bi gecede hayatım alt ust oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Altın 550 civarına çıktı tekrar düştü evet tekrar çıkabilir de 100 bin en fazla 130 bin olur çıksa bile çünkü şu an 420 bin TL altın. Kusura bakmayın ama 100 bin liranın 250 bin TL olması için altının 1000 liranın üstüne çıkması gerekiyor. Dolayısıyla abinizin hesabı yanlış. 30 bin TL kar için 2 yetimin arabasını sattırması çok fena. Ben evliydim eşimin arabası vardı kendi arabamı sattım elim ayağım gitti gibi oldu. Sizde 2 çocuk var bir de.
bi yerde okumuştum insanlar üst soylarından değil alt soylarından sorumludur diye. Çocuklarınız dışında hiç kimseyi düşünmeyin lütfen.

Kusura bakmayin ama delirdik konuyu okurken lutfen kizmayin ama ne bicim insanlarmis.keske evde oturup hergun aglayip perisan olsaydiniz da bunlarin yanina gitmeseydiniz.sakin satmayin kredide cekmeyin.ne bencilmis abiniz insan yetimin parasini ister mi o araba satilsa napacaksiniz bi basiniza.allah askina o parayi vermeyin cocuklarinizin rizki o

Ohhh keşke bana da biri gelse 3 ay değil 6 ay kalsa sonra yuzbini verse gitse. B.klu bezine kadar yikamismis. Bu cumle için bile asla vermem evlatlarımin babalarından kalan hakki

3 ayın mı karşılığı 100000

Vermeyin lütfeno bahsettğinz para neredeyse küçük kasabalarda daire parası gerekirse kötüolun ama vermeyin 100 bin tl sıkışk olunmaz 5 ol 10 ol ama yüz bin çokyüksek o para sizm evladınızın rızkı öyle düşünün yetim kalan evladınıza belkide bırakacağınız tek miras

Bildiğimiz sizin malınızla yatırım yapacaklar .Bir de dolar şuna buna çıkacak demişler, yatırım yapacak olsaniz kendi paranızla siz yaparsınız, başkasının malıyla yatırım yapmak ne demek ?

Yatirim yapip ev alacaklarmis ,kızın parasını heba edecekler

Abinizin bencilliği yüzünden muhtaç insanların düzenini bozmayın.

Bence yaşadığınız o küçük ilçede kalın madem eşiniz orda çok seviliyordu çocuklarınıza ordan uygun ücrete bakacak birini bulmanız kolay olurçocuklar b uyuyene kadar orda kalın .sizi üzen hatıralar da yavaş yavaş etkisini kaybeder.Bence orda daha güvende olursunuz.hem de küçük yerde yaşamak ekonomik de olur.doğu maaşı batıdan birazcık fazla ouyor siz de de öyledir belki de.Allah yardimciniz olsun

Yengenizin yaptığı ayıp ya sizi para içinmi misafir etti. Bu kadar olmazz vermeyin sakın. Sizden istemeleri bile çok tuhaf ya. Sizin daha çok ihtiyacınız var onların değil. İki tane çocukla kalmışsınız. Anlayışlı olmaları lazım. 3 ay misafir etmekle destek olmakla yetmiyor. Ben abinize ve yengenize güvenemedim.

Ahh para mal mülk dünyası işte...Basta ne güzel bakmıslar helal olsun kimse artık kardes kardesle bile ilgilenmiyor bu zamanda diyordum ki taa arabayı satmanızı istemesine kadar demekki tüm yaptıkları karsılık içinmiş zaten baskasıda para karsılıgı sizinle ilgilenirdi menfaat olmus hersey.Vermeyin satmayın o sizin ve cocugunuzun geleceği şu devirde kimseye güvenilmez

Bu kız o insanlara evi bosalttırıp oraya taşınırsa abisigil sen orada yalnız n'apıcaksın ,bizim evimiz kira deyip geleme de kalkabilirler .

Bu kız o insanlara evi bosalttırıp oraya taşınırsa abisigil sen orada yalnız n'apıcaksın ,bizim evimiz kira deyip geleme de kalkabilirler .
konu fake olabilir mi acaba?hem kendi öğretmen hem de vefat eden eş öğretmenmiş aylık bayağı bir para geçer eline çünkü.ayrıca birikmiş tazminatta almıştır eşinden dolayı.bakıcı parası bulamayacak olması kira ödeyemeyecek olması bana mantıklı gelmedi.2+1 bir ev tutsa yeter.ücretsiz izin alsa bile 1 yıl aldığı tazminatla eşinden kalan maaşla gene geçinir.o zaman da bakıcıya gerek kalmaz kendi çalışmadığı için.konu da bazı çelişkiler var bana göre

Bazi yorumlar gerçekten can sikici..Ayyy yanliz kadin iki cocukla araba mi isteniiiirrr?? Hemen kadina acimalar baslamis..Illa bi koca olacak kadinin yaninda ki acinasi duruma dusmesin!! Bunu yazan da kadinlar yani...
sene 2021 ve gene aynı sorunlar çok haklısınız.bir kadın neden tek başına yaşayamasın ki?

Sakin sakin verme.Cok sinir oldum yaaaa!Resmen akbaba bunlar.Basin sagolsun.Gercekler ortada artık sen ve çocukların var buna göre yasamalisin.Kimseye vefa borcu falan olaylarına girme.Istemek ne demek ellerinde varsa gerekirse destek olmalilar.Valla aklima gelen bunlarin planlı olduğu seni cagirip iyi davranıp sonra böyle isteklerle seni sıkıstirmak.Kesinlikle gerekirse küssünler ama taviz verme sen ve çocuklarına lazim her şey

Arabayi sen kullanmiyor musun? Sana araba lazim degil mi? Alisverise falan gittiginde posetleri falan yuruyerek elinde mi tasiyorsun? Neden arabayi satasin ki? Sahibi oldugun birseyin satip satmama kararina yenge ne karisir? Ne hakki var boyle birseye? Sonra hakkimi helal etmem diye cirkeflesmesine ne gerek var? Para soz konusu olunca yengenin gercek kisiligi ortaya cikmis. 3 ay evinde misagir etti diye bu hakki kendinde nasil bulur? Yikamasaydi bebegin bezlerini. Kim zorladi ki onu? Misafir etti diye karsilik beklemeleri insanliga sigar mi? Abinin senden bunu istemesi de hos degil.
Araba bana lazim deyin gecin. Kullanmayi bilmiyorsaniz ehliyet kursuna gidip ogrenebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…