• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi rahatlatıınn lutfen :((

Lazkiziderler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
140
41
48
29
Kizlar merhabaa. Uzatmycam suan 4 aylik bebegim var. Cerezetta dogum kontrol hapi kullaniyorum. Ilacim bitmisti esim almayi unuttu 1 gün icemedim doktorum esime , hap almayi unuttugu zamanlarda dikkat edin demis o gün bisey olmadi. Sonraki günlerde normal sekilde devam. Internetten baktigimda 1 hafta korunulmasi öneriliyodu... benimde şimdi adetim gecikti 1 hafta ama öyle böyle degill tirsiyorum test yapamam ne yaparim bilmiyorum pozitif çıkarsa :KK43: emziriyorum. Adet düzenim bozulmustu acaba o yuzdenmi olmadim bi fikir verseniz. Lohusalık 1 ay sürdü. Akabinde 1 ay sonra adet oldum bitti 1 ay sonra tekrar oldum bitti 1 hafta sonra tekrar oldum :/ simdide 1 ay 1 hafta gecti :KK42::cry: " Allah tan uzatmycam dedim " .

Korkunun ecele faydası Yok emin olmak için alın bir test yapın.
Duzenli adet görüyormuşsunuz zaten, çok panik yapacak bir durum degil gibi...

İstemiyorsan dikkat etmeliydiniz, kan testi yapmalısın. Hamileysen dk hapı bebeğe zarar verebilir hormon düzenliyor sonuçta

Kizlar merhabaa. Uzatmycam suan 4 aylik bebegim var. Cerezetta dogum kontrol hapi kullaniyorum. Ilacim bitmisti esim almayi unuttu 1 gün icemedim doktorum esime , hap almayi unuttugu zamanlarda dikkat edin demis o gün bisey olmadi. Sonraki günlerde normal sekilde devam. Internetten baktigimda 1 hafta korunulmasi öneriliyodu... benimde şimdi adetim gecikti 1 hafta ama öyle böyle degill tirsiyorum test yapamam ne yaparim bilmiyorum pozitif çıkarsa :KK43: emziriyorum. Adet düzenim bozulmustu acaba o yuzdenmi olmadim bi fikir verseniz. Lohusalık 1 ay sürdü. Akabinde 1 ay sonra adet oldum bitti 1 ay sonra tekrar oldum bitti 1 hafta sonra tekrar oldum :/ simdide 1 ay 1 hafta gecti :KK42::cry: " Allah tan uzatmycam dedim " .
Test yapmazsan boş yere böyle stres yaparsın bi test yap belkide yoktur.fazla olmamis lohusaliktan çıkalı belkide adetin düzeni bozulmustur.

Bir gün almayıp diğer gün almaya devam ettiyseniz bisey olacağını sanmıyorum... Adet düzensizliği çok normal, özellikle emziren annelerde..

Ama siz test yapmazsanız kimse burada size yardımcı olamaz, korkunun ecele faydası yok ...

Hap kullaniyorum doktorum 1 gun almayi unutursam o gun dikkat et dedi. Bizde o gun hic bisey yapmadik 2 gun sonra oldu sonra adetim gecikince int arastirdim 1 gun almayi unutursan 1 hafta korunulumasi gerektifi yaziyodu
anladm cnm. bilgisizlkten kaynakli. ama senin de bildgn gbi test yapmadan kimse sana burda bisi diyemez. cesaret edip testini yap.

ben birsey oldugunu sanmiyorum ilk aylwrda boyle gecikmeler normal oluyor genelde ama yinede test yapmalisiniz belkide suan bir cana zarar veriyorsunuz farkinda olmadan siz test yapmazsaniz biz burada hep var sayimlarla komsumuzun kizinada olmustu kaynimdada var ayni demekle yetiniriz

Back