- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Lady katyana
-
Öncelikle başınız sağolsun,sakın ne arabayı satın nede borç verin yazık günah dul başınıza 2 çocukla size mi güvenmişler .d Demek ki çıkarları olmasa bakmayacaklar günah ya Rabbim sağlık uzun ömür versin hepinize ama ileride başka şekilde siz de abinize yardım edersiniz.Bu hayatta asla ama asla kümseye yüklü miktarda para vermeyin ve başkası için de krediye girmeyin. İnşallah Ankarada ki amcası da zorluk çıkarmaz.Rabbim yar ve yardımcınız olsun .merhaba kızlar konusacak kımsem yok bana bi akıl verın nolur ben 32 yasında fen bilgısı ogretmenıyım 25 yasında evlendım ve evlendıkten bır ay sonra cocugum oldu ve cocugumun karnıma dustugu gun atandıgımı ogrendım esımle beraber adıyamana geldım ve bu sene donme vaktımız geldı dıye cocuk planlamıstık ve 7 aylık hamıleyım esımı bebegım 3 aylıkken kalp krızınden kaybettım ve hYATIM ALT UST oldu usretsız ızın kullandım 4 ay oglumla ana ogul basbasa kaldık benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız esım tek kardes anne babası vefat etti abım esım oldukten bır ay sonra yanına cagırdı senı dagın basında tek basına bırakmaya ıcım razı gelmıyor ne kadar dınlenmek ıstıyorsan gel yanıma ne zaman gıtmek ıstersen ellerımle bırakacagım dedı bende yengemı aradın ne demek canım her zaman beklerım senın benımımı var gel dedı 3 ay kaldım abimlerle yengem allah razı olsun en ufak bı suratını bıle acmadı hamılelıgım rısklı bana el bebek gul bebek baktı allah razı olsun keza oglumada boglum bu yıl 1 e basladı ve onlıne egıtım bıttı yuzyuzeye donduk bende ankaraya tayınımı ıstedım ama mudurum en azından sınavlar ıcın okula donmemeı ıstedı sonrada zaten dogum ıznım sut ıznım e az kalıyor ve suan adıyamandayım ama abim beni aradı ve cok sıkısık oldugunu ve 100 bın lıraya ıhtıyac oldugunu arabayı satabilirmisin ben saan 1 yıl ıcınde gerı odeyecegım dedı ben napıcam sasırdım yengem de eger vermezze hakkım helal degıl oglunun boklu bezıne kadar yıkadım dıyor o araba bana esımın hatırası ve o arabadan baska sermayem yok ıkı cocuk tek basına ne yaparım ne ederım banada hakları cok gectı ankarada esımın babasının evı var ama onda esımın amcası oturuyor yarın bırgun ıse basladıgımda kucuk cocukla nasıl gıderım otobuslerde seylerde nolur bi akıl verın
Ben de hic anlamadım.Daha dün üye olmuştu@Mune konu sahibi bizi kandirmis mi acababanlanmis.. hayir Yani insallah kandirmistir bu konunun gercek oldugunu dusunmek istemiyorum
Anladığım kadarıyla konu sahibinin kendi annesi ve babası da kayınvalide ile kayınpeder de ölmüşler.Konu sahibinin tutunacak sadece abisi kalmış.Ama o fırsatçının da yaptıkları malum.Bütün sayfaları okudum ama atladım mı bilemiyorum eşinin annesi babası uok mu bilen söyleyebilie mi? Ortadakv kp yokmu ???
Yani aslında ilk başta konuya inanmış ve çok da üzülmüştüm.Ama bu piç muhabbetinden sonra konu benim için inandırıcılığını yitirmeye başladı.Hangi anne böyle bir lafa konu sahibi kadar tepkisiz kalabilir ki?Hala abisini kırmayıp alttan alma peşinde ve bu edilen lafa rağmen çocuk hala dayısının evinde.Kısa süre önce babasını kaybetmiş bir çocuk, zaten yavrumun psikolojisi kim bilir ne haldedir?Bir de üstüne dayısından böylesine çirkin bir laf işitmiş.O çocuk hala o evde,o insanlarla 1 dk daha birlikte bırakılır mı?Konu sahibi abisinden farklı bir şehirde yaşıyormuş ve hemen uçak bileti bulamamış.Hadi buna tamam diyelim.E abinin yaşadkğı şehirde hiç mi bir arkadaş,kuzen,akraba vs yok?En azından annesi gidene kadar çocuğu onların elinden kurtaracak biri?Konu gerçekse de konu sahibi bence Ankara’daki evinize yani eşinizin amcasıyla yengesinin yanına taşının şimdilik.Hem ev kirası vermezsiniz,hem siz işteyken bu insanlar bakıcıya göz kulak olur hem de açgözlü abinize ve eşine para yedireceğinize o yaşlı insanların iki hayır duasını alırsınız.Sonra şartlar olgunlaşınca da çocuklarınızla kendi düzeninizi kurarsınız.Ben sosyal deney ya da grigir geçmek isteyen biri yazmış olduğunu düşünüyorum konunun,(gerçek hayatta yok mu çok fazlasıyla var)burdaki arkadaşın anlatişından,özellikle çocuğum telefonda piç ne demek anne filan demesinden yanı genel olarak baktığımda böyle bir sonuca vardim
Ben konunun fake olduğunu düşünmüyorum.konu sahibi başka nedenle banlanmış olabilirBu konu fakese de gercekse de üzülürüm.
Gerçekse zaten söylemeye gerek yok ama fakese sonucta üzüldük kafa yorduk yorum yaptik.
İnsanları kandırmak bu kadar basit olmamali
Yani herkesin ölmüş olması da bana tuhaf geldi nedense acaba konu sahibi neden banlanmisAnladığım kadarıyla konu sahibinin kendi annesi ve babası da kayınvalide ile kayınpeder de ölmüşler.Konu sahibinin tutunacak sadece abisi kalmış.Ama o fırsatçının da yaptıkları malum.
S..et gitsin vicdansız kadınİşte yengem diyorki çocuklarına bakarım sen ver her zaman arkanda olurum eşimden gelen maas ve benim maaşım biraz kesilecek doğumdan daloyi falan yaklaşık 5e yakın alıyorum ben bu para sana yetmez bakicisiydi okuliydu bana mecbursun diyor vermezsen çocuğunu görmeye bile gelmem diye rest çekiyor bana
Valla ben de bilemiyorum banlanma sebebiniYani herkesin ölmüş olması da bana tuhaf geldi nedense acaba konu sahibi neden banlanmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?