Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar bir eş adayinda olmazsa olmaz diyeceginiz kişilik özellikleri nelerdir ? Dikkat edilmesi gereken taviz verilmemesi gereken kriterler kırmızı çizgileriniz nelerdir ?Hangi durumda ilişkinizi bitirsiniz?
Bana göre İlk şey kesinlikle Merhamet saygı ve dürüstlük. Kırmızı çizgiler sınırlarıma saygı duyması duracağı yeri bilmesiİyi akşamlar bir eş adayinda olmazsa olmaz diyeceginiz kişilik özellikleri nelerdir ? Dikkat edilmesi gereken taviz verilmemesi gereken kriterler kırmızı çizgileriniz nelerdir ?Hangi durumda ilişkinizi bitirsiniz?
Ne sorguluyon kızın derdi de bu işte düzgün eş adayı bulacak öğrenipBir eş adayında aradığımız özellikleri yazınca, aradığımız özelliklerdeki eş adayını bulmamıza yardım mı edeceksiniz ?
Konunuz Bir Derdim Var bölümünde yer alıyor. Peki konunuzdaki dert nerede ?
Bizim eş adaylarımızda aradığımız özellikleri niye kendine dert etsin ki.Ne sorguluyon kızın derdi de bu işte
Polemik yaratma ŞerminBizim eş adaylarımızda aradığımız özellikleri niye kendine dert etsin ki.
Anneye saygı derken yani nasıl.Dini ve siyasi olarak benim tercihlerime saygı duyması
Anneme saygı duyması
Çalışkan olması
Hayatta bir tek annem var. Başka akrabam yok. Elbette ki eşim anneme saygı duymak zorunda,onu el üstünde tutmak zorunda. En başında evlenirken bunu söyledim ben. Eşim de kabul etti. Kabul etmese evlenmezdim. Eşim anneme saygı duyamayacaksa benim eşim olmayıversin. Bence linçlik bir durum yok,bu bir gereklilik.Anneye saygı derken yani nasıl.
Bunu erkeklerde yapıyor anneme saygısozlık etti diye ve linçliyoruz.