- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
- 133
- Konu Sahibi Deliidivane
-
Arladaslar ben gecen hafta doktora gittim doktor sağ yumurtalığında bi oluşum var, rahim duvarın da kalınlasmış gebelik olabilir dedi. Normalde perşembe günü adet olmam gerekiyordu. Ben salı günü test yaptım negatif çıktı. Fakat hâlâ adet olmadım. Acaba gebe olabilir miyim. Gerçi hic ihtimalde veremiyorum umitsizlikten...
Cevap verdigin icin tesekkür ederim doktor adet olmazsan 10 gün icinde gel demisti. SabırsızlanıyorumTabiki olabilirsin canım. Kırmızıları görmediğin sürece umut var demektir. Geçen haftadan bu yana gebelik oluşsada çıkmaz zaten kanda baktırırsan bir ihtimal
Uff hayali bile oyle heyecan vericikiOlmazsan 10gunde ultrasonda gornecek zaten ve en gerçeği rahatı o insallah
Insallah yaa paylaşırım tabi. Normalde adet sancımın da olması gerekiyodu. Kasıklarımda bi tutulma gibi bi his var sadeceArkadaşların dediği gibi. Tabi ki de olabilir. Sakın Bir daha test yapma sabret varsa ve görünmezse ufak bir üzüntü bile kayba sebep olabilir stres üzüntü yasak diyorlar:) inşallah vardır sonucu bizlerde paylaş inşallah.
canım ümitsiz olma belki hamiledirsin geç yumurtlama oldıda teste çıkmamıştırArladaslar ben gecen hafta doktora gittim doktor sağ yumurtalığında bi oluşum var, rahim duvarın da kalınlasmış gebelik olabilir dedi. Normalde perşembe günü adet olmam gerekiyordu. Ben salı günü test yaptım negatif çıktı. Fakat hâlâ adet olmadım. Acaba gebe olabilir miyim. Gerçi hic ihtimalde veremiyorum umitsizlikten...
Inşallah yaa benim geç yumurtlama oluyo zaten sanırım. Umitlenmekde istemiyorum bi yandancanım ümitsiz olma belki hamiledirsin geç yumurtlama oldıda teste çıkmamıştır
Benimde belimde kalcamda ağrı var bu belirti mi bilmiyorum ama :)Bende şuan kasık bel ağrısı çekiyorum adet gibi, daha bi hafta var adetime inş hayra çıkae bu belirtiler ya
İnşallah öyledir ya daha önce de belirti yaşayıp adet oldum maalesef artık ümitlenmek istemiyorumBenimde belimde kalcamda ağrı var bu belirti mi bilmiyorum ama :)
Kasıklarımda ağrı başladı bile. Adet olucam kesin :/İnşallah öyledir ya daha önce de belirti yaşayıp adet oldum maalesef artık ümitlenmek istemiyorum
Ayy inşallah olmazsın ya ne zaman ki batınKasıklarımda ağrı başladı bile. Adet olucam kesin :/
Gectigimiz persembe olmam gerekiyoduAyy inşallah olmazsın ya ne zaman ki batın
Canim ben adetim 4 gun geciktiginde idrar tahlili yaptim nevatifti. 1 hafta gecip de olmayinca bi de kan tahlili yaptirayim dedim ve hamile oldugumu ogrendim. Adet olmadigin surece umudunu kaybetme canimArladaslar ben gecen hafta doktora gittim doktor sağ yumurtalığında bi oluşum var, rahim duvarın da kalınlasmış gebelik olabilir dedi. Normalde perşembe günü adet olmam gerekiyordu. Ben salı günü test yaptım negatif çıktı. Fakat hâlâ adet olmadım. Acaba gebe olabilir miyim. Gerçi hic ihtimalde veremiyorum umitsizlikten...
Umutlanmak mı daha iyi boyle durumlarda yoksa umutlanmamak mı bilemiyorum. Peki senin adet sancın da olmus muyduCanim ben adetim 4 gun geciktiginde idrar tahlili yaptim nevatifti. 1 hafta gecip de olmayinca bi de kan tahlili yaptirayim dedim ve hamile oldugumu ogrendim. Adet olmadigin surece umudunu kaybetme canim
umudunu kaybedersen herşeyin kaybetmişsin demektir bendede kasıklarımda ağrı olmuştu iniallah hamilesindirInşallah yaa benim geç yumurtlama oluyo zaten sanırım. Umitlenmekde istemiyorum bi yandan
Oldu canim.kesin bugun gelecek dedirtecek kadar agrilarim oldu. Hala da olmaya devam ediyo arada. Hayirlisi olsun gonlunden gecen olur insaallah sagliklaUmutlanmak mı daha iyi boyle durumlarda yoksa umutlanmamak mı bilemiyorum. Peki senin adet sancın da olmus muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?