Eşinizin ürolojiye gitmesi şart..Yoksa bildiği bir problem mı varda saklıyor? Arkadasımın çocugu olmuyordu eşi de bu sekılde aman olursa olur olmazsa olmaz dıye gecıstırırken onca tedavı sonraları evde tesadufen esının bekarken oldugu amelıyatla alakalı bazı belgeler gordu...Arkadasımında yumurta rezervlerınde sıkıntı vardı ama esınınde spermlerıyle alakalı sekıl bozuklugu cıktı belgelerden sonra mecbur doktora gıdınce...

Diyecegım su kı; ürologa gıtsın...Boşuma zaman kaybettirmesin size...

Reglden baya az oluyor. İşte
2/3 gün falan sürüyor
18 i regl tarihimdi olmadim 19 u sabahi peceteye leke geldi sonra bi daha gelmedi bide bugün peceteye leke geldi tamam dedim regl oluyorum ped taktim kahverengi leke geldi , ama daha once hic boyle belirtileril olmamisti. 10 gun onceden baslayan gogus hassasiyeti kasiktq cekilmeler ki hala var igne batarcasina cekilircesine sizintilar oluyordu gaz sorunu kabizlik idrar rengi ve kokusunun degismesi ve bas ağrısı oldu ilk kez

Peceteyi silince kirmizi geldi sanirim belkide pembe hic bilmiyorum yasamadim hic böyle bisey ama pedde kahverengi leke
Öyle oluyor zaten. Ben de öyle sanmıştım. Arkadaşım gelmisti. Baksana test yapıp dedi. Yok dedim. Boşuna gerek yok. Gitti kendi aldı geldi yaptım . Bence kesinlikle baktırın

Umarim öyle seyleri yoktur ki benimde suphelerim o yonde

Sizde bir sorun yokmuş.bir de eşinizin doktora gitmesi gerek ki özele de mi gidemiyor?ilişkiden sonra sırtüstü yatıp bacaklarınızı biraz kaldırın.yarim saat yayın.ben öyle yapmıştım.ama esiniz gerekirse rapor alsın yada yıllık iznini kullansın mutlaka gitsin

Her iliskiden sonra yatarim hic kalkmam yarin kan vericem bebek yoksa israr edicem artik her sekilde.

Teşekkür ederim ,deneyimsizim bu konularda, yakin cevremde arkadasim yok etraflıca konussam, kuzenlerim zaten laf arıyolar ailemede utancimdan anlatamiyorum internetten arastiripta anladigim kadariyla biseyler yapmaya calisiyorum buraya da yeni üye oldum

Lütfen kendinizi yıpratmayin.
Kac senelik evlisiniz bilmiyorum ama bende sizinle aynı seyleri yasadim.
Doktorra gittim bi sknti yok dedi eşimi zorlada olsa götürdüm onda problem cikti.
Sizde bi hastaneye gidin kurlerle ugrasmayin lutfen bazen o faydali dediğimiz kurler hicte faydalı olmuyo birak faydayi zarari bile var.

Ne konuda sorun olursa bana özelden yazabilirsin.

Doğru haklisiniz 1 senelik evliyim 1 senedir deniyoruz her defasinda olmadi, kac test attim çöpe üzgün umutsuzca. Benle bir evlenen tanıdıklarim hatta benden küçük kuzenim var onlar bile hamile ben degilim bunu düşündukce de baski hissediyorum bilmiyorum bunaldim iyice

Allah gönlünüze göre versin inşallah ben geçen sene dış gebelik geçirdim sonra tekrar hamile kalmaya çalıştım ama olmadı. Hormon testi yaptırdım hersey normal çıktı eşimde testlerini yaptırdı ondada sorun yoktu. Ben önce rahim filmi çekildim sonrada vitamin testleri yaptırdım d vitaminim çok düşük çıktı doktor bana ilaç yazdı d vitamini folik asit ve antioksidanı birlikte kullandım eşimde keçi boynuzu pekmezi yedi ve ben ilaçlar bitmeden hamile kaldım antioksidanı hamile kalamayan bir arkadaşımın doktoru tavsiye etmişti oda onu kullandıktan sonra hamile kalınca bende şansımı denemek istedim hangisi vesile oldu bilmiyorum ama ümidimi kaybettiğim anda hamile kaldım rabbim sizede nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…