• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah gönlünüze göre versin inşallah ben geçen sene dış gebelik geçirdim sonra tekrar hamile kalmaya çalıştım ama olmadı. Hormon testi yaptırdım hersey normal çıktı eşimde testlerini yaptırdı ondada sorun yoktu. Ben önce rahim filmi çekildim sonrada vitamin testleri yaptırdım d vitaminim çok düşük çıktı doktor bana ilaç yazdı d vitamini folik asit ve antioksidanı birlikte kullandım eşimde keçi boynuzu pekmezi yedi ve ben ilaçlar bitmeden hamile kaldım antioksidanı hamile kalamayan bir arkadaşımın doktoru tavsiye etmişti oda onu kullandıktan sonra hamile kalınca bende şansımı denemek istedim hangisi vesile oldu bilmiyorum ama ümidimi kaybettiğim anda hamile kaldım rabbim sizede nasip etsin inşallah.
Amin allah razi olsun rabbim bebeginizi size bağışlasın, bu ilaclari doktor degerlerinize.bakip mi yaziyor yoksa siz mi istiyorsunuz özellikle antioksidan folikasit filan benim en son vitaminlerim iyiydi, arkadasim gebeydi folik asiti ona sordum oda suan kullansanda bisey fark etmez bebek icin o hamile kalinca kullaniliyo dedi bende almadim

Amin allah razi olsun rabbim bebeginizi size bağışlasın, bu ilaclari doktor degerlerinize.bakip mi yaziyor yoksa siz mi istiyorsunuz özellikle antioksidan folikasit filan benim en son vitaminlerim iyiydi, arkadasim gebeydi folik asiti ona sordum oda suan kullansanda bisey fark etmez bebek icin o hamile kalinca kullaniliyo dedi bende almadim
Ben hamile kalmadan önce doktorum folk asit yazdı vücudu hamileliğe hazırlıyormuş kullansanız iyi olur amtioksidanı arkadaşımın doktoru yazmıştı o kullandığı ay hamile kalınca banada söyledi bende kullanmaya başladım bende ilk aydan hamile kaldım d vitamininide bana fizik tedavi doktorum yazdı yani hamile kalmak amaçlı kullanmadım başka bir rahatsızlığım vardı ama vesile oldu galiba. Benimde daha çok yeni sağlıkla ilerler inşallah. Darısı size olsun.

Ben hamile kalmadan önce doktorum folk asit yazdı vücudu hamileliğe hazırlıyormuş kullansanız iyi olur amtioksidanı arkadaşımın doktoru yazmıştı o kullandığı ay hamile kalınca banada söyledi bende kullanmaya başladım bende ilk aydan hamile kaldım d vitamininide bana fizik tedavi doktorum yazdı yani hamile kalmak amaçlı kullanmadım başka bir rahatsızlığım vardı ama vesile oldu galiba. Benimde daha çok yeni sağlıkla ilerler inşallah. Darısı size olsun.
Insallah, cok teşekkür ederim, kadin doguma gittiğimde takviye vitamin ilac istiyorum desem yazar mi acaba

Doğru haklisiniz 1 senelik evliyim 1 senedir deniyoruz her defasinda olmadi, kac test attim çöpe üzgün umutsuzca. Benle bir evlenen tanıdıklarim hatta benden küçük kuzenim var onlar bile hamile ben degilim bunu düşündukce de baski hissediyorum bilmiyorum bunaldim iyice
Ben 3 bucuk senelik evliyim 2 tüp bebek denemem var ayni yastayız.
Ve mutlaka eşinide kendinde mutlaka hastaneye gitmelisiniz.
Bir sene uzun bi süre deil aslinda ama normal yollarla hamile kalmak cok zorlasmis.
Bide şöyle düşün benle evlenen arkadaşlarım ikinciye hamile benden sonra evlenenler bile hamile.

Ben 3 bucuk senelik evliyim 2 tüp bebek denemem var ayni yastayız.
Ve mutlaka eşinide kendinde mutlaka hastaneye gitmelisiniz.
Bir sene uzun bi süre deil aslinda ama normal yollarla hamile kalmak cok zorlasmis.
Bide şöyle düşün benle evlenen arkadaşlarım ikinciye hamile benden sonra evlenenler bile hamile.
En iyi ben anlarim benle ayni gun evlenenler hamile bunlardan biri daha 20 sine yeni giren kuzenim. Tup bebek tedavisi nasildi ucreti ne acaba

En iyi ben anlarim benle ayni gun evlenenler hamile bunlardan biri daha 20 sine yeni giren kuzenim. Tup bebek tedavisi nasildi ucreti ne acaba
Ücret ben yaptigimde 25 bindi.
Karşı komsum gecen ay yapti 35 bin olmus.
Ama önce bi doktora gitmeniz lazim inşallah tup bebege gerek kalmaz 🤲

Ücret ben yaptigimde 25 bindi.
Karşı komsum gecen ay yapti 35 bin olmus.
Ama önce bi doktora gitmeniz lazim inşallah tup bebege gerek kalmaz 🤲
Ama belli bi yas sınırına kadar ucret yokmus sanirim ve 1 senelik evli olmak gerekiyormuş diye duydum ben rapor filan veriliyomus bide hayatta o kadar para vermez eşim 😭 eltim 3 4 sene once filan tedavi gördü 2 yumurtalik icin 20 bin filan ödemisler sanirim net bilmiyorum

Ama belli bi yas sınırına kadar ucret yokmus sanirim ve 1 senelik evli olmak gerekiyormuş diye duydum ben rapor filan veriliyomus bide hayatta o kadar para vermez eşim 😭 eltim 3 4 sene once filan tedavi gördü 2 yumurtalik icin 20 bin filan ödemisler sanirim net bilmiyorum
Sen bu adamdan çocuk yapma . Çocuğu için para vermeyen adama çocuk mu yapılır. ?

Doğru haklisiniz 1 senelik evliyim 1 senedir deniyoruz her defasinda olmadi, kac test attim çöpe üzgün umutsuzca. Benle bir evlenen tanıdıklarim hatta benden küçük kuzenim var onlar bile hamile ben degilim bunu düşündukce de baski hissediyorum bilmiyorum bunaldim iyice
Ben ne kadar olgunlaşırsam çocuğa da o kadar bilinçli bakarım diye düşündüm hep. Bu ille yaş ile hesaplanamaz ama edindiğimiz tecrübelerimiz büyümemiz de güzel bişey bu süreçte. Kimseyle kendinizi kıyaslamayın herkes aile planlamasını kendi durumuna göre yapıyor kimi bilinçsizce kimi bilinçli bir şekilde. Önemli olan ona huzurlu bir ortam hazırlamak bence. Bir bakmışsınız bebeğiniz kucağınızda.
Fark ettiğim bişey var ki bu baskılar hep kadınların üzerinde. Hayat sadece dünyaya bebek getirmek değil ki. Kadın ne konumda olursa olsun hep onun üzerinde beklentiler. Ne diyelim 🌸

Back