Bi erkek ne kadar rahat olmalı ?

Parasını kazansın iki kuruş olsun kendi emeği olsun onunla dışarı çıkarken inananın ben bişey sipariş edemiyorum. İşte ben hiç rahat değilim. Şimdi muhabbetleri görseniz buz gibiyim oda farkında. Ee sevgi böyle şeylerle tükeniyor. Neticede erkek tembel olamaz . Olmamalı.

boş gezenin boş kalfası kanımca.sorumluluk sahibi değil yazdıgın profile göre.

Sana noluyor ya adam taa orda calisniyor etmiyor takiliyor sen calismiyor diye kendini yiyip kilo veriyosun sanane adamin hayatindan yok gelecektede boyle olursa filan seni geleceginde gercekten dusundugunu ne biliyorsun dusunse zaten ona gore plan yapardi degil mi adam keyfinde bence kendi kendine fazla seyler kuruyosun

Senin dusundugun kadar keske o dusunse bu kadar rahat adamlar evini gecindiremeyip karisini colugunu cocugunu baskasina muhtac ediyor

seni bu kisiye baglayan nedir?

O puanla gardiyanda olamaz ki. gardiyanlığa giren kişilerin puanları 85 den falan başlıyor.

78 puanla evet merkezi atama ile atanamaz büyük ihtimalle, gardiyanlık desen o da baya bir puan istiyor başvuru puanı 70 ancak sıralama çok önemli, ona da ümit bağlamasın derim, birde evlilik teklif etmiş, yarın birgün evlenince de mi babasından para isteyecek, hoş değil bence, çok fazla rahat

bir arkadaşımın başına gelen: düğün arası erkek işten çıkıyor düğün oluyo bitiyor ve o adam bir daha hiç çalışmıyor.
resmen adam anasıyla evde oturdu arkadaşım memurdu erkek gibi çalıştı getirdi. hatta ev bile aldı bu durumda.
bir de çocukları olmuştu fakat çok sürmedi şimdi boşandılar.

bir kere Bursa ve Diyarbakır deyince gerisini okumadım.
KPSS gibi bir sınav aşamasına bu uzaklık ikinize de zarar getirir.
Bence hiç tanımamış gibi devam et hayatına.

seni bu kisiye baglayan nedir?

Başlarda beni çok sevdiğini düşünmem. Ama şuan bu değil. Ona duyduğunuz ne derseniz sevgiden. Öteye gitmez aşık hiç değilim. Güzel bi ahlakı var diye düşünüyordum yaptıklarıyla oda gitti sadece bi hoşlanma kaldı.beni bağlayan bişey yok yani kalmadı son direnişlerim. Bu arada Bunların aksine namazını kılan bi insan elbet bi vakit camide kılıyor. Ama iş çalışmaya gelince niye böyle bi tembellik yapıyor şaşırıp kalıyorum.

toplam iki ay degil mi zaten. once ask bitmis sonra sevgi sonra saygi.:)
bence konusacak birsey yok.

O puanla gardiyanda olamaz ki. gardiyanlığa giren kişilerin puanları 85 den falan başlıyor.

Aynen kızlar diyorum ya ben ondan 6 yaş küçüğüm bunları idrak ederken onun bu hali sinirimi bozuyor onun bana nasihat etmesi gerekirken ben ediyorum. Ya bide kpss olmadı tamam bi inşaat şirketine gir çalış yani ekmek mi yok valla iş istesin yeter ki bi insan hamallık olsa yapar. Gardiyanlığa bel bağlayarak zaman kazanıyor. Başka bir açıklaması yok.

Ömrü uzun değil zaten ne arayasım var ne mesaj atasım. Kendi kendine mesaj atıyor saatler sonra cevap veriyorum. İşte bunlar hepsi soğuma sinyali.
yenisiniz daha, bırak gitsin bence.. uzamasın bosuna.. zaten bir defa soğuyunca eskisi gibi olmuyor.. mantık ve duygu %50 %50 olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…