- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
- Konu Sahibi Lady katyana
-
3 ayın mı karşılığı 100000Yengem hakkım helal değil 3 ay evimde besledim diyor abimin evi biraz rutubetli sigmiyorlar 2 çocuğu var akrabalık bu degilmi zor günümde yardım etmicekse versen nolur diyor ev alabiliriz altın çıkarsa diyor sende bizle kalırsın diyor 1 yıl içinde sana geri öderiz falan diyor
Yatirim yapip ev alacaklarmis ,kızın parasını heba edeceklerVermeyin lütfeno bahsettğinz para neredeyse küçük kasabalarda daire parası gerekirse kötüolun ama vermeyin 100 bin tl sıkışk olunmaz 5 ol 10 ol ama yüz bin çokyüksek o para sizm evladınızın rızkı öyle düşünün yetim kalan evladınıza belkide bırakacağınız tek miras
Yazık ne insanlar var insan çocklarıma yaptğmn 2 katı yiğenme yapayım der şu durumda bu işin sonunda parayınalırsa geri ödemeyecek adım kdr eminimYatirim yapip ev alacaklarmis ,kızın parasını heba edecekler
Abinizin bencilliği yüzünden muhtaç insanların düzenini bozmayın.Eşimin amcası ve yengesi oturuyor yaşlı insanlar 3 aylıklarında başka paraları ve çocukları yok eğer çıkın dersem çok zora düşerler benim en azından maaşım var bı şekilde hallederim ama onlar aylık 1000 lirayla bu yaştan sonra çok zor olur onlar için
Ahh para mal mülk dünyası işte...Basta ne güzel bakmıslar helal olsun kimse artık kardes kardesle bile ilgilenmiyor bu zamanda diyordum ki taa arabayı satmanızı istemesine kadar demekki tüm yaptıkları karsılık içinmiş zaten baskasıda para karsılıgı sizinle ilgilenirdi menfaat olmus hersey.Vermeyin satmayın o sizin ve cocugunuzun geleceği şu devirde kimseye güvenilmezmerhaba kızlar konusacak kımsem yok bana bi akıl verın nolur ben 32 yasında fen bilgısı ogretmenıyım 25 yasında evlendım ve evlendıkten bır ay sonra cocugum oldu ve cocugumun karnıma dustugu gun atandıgımı ogrendım esımle beraber adıyamana geldım ve bu sene donme vaktımız geldı dıye cocuk planlamıstık ve 7 aylık hamıleyım esımı bebegım 3 aylıkken kalp krızınden kaybettım ve hYATIM ALT UST oldu usretsız ızın kullandım 4 ay oglumla ana ogul basbasa kaldık benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız esım tek kardes anne babası vefat etti abım esım oldukten bır ay sonra yanına cagırdı senı dagın basında tek basına bırakmaya ıcım razı gelmıyor ne kadar dınlenmek ıstıyorsan gel yanıma ne zaman gıtmek ıstersen ellerımle bırakacagım dedı bende yengemı aradın ne demek canım her zaman beklerım senın benımımı var gel dedı 3 ay kaldım abimlerle yengem allah razı olsun en ufak bı suratını bıle acmadı hamılelıgım rısklı bana el bebek gul bebek baktı allah razı olsun keza oglumada boglum bu yıl 1 e basladı ve onlıne egıtım bıttı yuzyuzeye donduk bende ankaraya tayınımı ıstedım ama mudurum en azından sınavlar ıcın okula donmemeı ıstedı sonrada zaten dogum ıznım sut ıznım e az kalıyor ve suan adıyamandayım ama abim beni aradı ve cok sıkısık oldugunu ve 100 bın lıraya ıhtıyac oldugunu arabayı satabilirmisin ben saan 1 yıl ıcınde gerı odeyecegım dedı ben napıcam sasırdım yengem de eger vermezze hakkım helal degıl oglunun boklu bezıne kadar yıkadım dıyor o araba bana esımın hatırası ve o arabadan baska sermayem yok ıkı cocuk tek basına ne yaparım ne ederım banada hakları cok gectı ankarada esımın babasının evı var ama onda esımın amcası oturuyor yarın bırgun ıse basladıgımda kucuk cocukla nasıl gıderım otobuslerde seylerde nolur bi akıl verın
Bu kız o insanlara evi bosalttırıp oraya taşınırsa abisigil sen orada yalnız n'apıcaksın ,bizim evimiz kira deyip geleme de kalkabilirler .eger o yasli insanlarin cocuklari falan varsa onlarla gorusun durumunuzu anlatin. ev isini cozebilirseniz onlara ihtiyaciniz kalmaz. yada kucuk bir ilceye tayininizi aldirirsaniz yine muhtac olmazsiniz. kucuk yerlerde kira da ucuz olur kres bakici da. kendinize yetersiniz. ankarada kalmak zorundaysaniz da azicik asim agrisiz basim deyin yine de yengenize guvenip karar vermeyin. hergun makarna yerim yine de bu insanlarin yardimini istemem.
konu fake olabilir mi acaba?hem kendi öğretmen hem de vefat eden eş öğretmenmiş aylık bayağı bir para geçer eline çünkü.ayrıca birikmiş tazminatta almıştır eşinden dolayı.bakıcı parası bulamayacak olması kira ödeyemeyecek olması bana mantıklı gelmedi.2+1 bir ev tutsa yeter.ücretsiz izin alsa bile 1 yıl aldığı tazminatla eşinden kalan maaşla gene geçinir.o zaman da bakıcıya gerek kalmaz kendi çalışmadığı için.konu da bazı çelişkiler var bana göreBu kız o insanlara evi bosalttırıp oraya taşınırsa abisigil sen orada yalnız n'apıcaksın ,bizim evimiz kira deyip geleme de kalkabilirler .
sene 2021 ve gene aynı sorunlar çok haklısınız.bir kadın neden tek başına yaşayamasın ki?Bazi yorumlar gerçekten can sikici..Ayyy yanliz kadin iki cocukla araba mi isteniiiirrr?? Hemen kadina acimalar baslamis..Illa bi koca olacak kadinin yaninda ki acinasi duruma dusmesin!! Bunu yazan da kadinlar yani...
Sakin sakin verme.Cok sinir oldum yaaaa!Resmen akbaba bunlar.Basin sagolsun.Gercekler ortada artık sen ve çocukların var buna göre yasamalisin.Kimseye vefa borcu falan olaylarına girme.Istemek ne demek ellerinde varsa gerekirse destek olmalilar.Valla aklima gelen bunlarin planlı olduğu seni cagirip iyi davranıp sonra böyle isteklerle seni sıkıstirmak.Kesinlikle gerekirse küssünler ama taviz verme sen ve çocuklarına lazim her şeymerhaba kızlar konusacak kımsem yok bana bi akıl verın nolur ben 32 yasında fen bilgısı ogretmenıyım 25 yasında evlendım ve evlendıkten bır ay sonra cocugum oldu ve cocugumun karnıma dustugu gun atandıgımı ogrendım esımle beraber adıyamana geldım ve bu sene donme vaktımız geldı dıye cocuk planlamıstık ve 7 aylık hamıleyım esımı bebegım 3 aylıkken kalp krızınden kaybettım ve hYATIM ALT UST oldu usretsız ızın kullandım 4 ay oglumla ana ogul basbasa kaldık benım annem babam yok bır abım var ve abimle birbirimize cok baglıyız esım tek kardes anne babası vefat etti abım esım oldukten bır ay sonra yanına cagırdı senı dagın basında tek basına bırakmaya ıcım razı gelmıyor ne kadar dınlenmek ıstıyorsan gel yanıma ne zaman gıtmek ıstersen ellerımle bırakacagım dedı bende yengemı aradın ne demek canım her zaman beklerım senın benımımı var gel dedı 3 ay kaldım abimlerle yengem allah razı olsun en ufak bı suratını bıle acmadı hamılelıgım rısklı bana el bebek gul bebek baktı allah razı olsun keza oglumada boglum bu yıl 1 e basladı ve onlıne egıtım bıttı yuzyuzeye donduk bende ankaraya tayınımı ıstedım ama mudurum en azından sınavlar ıcın okula donmemeı ıstedı sonrada zaten dogum ıznım sut ıznım e az kalıyor ve suan adıyamandayım ama abim beni aradı ve cok sıkısık oldugunu ve 100 bın lıraya ıhtıyac oldugunu arabayı satabilirmisin ben saan 1 yıl ıcınde gerı odeyecegım dedı ben napıcam sasırdım yengem de eger vermezze hakkım helal degıl oglunun boklu bezıne kadar yıkadım dıyor o araba bana esımın hatırası ve o arabadan baska sermayem yok ıkı cocuk tek basına ne yaparım ne ederım banada hakları cok gectı ankarada esımın babasının evı var ama onda esımın amcası oturuyor yarın bırgun ıse basladıgımda kucuk cocukla nasıl gıderım otobuslerde seylerde nolur bi akıl verın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?