Bi genç kızı nasıl kurtarabilirim?

Çok teşekkür ederim alakaniz için..

Offf çok etkilendim gerçekten..ama bir o kadarda gurur duydum böyle bir genç olabildiği için onca olumsuzlugun içinde..aferin ona..bulunduğu şehirdeki belediyeye başvurun ..etrafınızdaki insanlarla konuşun..herkes üç beş katkıda bulunsun gizlice..gururunu incitmeden bir bahaneyle para verir yada bir ihtiyacını alırsınız..rabbim yolunu ışıktan ayırmasın..

Amin inşallah çok teşekkür ederim..

Aminn inşallah. Çok teşekkür ederim.

Amin inşallah.. Allah razi olsun..

Hepinize yorumlariniz için çok teşekkür ederim.Ben yeni dogum yaptim. Tek tek yazmaya pek vaktim olmadi kusura bakmayin. Kizimiz için gecici bi yardim yapilabildi malesef. Onun disinda melegime dua etmekten başka yapicak pek biseyim kalmadi.

Allah, sizin başka çocuklar için dilediğiniz şeyleri çocuğunuza fazlasıyla versin dilerim. Sınavı nasıl geçmiş kızımızın?

Bi genc kizin okumak icin bu kadar caba gostermesi beni mutlu ediyo.Benim kardesin dahil simdiki nesil cok rahat onunla konusup arkadas olup derdini dinleyebilirsiniz.Bir nebzede olsa belki biraz rahatlar arkadas olabilirsiniz.Madem maddi olarak yardimci olamiyosunuz arkadas olmayi deneyin ona destek olun.Allah yardmcisi olsun cok.uzuldum

Bu kizimiz universiteyi kazanirsa veya kazanamaz da tekrar dersane icin destege ihtiyaci olursa bana ozelden mesaj yoluyla ulasir misiniz lutfen ? Umarim hersey gonlunce olur...

Sağolun çok teşekkür ederim

Keske o kıza kol kanat gerseniz...Ne zor seyler yasıyor bu kızcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…