- 4 Mart 2022
- 528
- 459
- 33
- 31
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
-
Allah tüüm bekleyenlerin duasını kabul etsin inşallah. En yakın zamandaEvet haklisiniz lutfen dualarinizdan beni eksik etmeyin beni de
Tabiki haklısınız ben sirf dogurmak icin istemiyorum ki hep anaç biri oldum hep bi cocugum bi kizim olsun istedimBen ne kadar olgunlaşırsam çocuğa da o kadar bilinçli bakarım diye düşündüm hep. Bu ille yaş ile hesaplanamaz ama edindiğimiz tecrübelerimiz büyümemiz de güzel bişey bu süreçte. Kimseyle kendinizi kıyaslamayın herkes aile planlamasını kendi durumuna göre yapıyor kimi bilinçsizce kimi bilinçli bir şekilde. Önemli olan ona huzurlu bir ortam hazırlamak bence. Bir bakmışsınız bebeğiniz kucağınızda.
Fark ettiğim bişey var ki bu baskılar hep kadınların üzerinde. Hayat sadece dünyaya bebek getirmek değil ki. Kadın ne konumda olursa olsun hep onun üzerinde beklentiler. Ne diyelim
Amiiinn insallahAllah tüüm bekleyenlerin duasını kabul etsin inşallah. En yakın zamandaGönlünü ferah tut
Biliyorum ben genel olarak yorumladım üzülmeyelim her geçen zamanın da bir katkısı olacak demek istiyorum. Allah size bir kızçe nasip etsin inşallahTabiki haklısınız ben sirf dogurmak icin istemiyorum ki hep anaç biri oldum hep bi cocugum bi kizim olsun istedim
Amin allah razi olsun isteyen herkese nasip etsin inşallahBiliyorum ben genel olarak yorumladım üzülmeyelim her geçen zamanın da bir katkısı olacak demek istiyorum. Allah size bir kızçe nasip etsin inşallah
Haklısın esimle konustum kismetse bayramdan sonra gidecek baktiracak , eger onda da bi sorun yoksa tedavimize bakicaz ne olursa artikBide tup bebek tedavisi cok acıtırmı diye konu acmıssin. Ruhunu psikolijini cok acıtır, fiziksel acı bunların yanında hicbisey.bide boyle bi kocayla cok yıpranırsın kaldıramazsın
Bu sabah saglik ocaginda gebelik kani verdim ama sanirim adet oldum bu yuzden hormon testide verdim , kadin doguma anlattim durumumu erken gebelikte silik cizgi cikti vs diye oda gebelik istedi hormonla birlikte bakalim yarin belli olcakKan verdiniz mi?
Her ne kadar kafaya takma denilse de çok zor bildigim için öncelikle bunu yazayım.. sebep yokken olmaması çok daha zor ama sizde en sıkıntı sebep olup olmadıgını bile bilmiyor oluşunuz. Biran önce eşinin ürolojiye görülmesi gerekiyor. sperm testi yaptırmalı. ona göre her ikinizin sonuçları baz alınarak bir yol çizilir. hiç vakit kaybetmeden eşinle konuş durumun ciddiyetini aktar derim.Bu sabah saglik ocaginda gebelik kani verdim ama sanirim adet oldum bu yuzden hormon testide verdim , kadin doguma anlattim durumumu erken gebelikte silik cizgi cikti vs diye oda gebelik istedi hormonla birlikte bakalim yarin belli olcak
Dun gece konustum esimle bu sabah o acti konusunu kurbandan sonra gidicek baktiricak herseyineHer ne kadar kafaya takma denilse de çok zor bildigim için öncelikle bunu yazayım.. sebep yokken olmaması çok daha zor ama sizde en sıkıntı sebep olup olmadıgını bile bilmiyor oluşunuz. Biran önce eşinin ürolojiye görülmesi gerekiyor. sperm testi yaptırmalı. ona göre her ikinizin sonuçları baz alınarak bir yol çizilir. hiç vakit kaybetmeden eşinle konuş durumun ciddiyetini aktar derim.
Sadece benim degil seninde cocugun dedim ikimiz icin filan dedim konustum dün epeyDun gece konustum esimle bu sabah o acti konusunu kurbandan sonra gidicek baktiricak herseyine
hayırlısı olsun canımDun gece konustum esimle bu sabah o acti konusunu kurbandan sonra gidicek baktiricak herseyine
Insallah cümlemize ya bakalm nolacakhayırlısı olsun canım
Regl oldum hormon testi yaptırdımCanım kan test sonucun ne cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?