- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Amin allah razi olsun rabbim bebeginizi size bağışlasın, bu ilaclari doktor degerlerinize.bakip mi yaziyor yoksa siz mi istiyorsunuz özellikle antioksidan folikasit filan benim en son vitaminlerim iyiydi, arkadasim gebeydi folik asiti ona sordum oda suan kullansanda bisey fark etmez bebek icin o hamile kalinca kullaniliyo dedi bende almadimAllah gönlünüze göre versin inşallah ben geçen sene dış gebelik geçirdim sonra tekrar hamile kalmaya çalıştım ama olmadı. Hormon testi yaptırdım hersey normal çıktı eşimde testlerini yaptırdı ondada sorun yoktu. Ben önce rahim filmi çekildim sonrada vitamin testleri yaptırdım d vitaminim çok düşük çıktı doktor bana ilaç yazdı d vitamini folik asit ve antioksidanı birlikte kullandım eşimde keçi boynuzu pekmezi yedi ve ben ilaçlar bitmeden hamile kaldım antioksidanı hamile kalamayan bir arkadaşımın doktoru tavsiye etmişti oda onu kullandıktan sonra hamile kalınca bende şansımı denemek istedim hangisi vesile oldu bilmiyorum ama ümidimi kaybettiğim anda hamile kaldım rabbim sizede nasip etsin inşallah.