bi erkek için neleri feda edebilirsiniz ben neyim varsa herşeyimi feda ederim eşime

muhammedimingamzesiyim

bittim gözün aydın
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
4.150
8
çoğunuz belki bana yalan söylüyo der belki inanır ama ben eşime neyim varsa feda ederim kızlar o benim canım ömrüm.ben onda tattım aşkı sevdayı;ondan onladım bir tek olmayı;birini sevip onun olmayı....
siz ne kadar fedakarsınız?varmı benim gibi evet bende herşeyimi veririm diyebilenler?merak ettim kimler benim gibi düşünüyor?kaydirigubbakcemile5

Esler arasinda fedakarlik herzaman olmali zaten.
Ask budur, fedakarlik ister.

Ama herseyimi feda edebilirim demek yanlis olur belki. Cok sevdiginiz anne, baba veya kardesinizi feda edebilirmisiniz esiniz ugruna? Edilmez..

hersey ölcüsünde güzel..

Mutluluklar canim.

Annem dışında kimseye öyle herşeyimi feda etmem. Hak etmesi lazım. Hak edecek kimse olduğunuda düşünmüyorum.

Görüyoruz toplumda evliliği süresinde eşine saçını süpürge etmiş bir çok kadını sonuda eşlerinden kat kat yaşlı duran kadınlar ve onları dövüp aldatan erkekler...
Bu nedenle ne kadar ekmek o kadar köfte.

ya aslında olması gereken o ..ama herşeyımı fedakar etmem...
bende sevdımmı çok verıcıyımdır ama . dunyanın bınturlu halı var.pişman olmak istemem..
ve gerçekten degecek biri olursa saçımı süpürge yaparım...
ama ya o yapabılecekmi...

Yooo öyle herşeyimi feda ederim diye bir cümle söz konusu bile olamaz eşimle ilgili..
Evet bazı fedakarlıklar yaptım,gerekirse yine yaparım..yerimseniben
Ama beni benden alacak ailemi,sevdiklerimi,kişiliğimi,inançlarımı feda etmem söz konusu bile olamaz..Ancak maddi konularda biraz kemeri sıkmak gerekiyorsa ona eşlik ederim.. Manevi değerlerimden hiç kimseye ödün vermem,eşim de bana feda etmesin bunları zaten bana..:nazar:

ben kendimde olan herşeyi feda ederim ama bir başkasını asla
böbreğimi ciğerimi hayatımı herşeyimi feda ederim ama başka birini asla

Fedakarlık kelime olarak sakat bence.Bir şeyi feda etmek.Neyi ne için feda etmek.
Yardım etmek, destek olmak, yanında olmak, savaşmak , çok sevmek, onunla ağlamak gülmek, azla yetinmek , saygı , anlayış, hayat arkadaşı olmak zaten evlilik de şart da...
Fedakarlık evlilikte olmaması gereken birşey bence tabi.Ben kendimi kocama feda ettim.Ben kendimi feda edip kendimden vaz geçersem o da benden vazgeçer gibi geliyor...

Esim icin fedakarliklar yaparim, yaptimda yine yaparim hic problem degil....sengözlerimebaksanab

Ama dünyada herseyimi feda edecek kadar sevdigim iki insan var sadece onlarda kizlarim birtek onlar icin canimdan, cigerimden, gururumdan, belki bilemiyorum allah kimseye yasatmasin namusumdan bile vazgecerim cocuklarim icin yapmicagim feda etmeyecegim birsey yok.....her Anne gibia.s

bazen haketmesede canımı verecek kadar fedakarım kılına zarar gelsin istemem
benim canımın bi parçası o yoksa ben bir hiç :nazar:

feda etmek cok göreceli bence. arkadasların yazdıklarını okudum tek tek , bende eşime cok şeyler feda etmişimdir yine ederim ama bu yaşanılan olaylara bağlı..konuyu çarpıtmış gibi olmak istemem ama "eşim gidip beni aldatsa feda olsun benim kocama napimmm cok seviyorum" diyemem asla... hasta olsa canım feda olsun , maddi sıkıntımız olsa bütün kazancım feda olsun ama annemi babamı ablamları feda edemem oda asla etmesin.

kocamı çok çok seviyorum :asigim:
ama ailem daha önemli.:1hug:
babam,kardeşim ve çocuğum için feda ederim herşeyi..
eşim için etmem..
lalenin dediği gibi bazı konularda ödün verebilirim ama ondan önce gelen kişiler var hayatımda..a.s.

ben ederim kızlar ettimde ailemi felen tabi bu size farklı olabilir kendi ailenizle yaşanılan problemler büyük etki yapıyo bu durumda ailemden bişi göremedim maalesef eşim herşeye değer onun için gerçekten canımı veririm ondan başka vereblicek kimsem yok zaten ondan başka değecek kimsem yok. sizede saygı duyarım tabi aynı şeyleri düşünmüyoruz die saygısızlık yapacak değilim herkes yaşantısına göre davranır ona göre kararlara varır ben kendi yaşamımdan bu karaı aldım;eşimden başka kimsem yok hayatım onun üzerine kurulu benim.bunu değiştirebilecek tek şey ancak bir bebek olabilir.bütün kararlarım ancak bi bebekle değişir.ozaman hayatımı onun üzerine kurabilirim .

sanki sevgiliyken daha mı çok seviyo erkekler bilmiyorum
şimdi herşeyim feda diyebilirim
ama evlilerin yazdıklarını okuyunca evlenince çok şey değişiyo gibi geldi bana
bi anlasam niye değişiyo :uhm:

çocuğun olunca herşey değişir şuan herşeyimi verebilirim diyemem çünkü sorumluluklarım var bi çocuğum var..

Bencilim belki ama hayır edemem :1closedeyes:
Annemi,babamı,kardeşimi nasıl feda ederim onun için..Bunu asla düşünemem.O da feda etmesin ayrıca benim için annesini,babasını..
Önce ailem gelir.Ailem olmasa ben olur muydum onun eşi..?Veya onun ailesi olmasa o olabilir miydi benim eşim?Bunu düşünmek lazım önce.
Ama tabiki evliliklerde ufak tefek fedakarlıklar olur bu ayrı konudur..:kahve:

feda etmek demeyelim de eşim için bazı konularda ve bazı durumlarda fedakarlıklar yaparım.feda etmek çok daha mühim şeyleri kapsayabilir ki eşim bile olsa feda edemeyeceğim değerlerim var.

Hiç bi erkek için,çoooook sevdiğim bi erkek için bile çok fazla bi fedakarlık yapmam çünkü o insan canımı yakınca en çok yaptıklarıma üzülüyorum,fedakarlıklarıma üzülüyorum,aptallığıma üzülüyorum,kendimi çok aptal gibi hissediyorum,keşke diyorum kılımı kıpırdatmasaydım,ben ona neler neler yaptım,nelerden vazgeçtim o beni nsl üzdü diye kendi kendimi doldurup duruyorum,o yüzden kocam için bile olsa ben kimse için kendimden taviz vermemeyi öğrendim,bazı durumlarda taviz veriyomuş gibi görünüp vermemeyi öğrendim,en azından canım yanınca kendimi aptal gibi hissetmiyorum bölece,çünkü en iisi gelse de insanın canını yakıyor,üzülüyor,hele ki erkekler....
Başkasına bakmaları,karı kız muhabbetleri,ihanetleri falanları filanları derken hepsinin canı cehenneme
hiç bi erkek için hiç bişiyimden taviz vermem ama veriyomuş gibi oynarım,onlar bunu hakediyolar bence..

evet çok seviyorum bende eşimi...
onunla birlikteyken kendimi çok seviyorum her şeyden önce..
ama feda edecek şekilde değil...
zaten istemez..

hıçbişimi feda etmem eşımiçin en iyi erkek bıle nankordur arkadşlar severım eşımı aşıgım ama ole kor aşıkalrdanda değilim

X