Bi iyilik yapmak istiyorum

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.955
3.740
333
merhaba öncelikle başlık dikkat çeksin diye böyle tercih ettim . Evet ben birilerine yardım etmek istiyorum, yapılan iyilik unutulmalı ama fikir istiyorum sizden neler yapılabilir not: küçük yerde yaşıyorum dolasıyla yetiştirme yurdu vb. Yok ek olarak internet üzerinden de bişeyler olabilir

Aynen bende ıban numarası vereyim, kimseye de söylemem :halay:

Yurt dışında lisansüstü eğitimi istiyorum, büyük iyilik olur benim için, 100 bin tl'cik yeter, malum doların hali :hasta:

Yani böyle şeyler genelde içinden gelerek yapılmaz mı? Aklına düşer, şunu yapayım dersin ve yaparsın. İyilik yapmak için aramak garip geldi bana.
Muhtarınızdan yoksul aileleri öğrenip yardım kolileri dağıtın madem

Yurt dışında lisansüstü eğitimi istiyorum, büyük iyilik olur benim için, 100 bin tl'cik yeter, malum doların hali :hasta:

Yani böyle şeyler genelde içinden gelerek yapılmaz mı? Aklına düşer, şunu yapayım dersin ve yaparsın. İyilik yapmak için aramak garip geldi bana.
Muhtarınızdan yoksul aileleri öğrenip yardım kolileri dağıtın madem
Baydı bu şaka

İyiliği maddi olarak mı manevi olarak mı etmek istiyorsun.
Asıl önemli olan bu..

Maddesiz iyilik yapmak istiyorsan-Yaşlı akrabalarını ziyaret ederek evlerini temizleyebilirsin.
Bir kaç çocuğu olup ta yetişemeyen birine ,çocuklarını parka götürerek yardım edebilirsin .

Önümüz bayram erzak kolileri hazırlayıp ihtiyaç sahiplerine dağıtabilirsiniz.
Etrafınızda maddi durumu iyi olmayan çocuklara kılık kıyafet alabilirsiniz.
Yakın bölgede çocuk yetiştirme yurdu varsa hırka ,atkı gibi şeyler örüp gönderebilirsiniz.
İyilik kıstasınıza bağlı ;)

merhaba öncelikle başlık dikkat çeksin diye böyle tercih ettim . Evet ben birilerine yardım etmek istiyorum, yapılan iyilik unutulmalı ama fikir istiyorum sizden neler yapılabilir not: küçük yerde yaşıyorum dolasıyla yetiştirme yurdu vb. Yok ek olarak internet üzerinden de bişeyler olabilir
Merhaba,

Sabah sabah bu mesajınızla günüm aydınlandı. Böyle düşünen insanlara ve mesjalara ihtiyacımız var güzel insan. Lösev, Unicef internetten bağış kabul ediyor. Unicef ile özellikle tıbbi ve gıda yardımına ihtiyacı olan çocuklara aşı, temiz su, gıda gibi bağışlarda bulunabiliyorsunuz. Gününüz güzel geçsin.

İhtiyacı olan bir üniversite öğrencisine eğitim yardımı yapabilirsiniz

Back
X