bi gecede hayatım alt ust oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Madem öyle sen o 100 binle kendin altın alır kendin kar yaparsın. Bence iyi davranmaları planlıydı. Arabayı satıp verirsen eşinin çocugunun hakkına girmiş olursun

Arabayı sattırıp elinizde ne var ne yok alıp kapı dışarı edecekler demedi demeyin. Yenginizin hakkı çocuklarınızın hakkından önemli değil. Sakın yapmayın kredi de çekmeyin. Sizn arabayı satıp karısının koluna bilezik mi yapacak şerefsiz

Başa kakmak için mi yapmış. Ayrıca iki çocuklu yalnız bir anneden borç istemek de zayıflık saçmalık hafif tabirle. O parayı geri ödeyeceğini de hiç sanmam. Kredi çek yarısını kalani sağdan soldan bulsun. Yazık babasız çocukların hakkı . Dünya hali bana bisey olursa çocuklara kalır falan de. Allahım güzel ve hayırlı kapılar açsın insallah.

Bütün sayfaları okudum ama atladım mı bilemiyorum eşinin annesi babası uok mu bilen söyleyebilie mi? Ortadakv kp yokmu ???

Öncelikle başınız sağolsun,sakın ne arabayı satın nede borç verin yazık günah dul başınıza 2 çocukla size mi güvenmişler .d Demek ki çıkarları olmasa bakmayacaklar günah ya Rabbim sağlık uzun ömür versin hepinize ama ileride başka şekilde siz de abinize yardım edersiniz.Bu hayatta asla ama asla kümseye yüklü miktarda para vermeyin ve başkası için de krediye girmeyin. İnşallah Ankarada ki amcası da zorluk çıkarmaz.Rabbim yar ve yardımcınız olsun .

Ben sosyal deney ya da grigir geçmek isteyen biri yazmış olduğunu düşünüyorum konunun,(gerçek hayatta yok mu çok fazlasıyla var)burdaki arkadaşın anlatişından,özellikle çocuğum telefonda piç ne demek anne filan demesinden yanı genel olarak baktığımda böyle bir sonuca vardim

Bütün sayfaları okudum ama atladım mı bilemiyorum eşinin annesi babası uok mu bilen söyleyebilie mi? Ortadakv kp yokmu ???
Anladığım kadarıyla konu sahibinin kendi annesi ve babası da kayınvalide ile kayınpeder de ölmüşler.Konu sahibinin tutunacak sadece abisi kalmış.Ama o fırsatçının da yaptıkları malum.

Yani aslında ilk başta konuya inanmış ve çok da üzülmüştüm.Ama bu piç muhabbetinden sonra konu benim için inandırıcılığını yitirmeye başladı.Hangi anne böyle bir lafa konu sahibi kadar tepkisiz kalabilir ki?Hala abisini kırmayıp alttan alma peşinde ve bu edilen lafa rağmen çocuk hala dayısının evinde.Kısa süre önce babasını kaybetmiş bir çocuk, zaten yavrumun psikolojisi kim bilir ne haldedir?Bir de üstüne dayısından böylesine çirkin bir laf işitmiş.O çocuk hala o evde,o insanlarla 1 dk daha birlikte bırakılır mı?Konu sahibi abisinden farklı bir şehirde yaşıyormuş ve hemen uçak bileti bulamamış.Hadi buna tamam diyelim.E abinin yaşadkğı şehirde hiç mi bir arkadaş,kuzen,akraba vs yok?En azından annesi gidene kadar çocuğu onların elinden kurtaracak biri?Konu gerçekse de konu sahibi bence Ankara’daki evinize yani eşinizin amcasıyla yengesinin yanına taşının şimdilik.Hem ev kirası vermezsiniz,hem siz işteyken bu insanlar bakıcıya göz kulak olur hem de açgözlü abinize ve eşine para yedireceğinize o yaşlı insanların iki hayır duasını alırsınız.Sonra şartlar olgunlaşınca da çocuklarınızla kendi düzeninizi kurarsınız.

Asla asla asla vermeyin.
Yengenize ne oluyor.
Nasıl size böyle konuşabiliyor.
Abiniz de utanma arlanma haysiyet olsa, kocası ölmüş çocuğu ile ortada kalmış kardeşine arabanı sat dermi!!!
İnanılmaz sinirlendim.

Ayrıca o parayı bankadan göndermenizi ve senet yapmanızı asla istemezler çünkü o parayı verdiğinizde üzerine soğuk bi şu için.

Bu devirde boklu bez yıkamak mı kaldı?
Hazır bezi kıvırıp atması mı helallik konusu oldu.

Bu konu fakese de gercekse de üzülürüm.
Gerçekse zaten söylemeye gerek yok ama fakese sonucta üzüldük kafa yorduk yorum yaptik.
İnsanları kandırmak bu kadar basit olmamali

Bu konu fakese de gercekse de üzülürüm.
Gerçekse zaten söylemeye gerek yok ama fakese sonucta üzüldük kafa yorduk yorum yaptik.
İnsanları kandırmak bu kadar basit olmamali
Ben konunun fake olduğunu düşünmüyorum.konu sahibi başka nedenle banlanmış olabilir

Anladığım kadarıyla konu sahibinin kendi annesi ve babası da kayınvalide ile kayınpeder de ölmüşler.Konu sahibinin tutunacak sadece abisi kalmış.Ama o fırsatçının da yaptıkları malum.
Yani herkesin ölmüş olması da bana tuhaf geldi nedense acaba konu sahibi neden banlanmis

Oncelikle basiniz sagolsun, cok guclu bi insansinizve yalniz degilsiniz iki cocugunuz da var. Hakkimizi helal etmeyiz, boklu bezini yikadik vs. bence ileride paranizi geri vermezken de bu tarz soylemlerde bulunup cirkeflesecekler. 100 bin tl nasil bir ihtiyac ki 5-10 bin olsa verin ama 100 bin kredi de cekilmez. Bence geri donmemesi ihtimalini kabul edebildiginiz bi miktari verin en fazla. Cocuklariniza yazik, boyle bisey istemeleri cok bencillik, sakin kabul etmeyin.

Çok üzücü arabayı satmayın eşinizden kalan hatıra madem abinizde ister konuşsun ister konuşmasın

S..et gitsin vicdansız kadın
Eğer o parayı ver seni rezil ederler
Eşimin hatırası demelisin kredi de çekme aman
Adıyaman da kalabilirsin orda bir çevren vardır çocuklarla ilgilenmek geçinmek daha kolay olur
Erteleyebiliyorsan tayinini ertele Ankara da abin de sahip cikmayacaksa gitmeniin ne anlamı var
Doğunun insanı çok iyidir inan sahiplenirler seni
Bence çocuğunu da al gel oradan
Keşke yakın olsan uçup gelip sana yardım ederdim geldi
Rabbim sana kardeşinden daha yakın daha hayırlı dostlarla karşılaştırsın kolaylıklar versin
O günler de geldi geçti diyeceğin günlere kavuştursun

Haram falan olmaz abiniz sizle zaten ilgilenmek zorunda idi.Sakın satmayın ya da kredi ile para vermeyin.O araba çocuklarınızın hakkı başkasına yedirmeyin çok pişman olursun.Böyle yediğiniz lokmayı sayanlar gün gelir sen vermiştin isteğinle biz istememiştik derler aradan çıkarlar.Afedersiniz ama çok iğrenç bir durum size yaşattıkları maalesef menfaat dünyası bu dünya en azindan yengenizin ve abinizin ne niyette olduklarıni anlaşmissınız bundan sonra tavsiyem uzak durun,sizle küsseler bile.Allah size yeter. Mesleğiniz var çocuklarınıza ve kendinize sahip çıkın.Ayrıca ev ev üstüne olmaz çocuklarınız büyüyecek kendi mahremiyetiniz olsun.Abim de olsa ben başkasının evinde yaşayamam.Fazla yakınlık anlaşmazlık getirir.Aynı apartmana taşınmak bile sıkıntılı.Güçlü ve kararlı olun,abinize hayır demeyi bilin.

Son düzenleme:
Oğlunuz oradan alın. Şimdiye kadar size ve çocuğunuza yapılan bakım masraflarını hesaplayıp abinize verin, yengenizin aç gözü doysun. Arabayı falan satmayın, bir şey derlerse 2 yetimin hakkına mı göz diktiniz diyip üste çıkın. Daha da o aileden uzak durun. Siz sadece abiniz kaldığı için duygusalsınız ama abiniz sizin gibi düşünmüyor maalesef. Size yardımları da karşılık bekleyerekmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…