Bi hastalığım var ama ne!:(

sensizikigun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
58
32
3
32
Merhabalar hanımlar .. yani doktorlar tam anlam veremese de ben de şöyle bi durum var adetime bir hafta kala acaip şekilde basım dönüyo midem sabahları bulanıyo ve aşırı derecede başımın arkasında bi ağırlık varmış gibi ağrıyorsol gözümde de baskı oluyo üstelik kulağımda cınlama oluyo bunlar olurken ama sadece adetime az zaman kala oluyo bu . ayrıca adetim aşırı düzensizz 40 günde bir olıyorum :( . Nöroloji ye gittim kbb a gittim her yere gittim bi türlü geciremediker şu aralar bas dönmelerimin süresi arttı mesela önceden 15 sn iken şimdi 50-60 sn oldu .. böyle bişey yasıyan var mı?
Bide buaralar acaip bi kaşıntım var sürekli tuvalet isteği falan

Kadın doguma gittinizmi peki hormon testi falan yapıldımı ultrasondan bakıldımı adet öncesi oluyorsa kist falan olabilir yada hormonlarınızdan bi deger düşük yada yüksek benimde son zamanlarda adete yakın baş agrısı bulantı adettede aşırı agrı olmaya başlamıştı gittim çikolata kisti ve hormon degerimden biri yüksek çıktı ondan oluyodur dedi ilaç kullandım olmuyo artık okadar bide hamilelik falan olabilirmi acaba baş dönmesi sık tuvalete çıkma diyosunuz

Kadın doguma gittinizmi peki hormon testi falan yapıldımı ultrasondan bakıldımı adet öncesi oluyorsa kist falan olabilir yada hormonlarınızdan bi deger düşük yada yüksek benimde son zamanlarda adete yakın baş agrısı bulantı adettede aşırı agrı olmaya başlamıştı gittim çikolata kisti ve hormon degerimden biri yüksek çıktı ondan oluyodur dedi ilaç kullandım olmuyo artık okadar bide hamilelik falan olabilirmi acaba baş dönmesi sık tuvalete çıkma diyosunuz
Yok hamile değilim :D ilişkiye bile girmedim kimseyle:) yani prolaktinim arada yüksek cıkıyo .. doktor adet olduğunun 3. Günü gel diyodu ben de randevu olayını ona göre ayarlayamadığım için gidemiyorum bi türlü

Ultrasonda da bakıldı ama bişey yoktu yani.. anlamıyorum noluyo.. adetiö de gercekten artık cok sancılı ağrılı geciyo.. :( sizinki gibi .. nerde yasıyosunuz bi önerdiğiiniz doktor var mı?

Ultrasonda da bakıldı ama bişey yoktu yani.. anlamıyorum noluyo.. adetiö de gercekten artık cok sancılı ağrılı geciyo.. :KK43: sizinki gibi .. nerde yasıyosunuz bi önerdiğiiniz doktor var mı?

Bende evliyseniz falan diye öyle tahminde bulunmuştum :) ozaman belki hormonlardan dolayıdır zaten geç oluyormuşsunuz mutlaka baktırın derim adetin 3.günü genelde bakıyorlar ben diyarbakırdayım siz hangi şehirdesiniz

Back