bı soru

nilaylay

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
68
9
44
progestan kapsulu bız yanı tup bebek yaptıranlar vajınal kullanıyr ya bn 7 haftalık hamıleyım ve 2 haftadır gunde 3 kere yutuyrm agızdan alıyrm yanı bu kararıda kendım verdım sızce yanlıs bı kararmı? bı bılgı versenz :uhm:

canım bence yine vajinaya koyman lazım. Çünkü bunlar vajinaya koyunca rahim ağzını tıpa gibi kapatıyor. Olması gereken böyle bence.

canım bu benim düşüncem ve okuduğum kadarıyla buradaki çoğu hamişte öyle kullanıyor. Ben henüz hamiş değilim yarın belli olacak inşallah bende jel kullanıyorum hamiş olursamda devam edecek. Zaten jelide ağızdan alma şansı yok yani o mantıkla düşündüm. Banada dua et canım senin duan kabul olur şimdi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah

Nilaycım kesinlikle vajinal kullanman lazım, kafana göre değiştirme, progestan çok çok önemli

Nilaylay ya cnm neden kendi kendine dr. una danisip sormadan ilaclarini degisik sekilde

kullaniyorsun . :1shok: Inan anlam veremedim. :uhm: Yani eger yutman gerekseydi dr.

sana yut derdi . Vaginal kullan demezdi .

Ne güzel bak hamisin . :teytey: Lütfen dikkatli ol. :teselli: Belki pekte önemsemedigimiz

bir durum yüzünden , belki bir ihmalden bebegimizi kaybedebiliriz . Nihayetinde benim ilk

bebegim öyle oldu .senağlama

Ilacimi gerektiginde temin edemedigim icin onu kaybettim. Ben bu konuda gercekten

cok hassasim . LÜtfen dikkatli ol !. . a.s

sadece vajinayı kapatması değil, vajinal uyguladığında progestandan daha çok fayda sağlayabilirsin.ilacı kayba uğratmadan doğru yere yönlendiriyorsun.ağızdan aldığın takdirde mide,bağırsak,karaciğer derken uygun dozu alamayabilirsin.dr una sormadan arkadaşların dediği gibi değişiklik yapmamalısın canım.bebeklerimiz çok kıymetli çünkü....

canım ya bence dr la konuşmalısın ona göre ilaca devam et

vajinal alındığında etkisi daha fazla oluyor.
ben jelden sıkıldığımda doktorum hap da veririm ama bu daha etkili demişti.Ben de jele devam etmiştim.

bu dediğin kapsülde vajinadan alınıyorsa emin ol ki daha etkili olur öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…