Bi ihtimal var mıdır??

Deliidivane

Bitse bile hayat ölüm gibi sev beni...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2018
2.342
4.554
133
Arladaslar ben gecen hafta doktora gittim doktor sağ yumurtalığında bi oluşum var, rahim duvarın da kalınlasmış gebelik olabilir dedi. Normalde perşembe günü adet olmam gerekiyordu. Ben salı günü test yaptım negatif çıktı. Fakat hâlâ adet olmadım. Acaba gebe olabilir miyim. Gerçi hic ihtimalde veremiyorum umitsizlikten...

Tabiki olabilirsin canım. Kırmızıları görmediğin sürece umut var demektir. Geçen haftadan bu yana gebelik oluşsada çıkmaz zaten kanda baktırırsan bir ihtimal

Tabiki olabilirsin canım. Kırmızıları görmediğin sürece umut var demektir. Geçen haftadan bu yana gebelik oluşsada çıkmaz zaten kanda baktırırsan bir ihtimal
Cevap verdigin icin tesekkür ederim doktor adet olmazsan 10 gün icinde gel demisti. Sabırsızlanıyorum

Arkadaşların dediği gibi. Tabi ki de olabilir. Sakın Bir daha test yapma sabret varsa ve görünmezse ufak bir üzüntü bile kayba sebep olabilir stres üzüntü yasak diyorlar:) inşallah vardır sonucu bizlerde paylaş inşallah.

Insallah yaa paylaşırım tabi. Normalde adet sancımın da olması gerekiyodu. Kasıklarımda bi tutulma gibi bi his var sadece

canım ümitsiz olma belki hamiledirsin geç yumurtlama oldıda teste çıkmamıştır

Bende şuan kasık bel ağrısı çekiyorum adet gibi, daha bi hafta var adetime inş hayra çıkae bu belirtiler ya

Canim ben adetim 4 gun geciktiginde idrar tahlili yaptim nevatifti. 1 hafta gecip de olmayinca bi de kan tahlili yaptirayim dedim ve hamile oldugumu ogrendim. Adet olmadigin surece umudunu kaybetme canim

Canim ben adetim 4 gun geciktiginde idrar tahlili yaptim nevatifti. 1 hafta gecip de olmayinca bi de kan tahlili yaptirayim dedim ve hamile oldugumu ogrendim. Adet olmadigin surece umudunu kaybetme canim
Umutlanmak mı daha iyi boyle durumlarda yoksa umutlanmamak mı bilemiyorum. Peki senin adet sancın da olmus muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…