim doktorum
Allah aşkına nesi normal adı üstünde ay başı.Benim kızken 2 ayda bi 3 ay da bir oluyordu hiç bir sorunum yok 3 aya kadar normal diyordu benim doktorum
Olursun yarın en geç öbür gün bence
Almanyada yaşıyorum benim doktorum öyle söyledi banada normal gelmiyordu ama hiç bir sıkıntı da olmadı yani bir kızım var bide şu an da hamileyim sanırım yani sıkıntım yok ki3 aya kadar normal mi?
Bunu hangi doktor söyledi merak ettim doğrusu. 21-35 günde bir regl olmak normal 2 3 ay 60 90 gün oluyor..
Ama her zaman öyleydi ve hiç bir sorunum yok gerçekten alışmıştım da yaniAllah aşkına nesi normal adı üstünde ay başı.
Var böyle doktorlar maalesef, bi sorun yoksa bu kadar uzun gecikmez regl. Sağlıklı rahimde regl düzenli olunur, 4-5 gün sürer ve sancısı pek olmaz.
Maalesef bizim rahimlerimiz yediklerimizden dolayı pek sağlıklı olmadığı için sürekli gecikme sürekli sancı çekiyoruz.
Size nasil normal geliyor anlamıyorum benim 2 3 gün gecikince başlıyor baş ağrıları, değişik değişik sancılar.
Banada sorunun yok diyolar adetlerim genel olarak düzenli ama evlendikten sonra gecikmeler fazla olıyor. Doktor normal diyor ama ben tatmin olamıyorum ufak da olsa sorun vRdır benceAma her zaman öyleydi ve hiç bir sorunum yok gerçekten alışmıştım da yani![]()
Yok cidden yok yani ben şahidim ki yok sanırım en düzensiz benim adetimdir 3 aya olduğumu biliyorum ağlıyordum ağrılarım da çok oluyordu 3 ay içinde hamile kaldım ilk kızıma şimdi de 9 ay denemeden sonra olduBanada sorunun yok diyolar adetlerim genel olarak düzenli ama evlendikten sonra gecikmeler fazla olıyor. Doktor normal diyor ama ben tatmin olamıyorum ufak da olsa sorun vRdır bence