benim doktorum 11 haftadaki kontrolumde bu haftalarda agrinin olabilecegi konusunda uyarmişti hatta suan ben bu agridan muzdaribim benimki 19.hafta
agrinin sebebi icin kaslarin gerilmesi demişti.en iyi gelen yan yatip bacagi iceri cekmek.
ben bugun surekli yattim bu vaziyette korkudan
zeynepcim bende bu tür bir siteye üyeyim aynı sitemi bilmiyorum ama bende birçok kez kadın doğum uzmanlarına sorular sordum ve seninkine benzer hatta daha da moral bozucu tatsız cevaplar aldım neden üye olduklarını anlayamadım ancak en son bir doktor hanıma rastgeldim ve memnun kaldım sorduğum sorulara en kısa zamanda detaylı cevaplar verdi hatta İstanbul'da olsam gidip muayene olmayı düşünürdüm; eğer istersen özel mesaj at sana ismini vereyim içini rahatlatıp sana yardımcı olabilir belki. sevgiler.
idrar yolları enfeksiyonu ve böbrek ağrısı çok çeken biri olarak tahminim büyük ihtimalle böbreklerini üşütüyorsun idrarda yanma varsa ve çok sık idrara çıkıyorsan idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Yada sağ veya sol tarafından iğne batmasının yanında beline yani arkaya doğru ağrı varsa ve elinle belinin yan tarafına hafifçe vurduğunda ağrı oluyorsa büyük ihtimalle böbrek. Kum ya da üşütme kaynaklı olabilir. Bol su iç ve ayağını sıcak tut göreceksin hafifleyecek. Tabi tahmin bunlar. Enfeksiyon hamilelikte çok önemli işin kötü yanı ilk aylarda ilaç vermek istemiyorlar. En iyisi doktorunun yönlendirmesi.
bence enfeksiyon testini mutlaka yaptir ben de hic farketmemistim biraz kasigimda sanci vardi sadece 10 haftalik hamileydim tesaduf enfeksiyon cikmisti. hem belli mi olur Allah vesile kilmisttir bu mesaji dogru tedavin bulunsun diye belki. hem onceden de gecirmissin hemen yaptir bence. Insallah guzel sonuc alirsin ama lutfen yaptir aklinda kalmasin.
Canım bende 11 haftalık hamileyim benimde kasıklarımda ara ara agrılar oluyordu doktoruma gıttım idrar yolu enfeksiyonu cıktı bana ilaç vermedi bol bol su iç ve istirahat et dedi neyseki gecti sanırım .. Sende ihmal etme bence doktoruna danıs mutlaka