- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Çok teşekkür ederim alakaniz için..Çok çok üzüldüm..kizim yok keşke böyle bir kizim olsaydi dedim...
Ne his ettiğini iye tahmin ediyorum ,bukadar ağir olmasada bir psikolojik rahatsizliģi olan anneyle ve ilgisiz babayla büyüdüm .
Ama nedense onlari birakamadim ve malesef bazi huylari banada gecmiş.
Üzüm üzüme baka baka kararir...
Kendi maddi durumum pek parlak olmasada ufaktan yardim etmek isterim .
@Mune bir araştira bilirmisiniz ,nasil yardim edebiliriz
Amin inşallah çok teşekkür ederim..Offf çok etkilendim gerçekten..ama bir o kadarda gurur duydum böyle bir genç olabildiği için onca olumsuzlugun içinde..aferin ona..bulunduğu şehirdeki belediyeye başvurun ..etrafınızdaki insanlarla konuşun..herkes üç beş katkıda bulunsun gizlice..gururunu incitmeden bir bahaneyle para verir yada bir ihtiyacını alırsınız..rabbim yolunu ışıktan ayırmasın..
Aminn inşallah. Çok teşekkür ederim.yavrum benim
Rabbim yardımcısı olsun çok dua edeceğim aklıma geldikçe
siz de lütfen gelişme oldukça yazın konu sahibi
ne kadar yüce gönüllüsünüz maşallah bu arada
Rabbim çok iyi hayırlı kapılar açsın bu kızcağıza da
Amin inşallah.. Allah razi olsun..Offf çok etkilendim gerçekten..ama bir o kadarda gurur duydum böyle bir genç olabildiği için onca olumsuzlugun içinde..aferin ona..bulunduğu şehirdeki belediyeye başvurun ..etrafınızdaki insanlarla konuşun..herkes üç beş katkıda bulunsun gizlice..gururunu incitmeden bir bahaneyle para verir yada bir ihtiyacını alırsınız..rabbim yolunu ışıktan ayırmasın..
Allah, sizin başka çocuklar için dilediğiniz şeyleri çocuğunuza fazlasıyla versin dilerim. Sınavı nasıl geçmiş kızımızın?Hepinize yorumlariniz için çok teşekkür ederim.Ben yeni dogum yaptim. Tek tek yazmaya pek vaktim olmadi kusura bakmayin. Kizimiz için gecici bi yardim yapilabildi malesef. Onun disinda melegime dua etmekten başka yapicak pek biseyim kalmadi.
Allah sizden de razi olsun. Sinavim iyi gecti diyo insallah bakalim.Allah, sizin başka çocuklar için dilediğiniz şeyleri çocuğunuza fazlasıyla versin dilerim. Sınavı nasıl geçmiş kızımızın?
Sağolun çok teşekkür ederimBi genc kizin okumak icin bu kadar caba gostermesi beni mutlu ediyo.Benim kardesin dahil simdiki nesil cok rahat onunla konusup arkadas olup derdini dinleyebilirsiniz.Bir nebzede olsa belki biraz rahatlar arkadas olabilirsiniz.Madem maddi olarak yardimci olamiyosunuz arkadas olmayi deneyin ona destek olun.Allah yardmcisi olsun cok.uzuldum
Inşallah. Teşekkür ederim.Sınavın açıklanmasına çok az kaldı. İnşallah iyi bir puan alır kızcağız.
Keske o kıza kol kanat gerseniz...Ne zor seyler yasıyor bu kızcazYıllardır ağır psikolojik sorunları olan bir kadın, kendisini bildim bileli alkol alan sorumsuz kocası ve bu karı kocanın üniversite sınavına hazırlanmaya çalışan sessiz içine kapanık genç kızları.
Maddi gelirleri sadece adamın emekli maaşı onun da çoğu içkiye gidiyor zaten.
Anne hastaliktan olsa gerek sürekli küfür eden, bağıran, kavgacı, sokakta, okulda kizi hervyerde rezil eden biri.Ağır takıntıları var. (Yemek yerken boğulcam korkusu, sürekli ölceecegini sanip yalnız kalamama vs. daha bir çok fobisi var.)
Psikiyatriye gitmis ama ilaclar pek fayda etmiyor. Anlaşılan terapi de gerekli malesef maddi durumlari yok bunun için. Kıza hayati zehir etmiş durumdalar. Kızcagiz hem sınava hazirlanip hem ev temizligiydi, yemekti, annesinin hastaligi, babasının sorumsuzluguyla mücadele etmeye çalıșıyor.
Sınavı kazansa hayati kurtulucak ama resmen ayağına dolanmış bi anne babasì var. Adım atmak için çırpınsa da ilerleyebilmesi cok zor bu aileyle. Yaz tatilinde çalışıp bir kuruş harcamadan kendi çabalariyla uygun fiyatli bi dersaneye yazıldı. Babası o parayı da elinden almak istiyordu ama vermedi. Şimdi dersaneye gitmek için bile dünyanın yolunu yürüyor her gün. Aç gidip aç geliyor..
Kesinlikle ergence şımarıklıkları olmayan, dedigim gibi içine kapanik fazla konuşmayan, hayattan umudunu kesmiş bi kız düșünün. Ve bu kızın okuyabilmesi hayatını kurtarabilmesi için elimden bir sey gelmiyor. Çok üzülüyorum onun için.
Geçenler de uykusun da annem iyileşmeden evlenemem ki annem yalnız kalamaz iyice hastalanır gibi şeyler söyledigine şahit oldum. Allahim nolur babam içkiyi biraksin annem o zaman iyileşir falan diyordu kuzum. Sanırım bu gidişle onun da psikolojisi bozulucak.
Bu kız için ne yapılabilir? Okumasi icin yardim alabilecegi bi yer yok mu? Anne nasıl iyilesecek? Ankara da cok uygun ucretli bi psikolog yok mu bildiginiz? arkadaşlar lütfen bi akil verin.
Elimden geleni yaptim ama yeterli olamadim.keske daha fazlasini yapabilseydimKeske o kıza kol kanat gerseniz...Ne zor seyler yasıyor bu kızcaz
Evet konustum 320 puan almisKonu sahibi, sonuçlar açıklandı. Sizin konudaki kızın sonuçları nasıl? Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?