- 31 Mayıs 2016
- 140
- 41
- 48
- 29
- Konu Sahibi Lazkiziderler
-
Konu yeri burası olmasa datest yapamam ne yaparim bilmiyorum pozitif çıkarsa
Doğumdan sonra şaştı düzen :/ cesaret edemiyo insanKorkunun ecele faydası Yok emin olmak için alın bir test yapın.
Duzenli adet görüyormuşsunuz zaten, çok panik yapacak bir durum degil gibi...
Test yapmazsan boş yere böyle stres yaparsın bi test yap belkide yoktur.fazla olmamis lohusaliktan çıkalı belkide adetin düzeni bozulmustur.Kizlar merhabaa. Uzatmycam suan 4 aylik bebegim var. Cerezetta dogum kontrol hapi kullaniyorum. Ilacim bitmisti esim almayi unuttu 1 gün icemedim doktorum esime , hap almayi unuttugu zamanlarda dikkat edin demis o gün bisey olmadi. Sonraki günlerde normal sekilde devam. Internetten baktigimda 1 hafta korunulmasi öneriliyodu... benimde şimdi adetim gecikti 1 hafta ama öyle böyle degill tirsiyorum test yapamam ne yaparim bilmiyorum pozitif çıkarsaemziriyorum. Adet düzenim bozulmustu acaba o yuzdenmi olmadim bi fikir verseniz. Lohusalık 1 ay sürdü. Akabinde 1 ay sonra adet oldum bitti 1 ay sonra tekrar oldum bitti 1 hafta sonra tekrar oldum :/ simdide 1 ay 1 hafta gecti " Allah tan uzatmycam dedim " .
Haklısınız. Burda cevap verme tenezzülünde bulunuyo insanlar sağolsunlar. Hamilelik bölümlerinde 2 tane 3 taneKonu yeri burası olmasa da
Test yapamam derken?
Test yaptırmadan nasıl bileceksiniz.
Mune @Margarikotin
Hap kullaniyorum doktorum 1 gun almayi unutursam o gun dikkat et dedi. Bizde o gun hic bisey yapmadik 2 gun sonra oldu sonra adetim gecikince int arastirdim 1 gun almayi unutursan 1 hafta korunulumasi gerektifi yaziyodusimdi ben anlamadim. hem korunmayip hem de hamilesin diye mi tirsiyosun?
İyi de emziren kadınsınız böyle de strese giriyorsunuz daha beter...Doğumdan sonra şaştı düzen :/ cesaret edemiyo insan
anladm cnm. bilgisizlkten kaynakli. ama senin de bildgn gbi test yapmadan kimse sana burda bisi diyemez. cesaret edip testini yap.Hap kullaniyorum doktorum 1 gun almayi unutursam o gun dikkat et dedi. Bizde o gun hic bisey yapmadik 2 gun sonra oldu sonra adetim gecikince int arastirdim 1 gun almayi unutursan 1 hafta korunulumasi gerektifi yaziyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?