Tabiki haklısınız ben sirf dogurmak icin istemiyorum ki hep anaç biri oldum hep bi cocugum bi kizim olsun istedim

Esin lütfedip doktora gitmiyosa, bosuna kürlerle ugrasıp kendini yıpratma. Belki onun bi sorunu var tedavi olması gerekiyo sen bosa cabalıyosun. Adamın tüp bebege bakıs acısı para gitcek diye düsünüyo. Gercekten tüp bebege ihtiyacınız olsa belliki seni yalniz bırakcak. Bazı seyler cabalamadan olmuyo bende tup bebekle hamileyim es destegi cok onemli. Kendi kendine cabalamanın hic bi anlamı olmaz

Bide tup bebek tedavisi cok acıtırmı diye konu acmıssin. Ruhunu psikolijini cok acıtır, fiziksel acı bunların yanında hicbisey.bide boyle bi kocayla cok yıpranırsın kaldıramazsın

Bide tup bebek tedavisi cok acıtırmı diye konu acmıssin. Ruhunu psikolijini cok acıtır, fiziksel acı bunların yanında hicbisey.bide boyle bi kocayla cok yıpranırsın kaldıramazsın
Haklısın esimle konustum kismetse bayramdan sonra gidecek baktiracak , eger onda da bi sorun yoksa tedavimize bakicaz ne olursa artik

Bu sabah saglik ocaginda gebelik kani verdim ama sanirim adet oldum bu yuzden hormon testide verdim , kadin doguma anlattim durumumu erken gebelikte silik cizgi cikti vs diye oda gebelik istedi hormonla birlikte bakalim yarin belli olcak
Her ne kadar kafaya takma denilse de çok zor bildigim için öncelikle bunu yazayım.. sebep yokken olmaması çok daha zor ama sizde en sıkıntı sebep olup olmadıgını bile bilmiyor oluşunuz. Biran önce eşinin ürolojiye görülmesi gerekiyor. sperm testi yaptırmalı. ona göre her ikinizin sonuçları baz alınarak bir yol çizilir. hiç vakit kaybetmeden eşinle konuş durumun ciddiyetini aktar derim.

Dun gece konustum esimle bu sabah o acti konusunu kurbandan sonra gidicek baktiricak herseyine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…