Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar bi gariplik var bu işte :S

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cecoo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
30
0
16
İstanbul
meraba arkadaslar dün gece erkek arkadasım saçlarımı kısacık kesmemi söyledi yani omuzlarımı gecmeyecek sekilde suan belimi geciyo nerdeyse düzleştire düzleştire yandı koruyucu sprey gibi bisey aldım sıkıyorum nemli saçıma kurutup düzleştiriyorum inanılmaz güzel duruyo çokta nemlendiriyo ayrıca doğru düzgün kırık sarı uçları göremiyorum bile nerdeyse ama ertesi gün uçları sapsarı oluyo acaba kestirsem düzelirmi?

Bence kısaltma işini abartmadan kestir canım çok aşırı kesitirirsen saçların kabaracak şekil vermek için yeniden düzleştireceksin yine kırılacak bence bu ay 1 parmak kestir güzelce bakımlar yap 3 ay sonra 1 parmak daha kestir bakımlara devam et inan benim belime kadar uzanan saçlarım olsa böyle yaparım daha kısa olduğu için her kestirdiğimde şekillendirme işi daha zor oluyor o yüzden öyle ya da böyle dayanarak yaza kadar kestirmeme gayeritne girdim bakım yapıcam yazın da 2-3 parmak kestirip kırıklara güle güle diycem nasılsa tatil zamanı şekillendirme çok aranmıyor denize gir ıvır zıvır vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…